Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Коледни вълшебства с „Вход свободен“

Честит празник, на всички студенти!

Идва и Коледа, нещо хубаво сме ви приготвили, с певицата Веси Пашалиева. Говорим за новата ѝ песен „Коледни вълшебства“.

Йовка Танчовска, преподавател в ОУ „Елин Пелин“ ни гостува, за да разкаже за една прекрасна инициатива в училището, свързана с децата и техните извънучилищни занимания.

Рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци“, с Жоро Пеев, е след 14.30 часа.

Имаме си време и за любопитни новини.

Започваме, след новините в 13 часа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Точно днес" - още от посоките на май

Месец май донесе новини, на които продължаваме да се учудваме и да търсим решения. Изборните дилеми оставяме за политиците, темите са здраве, история и книги, реколта и плодове.  За дълго продължение ще говорим в програма "Точно днес". Близо две години след потопа в Карловско все още няма намерен вариант държавата да отпусне средства, необходими за..

публикувано на 28.05.24 в 15:34

Управление под напрежение „Ден след ден“

В предаването „Ден след ден“ на 28-ми май очаквайте: Областния управител на Пловдив инж. Илия Зюмбилев за утрешния протест на карловските кметове срещу липсата на средства за възстановяване на щетите от наводнението преди две години Шофьора на „простреляния“ с въздушна пушка автобус снощи  в ж. р. „Тракия“ и представител на превозвача за..

публикувано на 28.05.24 в 14:31

С поглед към юни във „Вход свободен“

Говорим за изложбата „Спомни се“, която се открива на 1-ви юни в Капана. Датата не е избрана случайно. Гостува ни Марияна Милецова, автор на картините. Ден на детето в НЧ „"Проф. Кирил Дженев - 2018" Пловдив. Петя Маринова, секретар на читалището, разказва. Вторник е, ще отделим време и за рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци“, с..

публикувано на 28.05.24 в 09:30

За важните избори „Точно днес“

Второто утро на седмицата посрещаме с важнит етеми за Пловдив и страната, ето какво ще чуете във времето до 9.30 ч: Ще успее ли България безпрепятствено да премине към еврозоната и какъв опит може да вземе от Хърватия? Отговорите на тези въпроси търсим от икономическия анализатор и главен експерт в Българската търговско-промишлена палата..

публикувано на 27.05.24 в 16:42

Смирение и кризи в "Ден след ден"

За избора на Арсений за Сливенски митрополит и за протестите пред храма, които говорят за всичко останало, но не и за смирение, както и за това, което очаква Българската православна църква разговаряме с  историка, публицист и телевизонен водещ Горан Благоев.  За необходимостта от кризисни центрове за помощ при домашно насилие  е репортажът на Радостина..

публикувано на 27.05.24 в 14:55