Двама общински съветници от Варна влязоха в ръководствата на постоянни комисии на НСОРБ

Двама общински съветници от Варна влязоха в ръководствата на постоянни комисии на Националното сдружение на общините в Република България /НСОРБ/. Това са заместник-председателят на Общинския съвет д-р Лидия Маринова и д-р Николай..

публикувано на 10.07.20 в 11:01

Общинските съветници от БСП: Общинският съвет се събуди, за да не се разпадне заради бездействие!

Актуалните и важни към настоящия момент проблеми на община Варна според съветниците от БСП не присъстват в дневния ред към поканата за предстоящото заседание на Общинския съвет на Варна, което се свиква в края на законовия срок, след който..

публикувано на 10.07.20 в 10:54

В търсене на изгубеното време – международна изложба в Балчик

Международната изложба „В търсене на изгубеното време” ще бъде подредена от 14 юли в Художествената галерия на Балчик. Изложбата се организира от „Труйка Арт Евентс Бранд”, в лицето на румънския независим куратор и художник Дан Тудор Труйка...

публикувано на 10.07.20 в 10:45

Девет новоизбрани адвокати във Варна през 2020 г.

Девет новоизбрани адвокати са положили клетва пред Адвокатска колегия – Варна от началото на 2020 г. досега, сочи статистиката на организацията. Последната клетва е от 9 юли и с нея започна редовното заседания на Адвокатския съвет. 28-годишната..

публикувано на 10.07.20 в 10:40

Премахнаха опасно дърво от Морската градина във Варна /СНИМКИ/

Отрязаха изгнило дърво от Морската градина във Варна. Потенциално опасното дърво е било установено с резистограф, тъй като по външни белези то е изглеждало здраво, предаде Даниела Стойнова.  Припомняме, общински екипи изследват дърветата  с  уреда за..

публикувано на 10.07.20 в 09:58

Борисов: Христо Иванов се обедини с Радев и БСП

Случилото се е добре обмислен сценарий, който иска да попречи на европейския път на България, тази вечер ще получим добри новини от Европа. Христо Иванов действа заедно с президента Румен Радев, който..

обновено на 10.07.20 в 09:53

Започва „Бриз 2020“

От 10 до 19 юли 2020 г., Военноморските сили на Република България ще проведат национално военноморско учение „Бриз 2020” отворено за участие на ВМС от страни членки на НАТО. Учението е планирано и ще се ръководи съгласно стандартите и..

обновено на 10.07.20 в 09:25

Без инциденти приключи протестът в столицата

Докато в сградата на президентството вчера се провеждаше акцията на прокуратурата, демонстранти се събраха пред "Дондуков" 2  в подкрепа на институцията на държавния глава. Протестиращите поискаха оставката на премиера Бойко Борисов и главния прокурор..

публикувано на 10.07.20 в 09:23
Премиерът Бойко Борисов

Премиерът за акцията на "Росенец": Артисти

"Понеже ми е много мила държавата - толкова много неща се правят, че не ми се иска от глупост да се разруши и дълги години след това да има много, много проблеми , а България го е правила това доста пъти с грешни решения и след това всички си хапем..

публикувано на 10.07.20 в 09:11

Ограничителни мерки се връщат от днес

От днес със заповед на здравния министър Кирил Ананиев се възстановяват част от мерките срещу разпространението на коронавируса у нас. Всички колективни и индивидуални спортни мероприятия - на открито и закрито, ще се провеждат без публика. Не..

публикувано на 10.07.20 в 06:50