Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Magic Mario отбелязва 15 години на сцена

В днешното издание на предаването "Вход свободен" се потопихме в света на магията! В това начинание с усмивка и от сърце ни помогна любимия на малки и големи Марио Меров, по разпознаваем като Magic Mario. Човекът, който повече от 15-години ни прави част от магичния и по-добър свят на илюзионното изкуство. 

Поводът да го поканим е повече от вълшебен! Но не, за да ни накара да изчезнем за 60-секунди :))) а защото Magic Mario отбелязва 15- години на сцена, този четвъртък 12-септември. Грандиозният шоу-спектакъл "15+5+10" е с начален час 19:00 в Дома на Културата "Борис Христов". Водещ на събитието ще бъде Драгомир Драганов! 

На рожден ден като на рожден ден! :))) С много приятели и колеги, с които Magic Mario е работил през годините, и не на последно място със специални гост-изпълнители, които ще внесат много допълнителна магия и изненади. Очаква Ви еднa незабравима вечер, която ще обедини най-добрите моменти от неговата кариера и със сигурност ще Ви накара да се почувствате вълшебно! 

Magic Mario бе гост в следобедния ефир на предаването "Вход свободен". Целият разговор можете да чуете в прикачения звуков файл. 


По публикацията работи: Станка Лазарова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

„Алтер его” - хумор, поезия и сензационни новини

Между веселото и сериозното ще се движи предаването, в което водещият си говори сам. Очаквайте специалната ни рубрика за фейк сензации и един отложен разговор за сатирата и политическата коректност със сатирика Сергей Трайков.  Освен това ще открием няколко хумористични нотки в творчеството на Атанас Далчев, а в поредния поетичен сблъсък ще..

обновено на 12.10.24 в 16:10

Изложба с послание от психолога Събка Дякова-Чехович

На 10 октомври психологът Събка Дякова-Чехович откри своята изложба "Психотерапия" в галерия Piesa в Пловдив, където ще бъде експонирана до 31-октомври.  " Датата и името не са случайни", каза самата тя в ефир, и допълни още:  "10 октомври е Денят на психичното здраве, а рисуването е психичен процес, то е вид психотерапия. А психотерапията..

публикувано на 11.10.24 в 17:43

Есенна феерия за четириноги утре в Пловдив

Няма нищо по-хубаво от.... времето прекарано с четириногите ни любимци и срещата с хора, които разбират това, убедени са всички от екипа на Български Киноложи Клуб! Ние сме съгласни с този факт и  Ви каним в тази връзка да съпреживеете традиционния "DOG FEST- Есенна феерия". Поредното издание на единствения по рода си фестивал ще се случи този уикенд в..

публикувано на 11.10.24 в 16:28

Нумизматична изложба за празника на архивите

Със съвместна Нумизматична изложба, "Регионален държавен архив" Пловдив и Нумизматично дружество "Филипопол" Пловдив, отбелязват 60-та годишнина на Дружеството и професионалния празник на Българските архиви. В изложбата се включва и Филателно дружество Пловдив, отбелязвайки 131 години от основаването си.  10 октомври е деня, в който всички..

обновено на 10.10.24 в 14:16

Проф. Дамян Попхристов за богомилското наследство

Проф.Дамян Попхристов е един от най-сериозните изследователи и възкресители на богомилското учение в нашето съвремие. Основател на „Български център Просветление” - организация, която работи за популяризирането на истините за нашите предци и изконните български духовни ценности, за ролята и мястото на българите в социалните, културните и духовните..

публикувано на 08.10.24 в 15:05