Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Четирима ранени във верижна катастрофа

Верижна катастрофа между пет автомобила станала около 12:40 часа на автомагистрала "Тракия" в района на километър 100 в посока София, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов. 

Пострадали са мъж, жена и двете им деца, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов. Те са настанени в пазарджишката многопрофилна болница с различни травми, но са без опасност за живота, уточни Стоянов. 

Около 2 часа движението се осъществяваше в аварийна лента. Образува се близо 10-километрово задръстване.


По публикацията работи: Емил Костов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Жители на Павелско блокираха пътя Смолян - Пловдив заради безводието

Жители на родопското село Павелско в община Чепеларе блокираха частично пътя Смолян – Пловдив заради безводието в населеното място. Блокадата продължи от 12 да 13 часа., като на място бяха около 400 местни жители. И от двете страни - и в посока Смолян, и в посока Пловдив, имаше задръстване колони от автомобили. Задръстването предизвика..

обновено на 25.08.24 в 15:23

Тапа на АМ "Тракия" край Пловдив заради катастрофа

Катастрофа с две коли е причината за сериозно задръстване на АМ "Тракия" край Пловдив. Ударът е бил между джип и лек автомобил. И двете возила са се забили в мантинелата. Джипът е с поражения в предната част, а колата е със смачкана задна част. Шофьори споделят, че задръстването вече е над 10 километра. Имало е водачи, които са се..

публикувано на 25.08.24 в 15:23

Колоездачната обиколка преминава по Подбалканския път

От днес до 29 август, четвъртък, ще се проведе 71-та Международна колоездачна обиколка на България.  За повишаване безопасността на движение е необходимо шофьорите да карат внимателно, да спазват пътната сигнализация и въведената временна организация, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ). Обиколката днес ще стартира от..

обновено на 25.08.24 в 12:17

Полицията в Пловдив задържа трима души, източвали банкови сметки

Участници в схема за източване на чужди банкови сметки са задържани при спецакция на служители от отдел "Икономическа полиция" в Пловдив. В ареста са 32-годишна жена и двама криминално проявени и осъждани мъже – на 41 и 59 години. Операцията е проведена след придобита оперативна информация, че тримата участват в схема за изготвяне и..

публикувано на 25.08.24 в 11:02

Жителите на Павелско на протест срещу безводието

Жители на родопското село Павелско, община Чепеларе излизат на протест срещу сериозния воден проблем. Местните хора се канят да блокират пътя Павелско – Асеновград заради безводието в селището. След въведения воден режим направена проверка на ВиК и администрацията сочи, че към днешна дата водоемите в района са пълни с общо 460 кубика вода при..

обновено на 25.08.24 в 09:56