Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Семейството ми живее втори живот, споделя пациент на д-р Емилова, който нормализирал дейността на надбъбречните жлези с нейната програма

Теменужка Брун живее със семейството си в Швейцария и често пребивава в Испания заради работата на съпруга си." Семейството ми, живее втори живот ", споделя тя. "При мен д-р Емилова успя да излекува хиперплазия (уголемяване) на дясната ми надбъбречна жлеза. За да се случи това, приложих нейната програма 3 пъти по 20 дни с 10 дни захранване след това."

Преди 2 години лекарите в Швейцария поставили диагнозата на Теменужка Брун. Това било допълнителен мотив да дойде в клиниката, защото и преди това тя мечтаела  да направи програмата на плодове, чай и мед, тъй като имала и няколко килограма за сваляне.
Когато размерите на надбъбречната жлеза влезли в норма,  лекарите в Швейцария не повярвали, че това може да стане без медикаменти. Следващата година Теменужка довела в клиниката на д-р Емилова и своя съпруг. Прилагайки програмата на д-р Емилова, той спира приема на   лекарства за диабет тип 2, което също изненадало лекарите в родната му Швейцария.Добри резултати постигнала  и майката на Теменужка, която спира медикаменти за кръвно налягане, остеопороза, а имала автоимунно заболяване – смесена колагеноза, Сьогрен синдром, Лупус синдром, ревматоиден артрит.
„Днес цялото ми семейство живеем втори живот. Всеки има право на избор, ние избрахме този”, през сълзи споделя Теменужка Брун. Изключително е доволна от постигнатите резултати, от професионализма и позитивизма на екипа д-р. Емилова, от приятелската атмосфера в клиниката и е благодарна за здравето и енергията, които имат тя и нейните близки, след като са променили начина си на живот под въздействието на наученото в клиниката на д-р Емилова.

Консултации и записванията се извършват  на телефон 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Христос Воскресе!

"Човек се чувства окрилен на такива празници" , споделя д-р Людмила Емилова и разказва своето разбиране за Възкресението на Христос като един добър повод да си спомним, че животът продължава дори и когато физически някои от нас не са вече на този свят. С д -р Людмила Емилова ни среща Габриела Гаврилова. Това е един наистина голям празник. Ден..

публикувано на 04.05.21 в 10:43
Снимката е от публикация на Клиника

Холорофилът в помощ на организма

Хлорофилът по структура и състав наподобява хемоглобина. Основната разлика идва от един атом - зеленото вещество съдържа магнезий, докато червеното - желязо. От химична гледна точка, хлорофилът е мастно разтворим пигмент и притежава изразено антиоксидантно въздействие, попаднал в човешкия организъм, разказва д-р Людмила Емилова в разговор с Габриела..

публикувано на 26.04.21 в 06:00

Плодолечението - път към здравето и надеждата

Инсулинова резистентност и метаболитен синдром са часто от проблемите, които отвеждат Ваня Велиславова в клиниката на д-р Людмила Емилова. След месец плодолечение пациентката вече има надежда, защото показателите й се подобряват. „Много съм доволна от програмата, защото тя ме накара да повярвам, че всичко е възможно и мога да се оправя само за..

публикувано на 19.04.21 в 06:00

Щом има желание, човек може да постигне всичко

Радка Падалска е на 70 години и за своя юбилей получава като подарък от своите деца престой в клиниката на д-р Людмила Емилова. Първото й посещение обаче е през през 2005-та година. "Тук ме доведе малкият ми син и тогава се получи любов от пръв поглед" разказва Радка Падалска и си спомня за вниманието, отношението и грижата, които е получила в клиниката...

публикувано на 12.04.21 в 06:00

Ефектът от плодолечението при децата

Четиригодишната Мария е сред пациентите на д-р Людмила Емилова. В продължение на пет дни малкото момиченце преминава кратък курс на плодолечение с банани и чай. След това преминава и режим на захранване. Така детето успява да преодолее запека. Първа пътя към клиниката открива нейната майка Петя Зафирова. „Д-р Емилова не само лекува хората, но..

публикувано на 05.04.21 в 06:00

С плодолечение промяната е уникална

Стефан Кънчев е на 38 години от Ловеч. Идва в клиниката на д-р Людмила Емилова за първи път, но вече изпитва ползите от плодолечението. Успява да привлече към идеята и своята съпруга и така семейството му започва здравословен начин на живот. Със Стефан Кънчев разговаря Габриела Гаврилова. "Дойдох тук преди 30 дни за първи път и вече започвам да се..

публикувано на 29.03.21 в 06:00

С 13 килограма по-малко след двадесетдневно плодолечение

От 25 години д-р Цветко Хантов е диабетик с последвали невропатични усложнения и високо кръвно налягане. Към това с годините се прибавя и наднорменото тегло, което още повече усложнява динамичното му ежедневие на лекар в Спешна помощ. И така сам стига до извода, че пътят към лечението преминава през природосъобразния начин на живот. Началото поставя в..

публикувано на 22.03.21 в 05:25