Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Безоблачен "Следобед с Едит"

Здравейте, драги! 🥰

Какво, вали ли? 🌧 Къде изчезна пролетта? 🤔 А аз тъкмо се разхвърлях по пролетни одежди! 🥴 Няма драма, спокойно! 😍 Хубавите песни топлят и създават лятно настроение! ☀ Отново съм тук, за да ви разведря, ободря и следобеда си да споделя! 🎉 В предаването днес говорим за кино, музика, изкуства, защо прозявката е заразна и защо плачем, докато режем лук? 🤓

👉 Доброто настроение дебне иззад новините в 14ч. 📻

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

В предаването "Точно днес" на 30 юли

За парите на Пловдив и парите, които пловдивчани плащат като такси и услуги ще говорим със зам.- кмета по финанси Женя Петкова . В четврътък ОбС ще гледа промените в Наредбата за местните такси и цени на услуги. А промените в голямата си част са нагоре. Станислав Балабанов от ИТН ще попитаме за шанса партията за реализира получения трети..

публикувано на 29.07.24 в 17:00

"Добро утро, ден!" с Антония Димитрова

Галеристката Антония  Димитрова е родена в гр.Пловдив. Работи в областта на нетъкания текстил / Fibre Art/ и на абстрактните композиции в различни техники, като през 1991 г. в реална среда осъществява монументалната текстилна пластика „Движение“ в приемната на Президента на Световната федерация по лека атлетика.Има самостоятелни изложби в..

обновено на 29.07.24 в 16:06

Съчетаваме красивото с полезното във "Вход свободен"

С позитивно настроение ще прекараме заедно обедното време! Избираме любовта за новото начало, напук на понеделника, който се опитва да ни отнеме радостта! Но и отговорно поглеждаме към отношенията - за кратките връзки, лесния секс и бързите раздели или иначе казано - за сложността на съвременната любов, разговаряме със семеен терапевт Петя..

публикувано на 29.07.24 в 09:30

"Точно днес“ – с важните пловдивски теми на седмицата

Много са темите, които стоят на дневен ред пред Пловдив и засягат сериозно неговите жители. Има обаче и такива, които правят живота в града цветен и различен. За тях ще говорим в първото утро на седмицата, ето какво ще чуете във времето до 9.30 часа: Ще свършат ли скоро мъките на пловдивчани, свързани с градския транспорт? Точно седмица имат..

обновено на 28.07.24 в 18:01
Андрей Слабаков

Летни срещи в Клуб "Неделя"

Днес в предаването ще ви запознаем с младия кинодокуменалист Теодор Геонов. Ще говорим за търсеното и намреното по пътя през киноакадемията в Прага до неочакваните фестивалните награди за дебютния му филм "Защо?".  Във втората част на Клуб "Неделя" разговаряме с завърналият се от Европейския парламент кинорежисьор Андрей Слабаков. Един разговор извън..

публикувано на 28.07.24 в 13:05