Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Делници с празнична визия в "Ден след ден"

Още преди да сме прелистили последния месец от календара, вече имаме поглед към празничната програма в новoгодишната нощ. Богат на събития ще бъде и целият декември. За празничните събития и това, което можем да чуем и видим в центъра на Пловдив на прага между 2023-та и 2024-та ще разговаряме със зам.-кмета с ресор култура Пламен Панов

Продължават словесните престрелки между бившия кмет на Пазарджик Тодор Попов и новоизбрания градоначалник Петър Куленски. Попов отвърна на отправените публично обвинения за нарушенията в общината през годините назад. Как - разказва Иванка Петкова.  

А Севдалин Палаузов ще ни обясни дали  пловдивските полицаи  могат да управляват безопасно служебните автомобили със специален режим на движение в екстремни условия и рискови ситуации. 

И още от темите на 28 ноември до 17 часа в следобедната програма "Ден след ден". 

По публикацията работи: Димитър Владимиров
Още от категорията

"Точно днес" на 5 март

Вторник сутрин с темите от деня и коментарите на важните събития. До 9.30 ще говорим за политика, здраве, улични ремонти и за изобразително изкуство Влизаме в решаваща политическа седмица, но все още с много въпросителни. В сряда изтичат 9-те месеца управление на кабинета и трябва да бъде задвижен механизмът на ротация. Премиерът Николай Денков..

публикувано на 04.03.24 в 10:40

"Вход свободен" с търпение за пролет

Баба Марта дойде намусена и кисела от безхарактерното поведение на двамата Сечковци преди нея. Вчера замалко се усмихна малко послучай празника, но днес вече е с по- сурова нагласа. На тези , които нямат търпение да захвърлят якетата и да сложат късите ръкави, ще препоръчаме още малко търпение. Не дразнете Марта. И най- вече не я наричайте баба! Сърди..

публикувано на 04.03.24 в 09:55

След празниците и преди делника - "Точно днес"

В успокоеното предпролетно време на надежди и очаквания за динамични събития в управлението на страната, задвижваме плавно механизма на обичайното време с мисълта, че то ще ни спести доста тревоги и разочарования. И понеже сме в руслото на  непредвидимия  мемсец март, "Точно днес"  го зареждаме с позитивни емоции и духовни пространства. Подред: В галерия..

обновено на 03.03.24 в 17:19

Честит празник с Клуб "Неделя"

На трети март, в тона на деня и с България в сърцето Ви приканваме да споделите следобеда си с нас!  146-ата годишнина от Освобождението на страната ни от османско иго, ще отбележим като начало с бъдещето на България - ДЕЦАТА! Малките родолюбци от ДГ "Ралица" Пловдив ще ни поздравят за празника и ще рецитират любими стихове за отечеството ни. Очакваме ги..

публикувано на 03.03.24 в 15:10

Неделно и празнично с „Шейкър“

Отбелязваме 146 години от Освобождението на страната ни и създаването на българската държавност, след петстотингодишно османско иго. Заедно с нашите събеседници ще се върнем назад във времето, ще си припомним важните събития и потърсим истината за настоящето. Говорим за датата 3-ти март, като част от историята и празничния..

публикувано на 02.03.24 в 16:05