Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Програмата на д-р Емилова е нов подход към собственото здраве, казва семейство от Швейцария

Патриша Шморкун от Женева идва в центъра на д-р Емилова в България, за да провери лично методите й. Вече е видяла, че те имат невероятни резултати след като предишната година съпругът и дъщеря й са посетили д-р Емилова и са се върнали изцяло променени. Нейният съпруг станал донор на бъбрек за едното си дете и затова вече трябва да внимава как се храни. Поради фамилна обремененост със сърдечно-съдови заболявания той имал високи стойности на холестерола, триглицеридите, креатинин и наднормено тегло.

След прилагане природосъобразния начин на живот в клиниката на д-р Емилова, показателите се върнали в нормата, подобрило се състоянието и функцията на бъбрека и след като свалил 13 килограма вече можел да спортува. Единственият проблем се оказало това, че старите дрехи му станали големи и трябвало да смени с по-малък номер  костюмите. Когато се върнали с дъщерята при семейството, те постепенно изхвърлили от менюто животинските храни и всички се чувстват по-добре физически и психически, и с по-голямо самочувствие. Сега отново е в България със своята съпруга, която има медицинска клиника и като психолог вярва, но всичко проверява сама.

В края на прилагане на програмата на д-р Емилова Патриша е убедена, че това не е диета, това е нов начин и подход към собственото здраве. Семейството е доволно от хубавите лекции и процедури и са убедени, че д-р Емилова и нейният екип, включително преводачите, са прецизирали програмата така, че човек ако слуша и прави това, което казват, няма как да не се почувства добре.

Патриша и нейният съпруг са решили да се върнат и следващата година при д-р Емилова в България и да бъдат добър пример за своите деца и приятели със здравословния живот, който водят. Те се надяват обаче повече хора да научат за методите и резултатите на д-р Емилова.

През август клиниката е в курорта "Боровец", записванията са на телефон 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Христос Воскресе!

"Човек се чувства окрилен на такива празници" , споделя д-р Людмила Емилова и разказва своето разбиране за Възкресението на Христос като един добър повод да си спомним, че животът продължава дори и когато физически някои от нас не са вече на този свят. С д -р Людмила Емилова ни среща Габриела Гаврилова. Това е един наистина голям празник. Ден..

публикувано на 04.05.21 в 10:43
Снимката е от публикация на Клиника

Холорофилът в помощ на организма

Хлорофилът по структура и състав наподобява хемоглобина. Основната разлика идва от един атом - зеленото вещество съдържа магнезий, докато червеното - желязо. От химична гледна точка, хлорофилът е мастно разтворим пигмент и притежава изразено антиоксидантно въздействие, попаднал в човешкия организъм, разказва д-р Людмила Емилова в разговор с Габриела..

публикувано на 26.04.21 в 06:00

Плодолечението - път към здравето и надеждата

Инсулинова резистентност и метаболитен синдром са часто от проблемите, които отвеждат Ваня Велиславова в клиниката на д-р Людмила Емилова. След месец плодолечение пациентката вече има надежда, защото показателите й се подобряват. „Много съм доволна от програмата, защото тя ме накара да повярвам, че всичко е възможно и мога да се оправя само за..

публикувано на 19.04.21 в 06:00

Щом има желание, човек може да постигне всичко

Радка Падалска е на 70 години и за своя юбилей получава като подарък от своите деца престой в клиниката на д-р Людмила Емилова. Първото й посещение обаче е през през 2005-та година. "Тук ме доведе малкият ми син и тогава се получи любов от пръв поглед" разказва Радка Падалска и си спомня за вниманието, отношението и грижата, които е получила в клиниката...

публикувано на 12.04.21 в 06:00

Ефектът от плодолечението при децата

Четиригодишната Мария е сред пациентите на д-р Людмила Емилова. В продължение на пет дни малкото момиченце преминава кратък курс на плодолечение с банани и чай. След това преминава и режим на захранване. Така детето успява да преодолее запека. Първа пътя към клиниката открива нейната майка Петя Зафирова. „Д-р Емилова не само лекува хората, но..

публикувано на 05.04.21 в 06:00

С плодолечение промяната е уникална

Стефан Кънчев е на 38 години от Ловеч. Идва в клиниката на д-р Людмила Емилова за първи път, но вече изпитва ползите от плодолечението. Успява да привлече към идеята и своята съпруга и така семейството му започва здравословен начин на живот. Със Стефан Кънчев разговаря Габриела Гаврилова. "Дойдох тук преди 30 дни за първи път и вече започвам да се..

публикувано на 29.03.21 в 06:00

С 13 килограма по-малко след двадесетдневно плодолечение

От 25 години д-р Цветко Хантов е диабетик с последвали невропатични усложнения и високо кръвно налягане. Към това с годините се прибавя и наднорменото тегло, което още повече усложнява динамичното му ежедневие на лекар в Спешна помощ. И така сам стига до извода, че пътят към лечението преминава през природосъобразния начин на живот. Началото поставя в..

публикувано на 22.03.21 в 05:25