Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Марица загуби с 0:3 от Арда в Момчилград

Марица загуби от елитния Арда с 0:3 в контрола, която се игра днес под проливния дъжд на стадиона в Момчилград.

И трите попадения в мача паднаха през първото полувреме. Иван Коконов (4) откри резултата, а след това два пъти точен беше Тонислав Йорданов (17, 27). Многото смени през второто полувреме накъсаха ритъма, но така или иначе вратарите на Арда нямаха кой знае колко работа, ако не се броят два диагонални удара на Мариян Тонев.

 В спаринга не взеха участие опитният вратар Илия Николов, капитанът Валери Домовчийски, контузените Величко Величков - Крауч и Даниел Спасов, както и възстановяващият се от операция Станимир Димитров.

Марица игра в състав:

Петър Начев, Йордан Пейчинов, Георги Иванов, Ангел Грънчов, Симеон Вешев, Янко Ангелов, Милен Танчев, Теодор Фърков, Станислав Маламов, Айкут Янъков, Мариян Тонев (Виктор Петков, Борислав Дончев, Димитър Аврамов, Мартин Лазов, Сами Мехмедов, Веселин Марчев, Илиян Йорданов, Христиан Димитров, Мартин Газиев, Александър Праматаров, Георги Георгиев).





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Търсят строители за довършване на стадион "Локомотив"

Обществената поръчка за довършването на стадион „Локомотив“ на стойност 37 милиона и 400 хиляди лева е възобновена днес. Фирмите могат да подават оферти до полунощ на 30 август. Обществената поръчка беше обявена на 5 юни, но заради жалба на фирма „Билдком БГ“ в Комисията за защита на конкуренцията, тя беше спряна на 2 юли. След..

публикувано на 21.08.24 в 16:41

Стоян Тошков влезе в екипа на "Академик"

В треньорския щаб на “Академик" (Пловдив) се включва Стоян Тошков, съобщиха от баскетболния клуб. Тошков започва да играе баскетбол в СКБ "Перущица", след което носи и екипа на "Академик" (Пловдив), преди да получи възможността да се състезава във Великобритания. Три години той учи и играе в “Myerscough Basketball Academy”. Изкарва треньорското си..

публикувано на 21.08.24 в 13:05

"Черно море" обърна "Локомотив" с 2:1

"Локомотив" (Пловдив) допусна домакинско поражение от "Черно море" с 1:2 в среща от 5-тия кръг на Първа лига. В 9-ата минута Жулиан Лами бе изведен от Димитър Илиев и шутира, ударът му бе блокиран в последния момент от Виктор Попов. В 24-ата минута центриране в наказателното поле на "Локомотив" бе засечено от Живко Атанасов, но Кристиан Томов се..

публикувано на 20.08.24 в 08:29
Кристиан Нвачукву донесе победата на

"Ботев" победи с 1:0 "Хебър"

"Ботев" (Пловдив) победи "Хебър" (Пазарджик) с 1:0 в мач от петия кръг на Първа лига. Мачът се игра на стадион "Христо Ботев" поради ремонт на стадион "Георги Бенковски". Единственото попадение в срещата бе дело на Кристиан Нвачукву в 51-ата минута. "Ботев" бе по-добрият отбор в преобладаващата част на мача, въпреки че на играчите им липсваше..

публикувано на 19.08.24 в 08:17

"Лудогорец" приземи "Левски" с 1:0

"Лудогорец" спечели трудно дербито с "Левски" с 1:0 и продължава с пълен актив от 9 точки в първенството, макар и с 2 мача по-малко. Точен за шампионите, които преди няколко дни претърпяха унизителна загуба с 2:7 от "Карабах", беше Кайо Видал в 85-ата минута, като топката рикошира в Клемент Икенна и стана неспасяема за Пламен Андреев. Мачът бе и..

публикувано на 18.08.24 в 11:26