Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Изкуство и нумерология във „Вход свободен“

| обновено на 17.08.22 в 09:34

Днес говорим за безплатния уебинар „Как да успяваме повече и повече?“, с лектор Мария Иванова - нумеролог. Датата е 28-ми август.

Ще отидем и до село Лилково. Тази събота, в читалище „Родопска искра 2020“, ще се състои работилничката “Нишка по нишка“. Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура”. Водещ на събитието е Венцислава Великова, творец и писател от Варна. Тя е и носител е на награда от Община Белослав, „Деятел на културата“ за 2018 година. 

Очаквайте и рубриката „За и против“, традиционно в сряда.

Започваме, след новините в 12. 


Още от категорията

Любопитна Сряда със "Следобед с Едит"

Здравейте, любопитковци! 🤓 Светът е необятен, а интересните и понякога дори абсурдно-звучащи факти, дебнат от всякъде! 🎉 Днес ще ви занимая с въпроси като: Защо плачем, докато режем лук? 🧅 Можем ли да помиришем храната с езика си и защо шоколадът е опасен за кучетата? 🍫➕🐕 =☠️ Теми, които все искам да захвана и все не ми остава ефирно време! 🤷‍♀️ ▶..

публикувано на 05.10.22 в 13:00

Театър и звездно небе във "Вход свободен"

Дали с фотоапарата в телефона ни, или с такъв в малко по-голям формат може да споделим всичко почти веднага. Едно нещо обаче остава трудно за улавяне: звездното небе над нас. А всеки поне веднъж си е мечтал да заснеме обсипаното със звезди небе, Луната или Млечния път? С Ганчо Ганчев, професионален астроном и фотограф, разговаряме за астрофотографията и..

публикувано на 05.10.22 в 09:30

За пътищата, безпътицата и посоките "Точно днес"

В сряда сутринта гадаем.  Как ще се отрази, на и без това инфарктния трафик, ремонтът, чиято крайна цел да вдигне кръстовището на Водната палата на две нива и да премахне спорното кръгово там? Как ще се нанесат и как ще понесат живота във фургон хората, чийто живот се прекърши от потопа в Карловско? Питаме кмета на Каравелово Славка Червенкова. Има ли..

публикувано на 04.10.22 в 16:47

Прогнози и коментари в "Ден след ден" на 4 октомври

Два дни след извънредните парламентарни избори продължаваме да коментираме политическата ситуация и възможностите за съставяне на правителство. Днес от първата политическа сила ГЕРБ дадоха пресконференция, на която стана ясно, че предлагат преговори с всички по приоритети, но няма да управляват с ДПС, „Възраждане“ и „Български възход“...

публикувано на 04.10.22 в 14:30

"За Хайваните с любов" в "Следобед с Едит"

Здравейте, котараци! 😻 Айде на щурите звуци! 😁 Който разбира, тук се спира! 🙈 Време е за игри и шумни забавления днес в "Следобед с Едит" 🎉 Ослушвай се много внимателно между 14 и 15ч., чуй звуците и познай животното! 🐻 Мечка, коала, пор или елен, ти ще кажеш и ще бъдеш награден. 🎁 🃏 В случай на голямо затруднение, давам жокери, но не разчитай..

публикувано на 04.10.22 в 13:00