Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

"Вход свободен"- две стъпки навътре в лятото

Снимка: Венцислав Вичев, Радио Шумен

През втория ден на лятото става все по- топло, сезонът на почивките аха- аха ще започне, а  българинът вече започва  нетърпеливо да мисли за отпуска, за море, за  планина, или за двете наведнъж. Прогнозите на синоптиците вещаят в близките дни температури до 35 градуса, а на места - над тази стойност, пък пловдивчани  обречено въздишат, усещайки , че са на точно тези конкретни места. Лято е, сега тепърва се започва , какво ли оше ни чака откъм градуси! Хитрината е да съумеем да останем щастливи и в настроение, независимо от летните капризи и дребни неудобства! Точно това ще бъде мисията на днешното предаване, пълно с красива музика и цветни факти за щастливи хора! Даже обещаваме да ви представим едно такова ръководство под формата на "Наръчник на щастливия землянин" за цялото слушателско човечество!
Започваме веднага след новините в 12 часа!

Още от категорията

Юлски "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! 🌟 Тук съм и в този юлски следобед, за да споделя час време с вас и да ви усмихна! 😍 Не знам вашата вечер как се стече, но аз лично сладко проспах изгрева. 🌅 И не, не съжалявам, защото сега съм бодра, наспана и готова да ви забавлявам! 🎉 Очаквайте интересни новини, разкази от първо лице и много хубава музика! 🎵 ▶ Започваме..

публикувано на 01.07.22 в 13:00

Лятно и с усмивка днес във "Вход свободен"

Летен коктейл или фрапе, изборът е ваш :) Но със сигурност е най-добрият възможен стартер за месец юли, гарнирано с много лятно настроение, слънце, морски пясък и вълни. Днес определено ще се постараем да ви забавляваме, за да настроим всички сетива на абсолютно лятна вълна. Ще се посмеем по традиция с Жоро Пеев и неговият "Виц на деня", ще поговорим и..

публикувано на 01.07.22 в 09:28

Изгряващи и залязващи кариери „Точно днес“

Утрото на 1 юли, Джулай морнинг, ще мине под знака на вятъра на политическата промяна. Страстите сред депутатите с всеки ден стават по-нажежени, след като БСП спря преговорите за нов кабинет с партията на „Продължаваме промяната“ заради изгонените руски дипломати. Партията на Кирил Петков и Асен Василев обаче склони да обсъди условието на БСП..

публикувано на 30.06.22 в 16:47

В очакване на новия бюджет и новия мандат "Ден след ден"

Народното събрание продължава да гласува актуализацията на бюджет-2022 година, БСП и ПП отново не са разбраха за изгонването на руските дипломати, което означава, че номинацията на Кирил Петков за премиер се отхвърля от социалистите, а утре в 17 часа президентът Румен Радев ще връчи на кандидата за министър – председател на ПП мандат за съставяне..

публикувано на 30.06.22 в 14:37

Разхлади се със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ☀ Навън е меко казано топло, затова ви предлагам да се разхладим с добро настроение и хубава музика! 🔥 В случай, че това не помогне, днес в предаването ще набележа и няколко, близки до Пловдив локации, на които може да се освежите и насладите на полезните свойства на минералната вода върху духа и тялото. 💦 Ще бъде интересно и..

публикувано на 30.06.22 в 13:00