Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Морски бриз и "Следобед с Едит"

Здравейте, любими мои!

Днес в Европейския ден на морето ще помечтаем за шумните вълни и дълбокото синьо! 🌊 Зареждаме се с много настроение, за да минава по - леко работния ден. ☀ Какво като сме толкова далеч от морския бряг? 💦 Това не ни пречи следобедът да споделим и с красива музика да се разведрим! 🌟

📻 Очаквам ви и в петъчния ден, веднага след 14ч. ▶ Ще звучи хубава музика с дъх на лято!

Още от категорията

"Накъде ще ни отведе седмицата питаме "Точно днес"

България даде път на Скопие за преговори с ЕС. Едно трудно решение, взето изцяло под евроатлантически натиск или  историческа стъпка за пренареждане на пластовете в балканската територия на конфликти, патриотарство и национални каузи. Еволюция в двустранните отношения или проиграна възможност за постигане на по-добър резултат бе българският отговор..

публикувано на 26.06.22 в 17:38

Различен и усмихнат следобед с Клуб "Неделя"

В последното юнско издание на Клуба, ви каним да останете с нас на вълните на радио Пловдив, а ние от своя страна обещаваме два страхотни часа с много музика и интересни ефирни събеседници. Като начало, ще ви разкажем за цената на една сбъдната детска мечта. Главният герой в тази приказка се казва д-р Ралица Грънчарова-Хил, която от малка е имала едно..

публикувано на 26.06.22 в 15:45

Ранно утро с "Шейкър"

Музика и забавление традиционно ви поднасяме в неделното утро, но и една сериозна тема разглеждаме с помощта на компетентни събеседници.  Множествената склероза (МС) е автоимунно заболяване на централната нервна система, при което се уврежда обвивката на нервните влакна и се нарушава предаването на нервните импулси. Заболяването започва в млада възраст..

обновено на 26.06.22 в 07:45

„Алтер его” с блуждаещите спомени на Васко Жеков

„Блуждаещи спомени“ е бъдеща книга на българския писател Васко Жеков, която той е подготвил за печат. Слушателите на „Алтер его“ ще имат привилегията да чуят в аванс някои от най-веселите истории в нея! Ръкописът съдържа случки из писателската бохема от 60-те години на миналия век до днес. Васко Жеков е роден на 9 януари 1941 г. в с...

обновено на 25.06.22 в 10:31

Политически страсти в "Ден след ден" на Еньовден

Петък следобед и финал на горещата политическа седмица,  слагаме с коментари и анализи в двата часа на програма "Ден след ден". - Новината от днес -  НС  даде  зелена светлина за начало на преговори на Република Северна Македония за присъединяване към Европейския съюз. , но постави редица условия. С решението депутатите потвърждават позицията, че..

обновено на 24.06.22 в 14:46