Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Баскетболистите на Локомотив загубиха от Вихър (Айтос)

Баскетболният Локомотив Пловдив стартира със загуба втория дял от шампионата на "А" група от Българската баскетболна лига, регион Юг. Черно-белите отстъпиха на Вихър (Айтос) с 57:78 в мач, който се игра в Пазарджик.

Най-резултатни за пловдивчани бяха Аврам Андреев със 17 точки и 5 борби, Николай Петков добави 15 точки и 5 асистенции, а Михаил Андреев завърши с 10 точки.

В следващия кръг предстои пловдивско дерби между Локомотив и отбора на 369. мачът е на 26 януари от 20:00 часа отново в Пазарджик.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Два отбора от Италия с интерес към Мирослав Георгиев

Ботев  може да осъществи още един престижен трансфер зад граница. Два отбора от Италия проявяват интерес към защитника на “канарчетата” Мирослав Георгиев, който има договор с клуба до лятото на 2026 година. На този етап обаче страните още са в процес на преговори и не е ясно дали ще се стигне до сделка. Роденият през 2005 година футболист вече записа..

публикувано на 23.08.24 в 18:03

Луков бе успешно опериран от доктор Точков.

Вратарят на Локомотив Пловдив – Мартин Луков, претърпя операция, при която бе направена интервенция на менискуса на левия крак. Доктор Виктор Точков оперира поредния футболист, играещ в България, в случая стража на Локомотив Пловдив. Според опериращия лекар, на Мартин ще му е необходим един месец, за да се възстанови и да може да се върне към..

публикувано на 23.08.24 в 17:58

Пазарджик е домакин на две национални спортни състезания

Малди спортисти от цялата страна ще мерят сили в две спортни прояви, които се провеждат от днес до неделя в Пазарджик - Републиканско първенство по модерен петобой и Турнир „Христо Чочев - Мемориал”.  Спортистите ще се състезават в няколко дисциплини – фехтовка, бягане с препятствия, плуване и комбинирана дисциплина. Състезанията се..

публикувано на 23.08.24 в 08:58

Смениха стадиона за мача "Септември" - Локо - Пловдив

Спортно-техническата комисия към БФС обяви промяна на стадионите в следващите мачове на Ботев и Локомотив. Както е известно, "жълто-черните" се завръщат в "Коматево", заради потресаващото състояние на тревната настилка на стадион "Христо Ботев". В същото време двубоят между Септември и Локомотив ще се играе на стадиона в "Надежда", заради концерт на..

обновено на 22.08.24 в 18:46

Лоша новина за Мартин Луков

От ПФК Локомотив Пловдив разясниха днес защо Мартин Луков не беше в групата на “черно-белите” за последното домакинство на Черно море (1:2). След медицински прегледи бе установено, че вратарят има скъсан менискус. Той ще се подложи на операция, като интервенцията е планирана за утре (23.08) в София. Мартин Луков ще се възстановява около месец, а от..

публикувано на 22.08.24 в 17:54