Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Всяка сряда от 5 до 7

БНР Новини
Сцена от спектакъла
Снимка: личен архив

Комедията „Всяка сряда от 5 до 7” на Валентин Красногоров е най-новото заглавие в афиша на Драматичния театър „Невена Коканова“ в Ямбол. Постановката по пиесата на съвременния руски драматург  е на Владимир Петков, сценографията и костюмите са дело на Александрина Игнатова, а в актьорския състав са Цветелина Кънева, Петя Бойчева, Георги Ружичка, Михаил Лазаров, Капка Валентинова и Христо Доков, който е най-новото попълнение в трупата на Ямболския театър.
Младият актьор е завършил НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“  в класа на проф. Атанас Атанасов преди няколко месеца и сега прави дебютната си роля на професионална сцена.
Какво се случва „Всяка сряда от 5 до 7”,  когато работата ти е тъпа, животът скучен, мечтите несбъднати и нещата не вървят така, както им се иска на героите от тази блестяща комедия, всъщност... е повече от интересно, казват създателите на спектакъла. Авторът заплита служебни проблеми и лични отношения във вихър от емоции, за да ни покаже, че лековатият и фриволен начин, по който гледаме на живота си напоследък, не само не е решение, а е основна част от кашата, в която се забъркваме!

Премиерата на „Всяка сряда от 5 до 7” е тази вечер (7 декември) в Ямбол, а софийската публика ще може да гледа представлението на 26 февруари в театър „Българска армия“.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!