Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локо се раздели с Александър Томаш

Александър Томаш,
Снимка: ПФК Локомотив Пловдив

Александър Томаш повече няма да води Локомотив (Пловдив), съобщиха официално от клуба.

"Днес се проведе среща между собственикът на Локомотив Христо Крушарски, изпълнителният директор Венко Рахталиев, спортният директор Илко Пиргов, членът на борда на директорите Димитър Палазов и Александър Томаш.

След нея беше взето решение Александър Томаш да не води повече Локомотив. В момента текат преговори между клуб и старши-треньор относно разтрогването на договора.

Треньорите в спортно-техническия щаб Константин Мирчев и Христо Колев ще водят “черно-белите” в предстоящата среща с ЦСКА-София в неделя от 20:30 часа на “Лаута”, гласи съобщението.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Тимът на България в Пловдив

Отложиха жребия за Купа "Дейвис" за октомври

Жребият за Купа „Дейвис" ще се тегли в началото на месец октомври. Тегленето трябваше да се проведе вчера, но поради технически причини бе отложено за началото на следващия месец. България се наложи над Салвадор с 3:2 победи в Пловдив и ще играе за изкачване в Световна група I. След този успех отборът ни е №43 в обновената ранглиста за Купа "Дейвис"...

публикувано на 26.09.24 в 15:12
Никола Илиев

"Ботев" с един младежки и трима юношески национали

Офанзивният футболист на "Ботев" (Пловдив) Никола Илиев отново ще е част от състава на България U21. Селекцията на Александър Димитров ще гостува на два пъти в квалификации за Европейското първенство за младежи в Словения — на лидера в групата Германия и на Израел на 11 и 15 октомври. 20-годишният Илиев взе участие във всички осем двубоя от група "D"..

публикувано на 26.09.24 в 11:29
Христо Крушарски

Крушарски спря заплатите, иска 5 млн. лева и напуска

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви, че цената, срещу която ще предостави контролния пакет акции в клуба е 5 милиона лева. „Нека мисионерите като Константин Думанов, който също има бизнес, да извади пари, а не само да обикаля и да търси кой друг да ги даде и да ги налее в клуба. Аз спирам да плащам заплати на футболистите,..

публикувано на 25.09.24 в 16:25

Жребий за купата на България

Стана ясен жребият за два кръга в турнира за Купата на България. Във втория предварителен кръг отборът на Марица (Пловдив) ще срещне втородивизионния Беласица (Петрич). В 1/16-финалите Ботев (Пловдив) ще гостува на победителя от двойката Вихрен (Сандански) - Миньор (Перник). Локомотив (Пловдив) ще има визита на победителя от сблъсъка Черноморец..

публикувано на 24.09.24 в 18:01

Локомотив остана без ръководство!

ПФК Локомотив Пловдив излезе с изключително важно официално съобщение. Ето какво написаха от "Лаута": Уважаеми локомотивци, С оглед насъбралото се напрежение и представянето на отбора в последните няколко седмици, всички членове от борда на директорите на ПФК Локомотив Пловдив решиха да подадат днес своите оставки. Решението им е окончателно. В..

публикувано на 24.09.24 в 11:46