Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ден на отворените врати в театър „Българска армия“ за Деня на София

БНР Новини
3
Снимка: Театър „Българска армия“

Театър „Българска армия“ отваря врати за всички свои приятели и зрители тази събота, за да отпразнуват заедно Деня на София – 17 септември. Там ще ви очакват още от 11 часа сутринта и ще бъдат ваши домакини през целия ден.
Актьорите от трупата на „Армията“ ще бъдат ваши гидове и ще ви разходят из репетиционните зали, архива, ателиетата, фоайетата, гримьорните, перукерните, из всички кътчета, където се създава магията на театъра. Ще имате възможност да си направите и снимки с костюмите, шити за представленията през годините.
А ако имате музикална дарба и искате да я изявите, или пък се нуждаете от съвет и насърчение, сте добре дошли в звукозаписното студио на Дони, който ще бъде там и ще ви очаква да се срещнете.
За децата ще има приказки и фокуси, за родителите – горещо кафе и възможност да поговорят с любим актьор. И, разбира се, вечерните представления „Тайната вечеря на Дякона Левски“ от 19.00 часа и „Една нощ с теб“ от 19.30 часа.

Снимка

Какво още са подготвили за вас в Деня на отворените врати и кои са предстоящите премиери в следващите месеци, разказа в „Артефир“ директорът на театър „Българска армия“ Мирослав Пашов.





Снимките са предоставени от театър „Българска армия“


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия