Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ти пързаляш ли ме или не?" Нова рубрика в "Следобед с Едит"



Здравейте сладури! 👋

Повечето от нас са свикнали да ги пускат по пързалката, кога се усещаме, кога не, но както един приятел обича да казва:
"Важното е да сме живи и здрави!" Реших и аз да ви пусна по пързалката, но леко и без да ви лъжа! 🎊

В рубриката "Ти пързаляш ли ме или не?", ви споделям любопитни твърдения, а вие отгатвате дали са истина или не! 🤔 Например:
♂ Окосмяването при мъжете е пряко свързано с интелекта❗Ти пързаляш ли ме❓

✅ Разберете дали това и още дузина твърдения са истина или измислица днес, веднага след новините в 14ч.


🦄 Забавлението е гарантирано всеки делничен ден със "Следобед с Едит" 🦄




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Почивка в понеделник с "Вход свободен"

Работна седмица с отложен старт - така ни харесва повече! С настроение, хубава музика и интересни теми, ви посрещаме в днешния понеделник.  Традиционна е рубриката ни "Орисници", в която днес с колегите Дора Башакова и Таня Лазарова ще разглеждаме темите, касаещи отношенията във връзката.  Срещаме ви и с Радина Росенова, която след 20 години извън..

публикувано на 23.09.24 в 09:30

В новата седмица "Точно днес"

В края на седмицата, която започва с почивен ден, е началото на предизборната кампания за поредните предсрочни парламентарни избори. Време е, политиците, които претендират за властта да поговорят и с избирателите, освен да разменят стрели помежду си, ако са искрени поне в това че искат по- висока избирателна активонст. Ясни се вече и повечето от водачите..

публикувано на 22.09.24 в 17:27
Светозар Гледачев

Клуб "Неделя" на 22 септември

Днес в празничния ден ни гостува финансовия анализатор и писател Светозар Гледачев. С него ще говорим за  икономичските перспективи пред страната ни, шенгенския проблем и проблемите около еврозоната. За желаното утре и реалното днес. Започваме веднага след новините в 16 часа!

публикувано на 22.09.24 в 12:35

Празнично утро с "Шейкър"

В празничното утро на 22 септември отбелязваме едно от най - значимите събития в новата ни история! На днешната дата преди 116 години страната ни, една от най-старите в Европа, обявява своята независимост. Този акт става възможен едва 30 години след Руско-турската война и България отново се появява на картата на Европа. С вяра в по - доброто бъдеще, с..

публикувано на 21.09.24 в 16:05

Йордан Велчев в „Добро утро, ден!“

В рубриката „Добро утро, ден!“ тази седмица ни гостува Йордан Велчев – писател, поет, историк, изследовател и бивш художествен ръководител на Регионален телевизионен център-Пловдив. Два пъти е носител на наградата „Христо Г. Данов“ за принос в българската книжовна култура и два пъти печели награда „Пловдив“ за литература. „Най-голямата..

обновено на 20.09.24 в 22:59