Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Лятно и с усмивка днес във "Вход свободен"

Летен коктейл или фрапе, изборът е ваш :) Но със сигурност е най-добрият възможен стартер за месец юли, гарнирано с много лятно настроение, слънце, морски пясък и вълни.

Днес определено ще се постараем да ви забавляваме, за да настроим всички сетива на абсолютно лятна вълна. Ще се посмеем по традиция с Жоро Пеев и неговият "Виц на деня", ще поговорим и "За животните с любов" и по-точно за предизвикателствата да отидем с куче на море.

Веднага след новините в 13:00 каним в ефира една приятна млада дама Мирослава Георгиева. Тя е психолог и холистичен консултант и с нея заедно ще ви поканим на един безплатен онлайн уебинар, на който ще разберем в коя част на нашето АЗ си почива скритата ни "Нарцистична личност".

Разбира се, и днес по традиция ще четем с радио Пловдив, в едноименната ни редовна петъчна рубрика, а за разкош и много настроение очаквайте и поредният "Усмихнат коментар" на децата от една пловдивска детска градина, както и разни разнообразни любопитности от България и света!

Бъдете с нас! Започваме в 12:00!

Още от категорията

Маневри с различен хоризонт "Точно днес"

Лятната ваканция преполови, но и след августовската жега температурите ще остат високи в септемврийската предизборна надпревара.  Загряването всъщност не е прекъсвало с активността на служебния кабинет и смените по върховетена държавните дружества, с напрежението на въпроса колко ще струва газа, който все още не е додоговорен и с построените на старта на..

публикувано на 18.08.22 в 15:56

Таня Георгиева в "Добро утро, ден!"

Дългогодишният директор на БЧК-Пловдив Таня Георгиева гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Преди дни тя получи най-високото отличие на червенокръстката организация - „Златен медал на БЧК”, което се връчва изключително рядко. Казва, че тази награда не е само за нея, а за целия екип на БЧК-Пловдив, който всеотдайно поема предизвикателствата..

обновено на 18.08.22 в 14:06

"Вход свободен" в сърцето на лятото

Започна да нагрява и сякаш лятото се събуди от кроткия си унес,  решено да покаже какво може откъм температури. Младите се оплакват , че е много горещо, а по старите пловдивчани се подхилкват под мустак с вечната мантра "Горещо ли? Навремето какви жеги имаше!". Пловдив лениво се е протегнал между тепетата, ревниво прегърнал Марица и събира слънчева..

публикувано на 18.08.22 в 10:00

„Точно днес“- по оста Скопие–София, и още...

17 август  – изтече срокът за регистрация на партиите и коалициите в ЦИК, а ние тръгваме по следите на предстоящите предсрочни избори. Търсим отговор на въпроса дали избирателите ще предпочетат отново промяната пред сигурността. Ще анализираме и на какъв профил депутати ще заложат партиите този път ... и каква кампания ще водят, както и..

публикувано на 17.08.22 в 15:37

Изкуство и нумерология във „Вход свободен“

Днес говорим за безплатния уебинар „Как да успяваме повече и повече?“, с лектор Мария Иванова - нумеролог. Датата е 28-ми август. Ще отидем и до село Лилково. Тази събота, в читалище „Родопска искра 2020“, ще се състои работилничката “Нишка по нишка“. Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура”. Водещ на..

обновено на 17.08.22 в 09:34