Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Изкуство и регресия във „Вход свободен“

| обновено на 22.07.21 в 09:36

Днес, отваряме дума по темата за регресията и арт практиките. Говорим за събитието „Регресия и арт практика: Прекъсване на връзки“, с Петър Петров и Мари Илиева. Този петък, на 23-ти, онлайн. Повече за събитието ще ни разкаже Мари Илиева, след 13 часа.

В рубриката „Езо тера“, очаквайте повече за личната мисия и как тя се съчетава с още, поне, две такива за човека на Земята. Коя е по-важна и можем ли, въобще, да правим подобни сравнения?

Рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци“ с Жоро Пеев, както и досега, е след 13.30 часа. 

И, да хитът на лятото си остават джапанките с токчета. Лично аз предпочитам едното или другото. А, ортопедите са катерогично против, подобна комбинация.

Започваме, след новините в 12. 


Още от категорията

"Точно днес" на 24 септември

В петък сутрин изпращаме седмицата на септември с актуални теми: -   COVID зоните и каква е методиката пациентите, с леки или със средно тежки симптоми на коронавирус, да бъдат прегледани, изследвани и да получат безплатни лекарства. От седмица и за първи път, НЗОК заплаща лечението на пациентите с коронавирусна инфекция, които се..

обновено на 23.09.21 в 17:09
Есен

"Ден след ден" аварии, пробив, промени и култура

На 23 септември, след като посрещнахме астрономическата есен, в "Ден след ден" очаквайте: По познат начин ли ще започне поредния политически предизоборен сезон?   Ще търсим отговора на този и други въпроси от най-новата политическа формация -  бившият икономически министър в първия служебен кабинет Кирил Петков ще се включи наживо в предването ни..

публикувано на 23.09.21 в 14:38

Цветана Манева в "Добро утро, ден!"

„Любовта за мен е всичко . Създателят – това му е била висшата мисъл, и най-голямото изпитание, което ни е пуснал. Затова сме на земята, за да се обичаме. И когато ние не го правим, когато не ни се случва, тогава стават много ужасни неща. Това е най-големият ни урок. Още от малки трябва да учим децата да обичат“, това казва известната..

обновено на 23.09.21 в 14:28

"Вход Свободен" – време за всичко

Едно интригуващо пътуване до Афганистан, с надничане назад в историята на тази точка, в която са фокусирани погледите на света. Един опит за предвиждане бъдещето, отново там в Афганистан. Какво предстои? Срещаме ви с Георги Найденов - доктор по правни науки и химик по образование, но също журналист с дългогодишна практика. В края на тази седмица предстои..

обновено на 23.09.21 в 09:00

"Точно днес" тръгваме през новата есен

Есента дойде, проблемите останаха, а разговорите отново са за избори и за пари. Как се раждат новите партийни проекти, по кои от целите им си заслужава да се поспори, за какво "продължаваме промяната". Въпросите ще бъдат към политика и юрист  Петър Славов , Демократична България. Директорът на Регионалния археологически музей Пловдив доц. Костадин..

публикувано на 22.09.21 в 13:41