Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Светъл празник с Клуб "Неделя"

| обновено на 16.04.23 в 10:49

Христос воскресе!

Днес на Великден ще бъдем добре дошли във всеки дом и на всяка трапеза, защото това издание на предаването ще е по-празнично от всякога!

Началото поставяме със специалния поздрав на децата от група "Звездички" в ДГ "Ралица" Пловдив.

Те заедно с преподавателите г-жа Андреева, г-жа Илиева, и музикален педагог г-жа Вълчева ни направиха съпричастни на празника погледнат през техните очи огласян от много музика, детска глъч и точно както традицията повелява!

Вълнуваща ще е и срещата ни с втория ни гост в лицето на една истинска вълшебница - Галя Даскалова. Наричаме я Фея на цветята, но тя е много повече - магьосница на думите, онези, които докосват най-тънките струни на душата.

"Животът в думите" е последната й книга, и няма по-подходящ ден от Великия ден, за да направим ефирната й премиера!

Бъдете с нас! Започваме в 16:00!

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Петъчно с „Вход свободен“

Днес е световният ден на израза „Обичам те“. Емоцията следва своя път, а ние имаме за задача да усъвършенстваме друго изкуство, това да пазим планетата чиста. С Данита Заричинова от сдружение „За Земята“, говорим за събитието „Почистване в НП „Рила“ 2024. Тази година, "За Земята" и 25 години високопланински почиствания. Очаквайте и..

публикувано на 16.08.24 в 09:30

Слънчеви и сенчести зигзаги - "Точно днес"

Политическа или противокорупционна е активността на Прокуратурата, насочена към бизнеси на знакови лица в държавата?  Какво прозира под лупата на политическите  и бизнес скандали в лагерите на ДПС и как се отразяват те на предизборната политическа конфигурация в държавата и на явяването на партията на предстоящите за седми път извънредни парламентарни..

публикувано на 15.08.24 в 16:49

Усмихнат празник с "Вход свободен"

В днешния празничен ден Ви срещаме с усмивка и добро настроение, и споделяме следобедът си с Вас! Очакваме поздравите Ви за именниците, които обичате на 032632400. Приятна среща в ефира днес споделяме и с любимите наши събеседници именници Мария Йонова психолог и консултант о детски сън, и Мария Донева автор на детска литература. Говорим и "За животните..

публикувано на 15.08.24 в 09:30

"Точно днес" и празничните часове на утрото

Отбелязваме един от най-големите християнски празници, Успение на Света Богородица. От катедралния храм в Стария град ще включим Антоанета Петричанска , тя ще присъства на литургията, която се очаква да води митрополит Николай.  От Бачковския манастир ще разговаряме с уредника на музея, историка Стамен Пепелишев , той представя изложбата за Неофит..

публикувано на 14.08.24 в 14:57

"Вход свободен" - време за красота и изящество

В средата на работната седмица спираме за капка въздух и ...красота! Спираме в ума си, разбира се, защото графикът, задачите и сроковете не търпят отлагане!  Ще си подарим малко време за мечти! Ще ви срещнем с прекрасната Гергана и нейните изящни бижута. В "Жена - истории за Вселени"  ще си поговорим с нея за това какво е присъщо на щастливите жени, и..

публикувано на 14.08.24 в 09:30