Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Да помогнем на Мария от Пловдив!

| обновено на 08.12.23 в 11:28

Деца, родители и треньори от Пловдив застават зад благотворителна кауза в подкрепа на Мария.

"Коледно време е вълшебно, искаме участията ни да бъдат с тематика: "Помогни"!", казва треньорката Нина Христозова. 

Основателят на "Нина Спорт Академи" добави: "Ние силно вярваме, че по Коледа чудесата се случват! Дано бъде положителен изходът за тази майка, приятел, ангел в борбата срещу рака на Мария!"

Събитието е в неделя, 10 декември, от 16 часа в зала СИЛА, на третия етаж. Детските танцови групи от Nina sport academy ще са в подкрепа на каузата за набиране на средства за Мария Атанасова, която се лекува от раково заболяване в Турция. 

Необходими за лечението са 200 000 лева.  На благотворителното събитие ще присъстват 200 деца. 

Събитието ще е без вход, ще има кутии за Мария и ще могат да се дарят суми в дарителска сметка на Мария.

Поместваме тук данните:

BIC  UNCRBGSF

IBAN  BG69UNCR70001525439258

Титуляр: Мария Божинова Атанасова

Живка Танчева разговаря с Нина Христозова за благотворителното събитие. 

Още от категорията

Ротация ще има до края на месеца, ДПС ще запази влияние

"Националният празник показва определено напрежение и поляризация, особено в социалните мрежи. Това се държи на агресията на Русия в Украйна и до голяма степен с това можем да обясним поляризацията, въпреки че оценките за това, кой трябва да бъде националният празник на страната, са различни. Но въпреки това, като че ли темата беше затворена, защото..

публикувано на 04.03.24 в 10:20

Влизането ни към еврозоната носи ползи, но и рискове

„През последните няколко  години много различни анализатори и политици обърнаха внимание на страховете за обедняване, свръхинфлация и т.н., притеснения, които като цяло, не се сбъдват. Това са рискове, които могат да се материализират при провеждане на неправилна политика, но има и добри примери, като Балтийските страни, Хърватия и др. При тях..

публикувано на 04.03.24 в 06:55

С България в сърцето

В предаването Клуб "Неделя" днес Ви срещнахме с Владимир Чешмеджиев, един от малкото млади българи, които  милеят за страната си. Той е само на 23 години, но още от малък има ясно поставени цели и мисия да  разпространява българската история, култура и традиции, и да  поддържа патриотичния дух сред младите хора в обществото в България и извън нея...

публикувано на 03.03.24 в 19:41

Румен Нечев в "Добро утро, ден"

Гост в „Добро утро, ден“ тази седмица е художникът Румен Нечев. Роден е в Смолян, защото баща му е военен.  Завършва художествената гимназия в Казанлък, следва във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”, със специалност „Графика“.  По разпределение го изпращат като учител в Пазарджик, но не след дълго се мести в Пловдив и остава тук.  Румен Нечев има над 30..

обновено на 03.03.24 в 09:53

Трудно ще е въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив

Автомобилите от най-ниската еко категория отново могат да влизат в идеалния центърана София, след като имаше такава забрана, която беше в сила до края на февруари. Забраната е свързана с определенето на т.нар. зони за ниски емисии, които се подготвят и за действие в Пловдив.  От октомври 2022-ра година Общинският съвет прие методика за въвеждане на..

публикувано на 01.03.24 в 16:27