Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Извънгабаритен товар затруднява трафика в Пловдив следобед

| обновено на 20.07.23 в 15:02
Снимката е илюстративна

Извънгабаритен товар, който се движи от Русе през Пловдив до крайната си точка в завод в Стамболийски, ще затрудни следобед трафика в района. 

От полицията посочват, че се очаква около 16 ч. днес композицията да влезе в областния град от път I-8 (Пловдив-Хасково) и да премине по ул. „Цар Симеон“ и бул. „Асеновградско шосе“. След това по маршрута: Околоврътен път (Пловдив-Смолян) – село Златитрап – път III-375 (Пловдив-Пещера) - път II-86 (Пловдив-Смолян)– път I-8 (Пловдив-Пазарджик) – кръгово движение на път III-866 (Кричим-Стамболийски) стига в град Стамболийски, където ще се движи по бул. „Тракия“ – ул. „Иван Вазов“ – ул. „Родопи“ – ул. „Стефан Стамболов“. 

Служители от сектор „Пътна полиция“ с два автомобила ще обезпечават безопасността на движението и съпровода на извънгабаритния товар. 

До приключване на съпровода ще се въвежда поетапно спиране на движението в посочените участъци.

По публикацията работи: Иванка Петкова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Пловдивският съд не пусна на свобода трафикантите на мигранти

Петимата трафиканти на мигранти остават в пловдивския арест – потвърди Апелативният съд. Магистратите отхвърлиха жалбите за промяна на мерките им за неотклонение в по-леки. Според обвинението петимата задържани представляват организирана престъпна група за трафик на мигранти през страната. Бандата е действала от началото на годината до..

публикувано на 29.08.24 в 16:01

6% населени места в пловдивско на воден режим, 60% загуби заради остаряла мрежа

60% са загубите заради остарялата мрежа, 6% от населените места в пловдивска областта са на режим. Наложителни са законови промени и актуализация на националната стратегия за водните ресурси, за да се решат проблемите с безводието. Това стана ясно след на областния управител на Пловдив проф. Христина Янчева с отговорните институции, посветена на..

публикувано на 29.08.24 в 15:21

Учениците от ОУ "Антим I" и СУ "Пейо Яворов" ще учат в други училища

Временно местят учениците от  ОУ „Екзарх Антим I“ и СУ "Пейо Кр. Яворов" в други училища заради модернизация на базите. Заради цялостен ремонт и модернизация на сградите учениците от  ОУ „Екзарх Антим I“ и СУ "Пейо Кр. Яворов" временно ще бъдат преместени в други институции. В СУ "Пейо Кр. Яворов" се обучават 32 паралелки, които ще бъдат преместени..

публикувано на 29.08.24 в 15:05

Наемите за общинските имоти ще се увеличат от октомври

Поскъпване от 1-ви октомври на наемите за ползване на общинските имоти в Пловдив предлага местната власт. Проектонаредбата за началния размер на наемите е публикувана за обществено обсъждане. Основната цел на проекта е по-добро стопанисване на общинските имоти, използването им по предназначение и увеличаване на приходите в местния бюджет...

обновено на 29.08.24 в 14:09

Летище Пловдив вече е собственост изцяло на българската държава

Министерството на транспорта и съобщенията, чрез своето дружество „Летище София“ ЕАД, е купило акциите на „БК Проджект“ ЕООД в „Летище Пловдив“ АД. Това е дружество, учредено през 1995 година между държавата и частни акционери, което притежава перона на летището, базата с горивно-смазочни материали и други помощни съоръжения.  Не се съобщава..

публикувано на 29.08.24 в 14:09