Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Алтер его” – каре усмивки с бонус!

| обновено на 03.08.24 в 16:46

„Алтер его“ се носи уверено по вълните на радио-лятото. Тази събота сме подбрали за вас разговори с интересни гости: Виктор Самуилов, Ники Комедвенска, Георги Константинов и Борислав Ганчев. Като бонус ще звучат само български песни със смехови заряд, а смехомаратонът накрая е просто задължителен.

„Алтер его” се излъчва премиерно в събота след новините в 15.00 ч.

Повторенията са в неделя от 6.00 ч. сутринта и в понеделник след новините в 20.00 ч.

„Алтер его” – без нас може, но с нас е по-добре!

Автор и водещ: Петър Краевски

Чуйте цялото предаване в звуковия файл!


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията
Андрей Слабаков

Андрей Слабаков - от Брюксел обратно в киното

В Клуб "Неделя" разговаряхме с завърналият се от Европейския парламент кинорежисьор Андрей Слабаков. Един разговор извън клишето за брюкселските дантели и зеле, за ежедневието на евродепутат, каузите, които не са "пердута" и предстоящото му завръщане в киното.  Запитах го как един извънсистемен човек като него е решил да влезе в сърцето на..

публикувано на 29.07.24 в 15:45
Красимир Кумчев

Пловдивчанин организира първи търг за пъпеш "Юбари" у нас

Известният земеделски производител от Пловдивско Красимир Кумчев преди време изкорени ябълковите си градини, с които беше прочут. Но както мнозина знаят, заедно със скулптура Цвятко Сиромашки имат упорита идея да направят Фонтан – Ябълка, като символ на плодородието по нашите земи. Сега за тази кауза на помощ идва един пъпеш. Той се..

публикувано на 29.07.24 в 10:09

„Алтер его” - ще ви хвърлим в джаза с усмивка!

„Алтер его“ вече влезе в лятната схема на излъчване. Тази събота избрахме за вас нещо по-така – истински калейдоскоп от хумор, гости и джаз! Накратко: ще ви тонизираме с ретро-усмивки отпреди 110 години като разиграем анекдоти на Борю Зевзека от вестник „Барабан“, публикувани през 1914 г. Ще си спомним и за сатирика Георги Свежин с няколко..

обновено на 27.07.24 в 16:28

БАК обяви първата си стипендиантска програма

Християн Даскалов от Европейски цифров информационен хъб "Тракия"разясни на слушателите на Радио Пловдив подробностите по обявената от Българската асоциация по киберсигурност стипендиантска програма. Стипендиантската програма на Българската асоциация по киберсигурност /БАК/ осигурява пет едногодишни безплатни абонамента за най-популярната платформа..

публикувано на 25.07.24 в 16:20

Кино на открито и боровинкови нощи през юли

Кино на открито на фестивала „Боровинкови нощи 2024“, на хижа „Амбарица“, в Централен Балкан. Една от най-трудно достъпните и отдалечени от населени места хижи, в България. Приказно място, където периодично, заедно с доброволци, се организира фестивалът "Боровинкови нощи", в който се включва и екипът на „Кинематограф“, за да сподели..

обновено на 25.07.24 в 16:04