Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Познати съперници дебнат Ботев в Европа

Ботев ще стартира от втория предварителен кръг в Лига на конференциите, ако се справи с Берое на баража. Почти сигурно жълто- черните няма да са поставени.

Ето и част от отборите, които могат да се изправят на пътя на "канарчетата":

Базел (Швейцария), Йънг Бойс (Швейцария), Славия Прага, Спарта Прага, ПАОК (Гърция), Арис (Гърция), Истанбул Башакшехир, Макаби Тел Авив (Израел), Апоел Беер Шева (Израел), Астана (Казахстан), Апоел Никозия, Кайрат (Казахстан), Нефтчи Баку, Молде (Норвегия), БАТЕ Борисов (Беларус), Стяуа Букурещ (Румъния), Риека (Хърватия), Осиек (Хърватия), Антверпен (Белгия), Викторив Гимараеш (Португалия) Спартак Търнава (Словакия), Мъдъруел (Шотландия), МОЛ Види Унгария,  Чукарички (Сърбия), Рднички Ниш, Судува Литва, Вадуц Лихтенщайн, Ворскла Украйна, Викинг Норвегия, както и представителите на Нидерландия, Дания и Австрия.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Финалът за Купата следващия сезон ще е на стадион "Христо Ботев"

Известни промени ще има в Нормативната уредна на БФС и за турнира за Купата на България, която е под шапката на ПФЛ. Основната е свързана с мястото на провеждане на финала. Очаква се от следващия сезон 2024/25 битката за отличието да се премести на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. Подобно намерение „Колежа“ да приеме финала имаше и сега, но това няма..

публикувано на 18.04.24 в 18:05

Локомотив губи Евандро за 3 мача

Старши треньорът на Локо Пд Александър Томаш ще трябва да се справя със сериозни кадрови проблеми преди последния мач от редовния сезон за смърфовете. Специалистът няма да може да разчита на контузения Евандро, както и на наказаните Ивайло Иванов и Петър Андреев. Големият удар за черно-белите ще бъде липсата на бразилския полузащитник, който се..

публикувано на 18.04.24 в 18:00

"Перото на Сами" с премиера в Пловдив

Ние, възрастните, често изпитваме нужда да се сравняваме с останалите и да гоним техните постижения и умения. Но добре знаем, че “насила хубост не става” – няма как да сме добри във всичко, защото не сме еднакви.  Това е и посланието, което носи най-новата книга на автора Събина Георгиева. "Перото на Сами" грабва с невероятно живите си..

публикувано на 18.04.24 в 17:08
ВК

ВК "Марица" с ударно начало на финалния плейоф

"Марица" (Пловдив) стартира с успех срещу ЦСКА (София) с 3:0 (25:19, 26:24, 26:24) гейма в първи мач от финалния плейоф за титлата в Национална волейболна лига. През този сезон се играе до три победи в пет мача. Двубоят се игра в зала „Сила“ при сериозен зрителски интерес и страхотна атмосфера. Маричанки поведоха с 8:5 в началото на първия гейм. ЦСКА..

публикувано на 18.04.24 в 07:08
Уме Емануел наказа ЦСКА в дебюта на Стамен Белчев

"Ботев" спечели с 1:0 като гост на ЦСКА в първи полуфинал за Купата

"Ботев" (Пловдив) победи ЦСКА с 1:0 като гост в първи полуфинален мач от Купата на България. Двубоят бе дебют за новия треньор на "червените" Стамен Белчев, но неговите играчи разочароваха своите фенове на Националния стадион "Васил Левски". През първото полувреме Данило Асприля пропусна отличен шанс да изведе "армейците" напред, но малко след..

публикувано на 17.04.24 в 21:05