Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Златна и усмихната есен във "Вход свободен"

Днешната дата -22 октомври е международно приет ден за популяризиране проблемите на заекващите хора . Денят се чества като такъв от 1998 година насам. Всяка година, на 22 октомври се провежда онлайн конференция, която е насочена към хора с интерес към заекването – както професионалисти, които се занимават с проблема, така и техните клиенти. За този често срещан проблем и методите за неговото решаване ще говорим с педагога- логопед Атанас Каменов.
Всенародният любимец Владислав Карамфилов- Въргала ще разкаже за току-що
завърщилия кино- фестивал в босненския град Тузла и ще повдигне завесата около новите си проекти.
Останалото е калейдоскоп от цветни факти, пъстра музика и неизменно добро настроение, каквото е присъщо винаги на "Вход свободен".
Започваме веднага след новините в 12!

Още от категорията

Не/Възможни маневри "Точно днес"

По- ясна или с повече въпроси е картината на бъдещото управление, което се формира? Каква е каузата на Варна в казуса с Пловдивския панаир? Защо новите депутати заобиколиха зеления сертификат? Защо ОбС пак не избра омбудсман на Пловдив? Това са три от въпросите, на които ще търсим отговор в предаването "Точно днес" в сряда. Отправяме ги към анализатора,..

публикувано на 07.12.21 в 17:05

Въпроси под лупа „Ден след ден“

Доколко успешно ще е новото българско правителство? Как формулата за неговия състав ще се проектира в парламента и мнозинството там? По какви принципи се разпределят ресорите в кабинета? Има ли опастонст от партийна феодализация на отделните министерства? А на държавата? Отговорите търсим от политолога Ивайло Динев , доктор по политически науки от..

публикувано на 07.12.21 в 15:02

"За хайваните с Любов!" днес в "Следобед с Едит"

🙉 Все по - изтрещели звуци се чуват всеки вторник в "Следобед с Едит" 🐵 🎉 Време е за играта "За хайваните с любов!", в която ви питам - Кое е това животно? 🤔 Периодично ще чувате стенания от различни създания, а вашата цел е да познаете - без колебания! Лос, коала, зебра или ни едно от три познай умело, драги и се обади! тел. 032 632 400 и 60 58 60..

публикувано на 07.12.21 в 13:00

Предколедно и с усмивка във „Вход свободен“

Е, декември бързо дойде и също така бързо ще си отиде, но не и преди да се развихрим както си му е редът и както повелява традицията на идващите празници. Коледната суетня е настъпила здраво и дебне от всеки ъгъл, няма да ни се размине и на нас днес в предаването „Вход свободен“. Затова ви каним да приемете предизвикателството и да останете с..

публикувано на 07.12.21 в 09:39

"Точно днес" по пъзелите на декември

Как се конструира кабинет от четири партии, и как да се наредят министерските кресла в него, така че да няма колизии още на старта. Или промените могат да се случват, въпреки опасенията след трите избора, тази година. Темите ще коментираме със събеседниците ни: Кузман Илиев , икономически и политически анализатор и Иван Хиновски , енергиен експерт,..

публикувано на 06.12.21 в 16:06
Подкасти от БНР