Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Конгресът на БФС ще е през март 2024 г.

Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз определи датата 15 март 2024 година за извънредния конгрес, който трябва да се проведе след оставката на Борислав Михайлов. Събитието ще се проведе в хотел "Маринела" в София. 

Малко преди 13:00 часа базата на националния отбор в "Бояна" започнаха да пристигат представилите на стария Изпълком, който е последно вписаният в Търговския регистър: Венцеслав Стефанов, Йордан Лечков, Димитър Георгиев, Емил Костадинов, Валентин Михов, Петър Величков, Атанас Фурнаджиев и др. 

До конгреса временно изпълняващ длъжността председател на БФС ще бъде Михаил Касабов, който беше в тази роля и в периода 2019 - 2021 г. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Укаки върна

"Ботев" победи с 1:0 ЦСКА в дебюта на Томаш

"Ботев" (Пловдив) се наложи с 1:0 като гост над ЦСКА в среща от седмия кръг на Първа лига. Единственото попадение в мача бе дело на Ехидже Укаки в 58-ата минута. Така „армейците“ записаха пета загуба от началото на първенството при дебюта на Александър Томаш.  "Ботев" получи отлична възможност да поведе в резултата още във 2-ата минута, когато Християн..

публикувано на 31.08.24 в 09:42

Дербито ЦСКА - "Ботев" пряко по Радио Пловдив

ЦСКА приема "Ботев" (Пловдив) на стадион „Локомотив“ в София в дебюта на новия старши треньор Александър Томаш. 45-годишният специалист бе обявен за нов наставник в сряда вечерта, след като по-рано пристигна на клубната база в Панчарево. Той идва при „армейците“ от "Спартак" (Варна), който започна силно новия сезон след завръщането си в елита за сметка..

публикувано на 30.08.24 в 16:51
Мартин Папанов

Обиколката на България завърши със скандал

Италианецът Матео Малучели от японския отбор "Джей Си Ел Укьо" е шампион в 71-вото издание на Колоездачната обиколка на България.  Надпреварата завърши със скандал и над два часа разглеждане на контестации от страна на съдиите заради победата на българина Мартин Папанов от отбора на "Цар Симеон" в последния пети етап - 123 километра от Сливен до..

публикувано на 30.08.24 в 12:49

БФС премести "Вечното дерби" на 19-и октомври

Дербито "Левски" - ЦСКА от осмия кръг на шампионата ще се играе на Националния стадион "Васил Левски" с публика на двата отбора. За целта от футболната централа размениха VIII и XII кръг от програмата на Първа лига. Това обяви Валери Апостолов от Апелативната комисия към Българския футболен съюз. Окончателното решение на БФС е дербито да се състои а..

публикувано на 29.08.24 в 15:36
Александър Томаш

Александър Томаш пое официално ЦСКА

Александър Томаш се завърна в редиците на “армейците”, а негови помощници ще бъдат Косьо Мирчев и Христо Колев. Треньор на вратарите в щаба на Томаш е Тодор Кючуков. Илиян Митрев остава кондиционен треньор на тима. Това съобщиха официално от ЦСКА. "Желаем им успех и победа още в петък.  Предвид кратките срокове за подготовка преди мача, представянето..

публикувано на 29.08.24 в 10:16