Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пламен Асенов в „Добро утро, ден!“

| обновено на 09.07.22 в 09:57

Тази седмица всяко делнично утро започваме с Пламен Асенов – дългогодишен журналист, политически анализатор и автор на рубриката „ВЕЛИКИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ“ по Радио Пловдив.

За себе си казва, че се е родил в Пловдив, по времето, когато дори Лили Иванова още не е пяла по радиоточката. Прави политически анализи за едни от най-големите медии не само у нас, но и по света. Работил е за ВВС. Прави политически анализи от България за австралийското радио SBS.

Рубриката „ВЕЛИКИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ“ тръгва по Радио Пловдив преди десет години и има своите горещи почитатели. Очаквано забележителната радио поредица на Пламен Асенов излезе и на книги.

Той е категоричен, че хората трябва да мислят максимално.

„Да мислят, и да не гледат в краката си, а да гледат към хоризонта“, казва Пламен Асенов.

Слушайте Пламен Асенов в рубриката "Добро утро, ден!" по Радио Пловдив - всяко делнично утро от 7.30 часа, а в събота след новините в 7 ч.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Ранно утро с "Шейкър"

В неделното утро ви предлагаме  своята компания, а с нея и срещите, разговорите и темите, които се надяваме да бъдат повече от интересни!  Смях и забавление са в плановете ни за днес, но ще погледнем на смеха по различен начин. Йога на смеха е новост за мнозина! За  приликите и разликите й със смехотерапията  и какви са големите цели и идеи на Йога..

публикувано на 27.07.24 в 16:05

"Добро утро, ден!" с Веселин Койчев

Джазмузикантът Веселин Койчев е възпитаник на Академията за музикално и танцово изкуство в Пловдив, а професионалният му и творчески път е свързан със зората на джаза в България. Още през 1982 г. основава дуото „Джаз линия“ с баскитариста Дочо Панов, към което впоследствие се присъединяват Теодосий Спасов, Радул Начков и Йълдъз Ибрахимова...

обновено на 26.07.24 в 21:09

"Вход свободен" пооследен делник

В последния работен ден оставаме фокусирани в подгоотовката за предстоящите почивни дни!  С напредване развитието на техологичния ни свят, все по - често и все по - силно усещаме необходимост от общуване с природата. Разглеждаме общуването човек, но в най - пълноценния смисъл, където всеки допринася за развитието на връзката и никой не наранява или..

публикувано на 26.07.24 в 09:30

Спортни и спорни състезания "Точно днес"

Олимпиада 2024 е знакът, с който денят 26 юли ще се запише за историята. Париж събира световния спортен и политически елит, припомнят се послания, изчисляват се шансове за победи и за рекорди, припомнят се символи отпреди векове и се четат днес. Ще ги припомним и сравним със съвремието и в един от сутрешните ни разговори -  с доц.   д-р  Боряна Ангелова-..

публикувано на 25.07.24 в 16:49

"Вход свободен" - забавления и позитивен спор

Лятото е време за забавления на открито, за срещи с приятели! Въпреки горещините, в Пловдив се радваме на възможности за случване на най - различни забавления сред природата! Да, в нашия град все още можем да се откъснем от стреса на ежедневието, попадайки в истинска природна среда, без да напускаме очертанията на града. Това може да се случи като посетим..

публикувано на 25.07.24 в 09:30