Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Мъж излекува сънна апнея, високо кръвно и бронхиална астма в клиниката на д-р Емилова

Снимка: БГНЕС

За постигнати резултати д-р Людмила Емилова обяви Неджати Ябанджъ за „отличник” на клиниката . След 25-дневно прилагане на програмата на плодове, чай и мед и още 20 дни захранване, 50-годишният мъж от Пловдив свалил 11 килограма от общото си тегло и се е освободил от 12 килограма мазнини. Резултатите му са много добри, сега се чувства като 25-годишен и няма проблем с нито една от предишните си болести. А те били много – сънна апнея, високо кръвно, трудно се движел.
Преди 4 години Неджати идва в клиниката на д-р Емилова , защото заради сънната апнея се наложило 1 година дори да спи със специален апарат. Въпреки техниката, той не се чувствал добре. Прилагането на програмата на плодолечение възстановило нормалното дишане, спрял и цигарите, свалил 7 кг. Спазвал доколкото може програмата и вкъщи, но все пак постепенно започнал да повишава килограми. Така движението станало трудно, кръвното се повишило до 150/95. Затова Неджати прави нова дълга програма и едно дълго захранване. Резултатите : кръвно 125/85, нормализирани са чернодробните проби, които са били завишени от омазнения черен дроб, а самият черен дроб също вече е с нормални размери, защото преди програмата бил с 3 сантиметра по-голям. В норма са показателите на пикочната киселина, на мазнините в кръвта, уточнява д-р Емилова. По думите й: „Неджати няма оплаквания от бронхиалната астма, няма болки в коленете, той е като прероден и е пълен с много енергия”. Всеки ден той изминава по 13 километра бързо ходене, 2-3 пъти в седмицата плува, участвал във всички спортни прояви в клиниката на д-р Емилова- хора, гимнастика, йога, разходки и с гордост споделя, че може дори да тича 15 минути без да се задъхва и се е подмладил с 15 години по думите на приятели и роднини. „В къщи не позволява на внуците да се дават вредни храни, съветва ме да избягвам и продуктите с повече мазнини”, сподели неговата съпруга, която вече е убедена , че заедно ще дойдат напролет в клиниката на д-р Емилова

Клиниката на д-р Емилова е в курортен комплекс „Св.Св. Константин и Елена” – хотел „Азалия”. Тя ще работи до 22 декември, а след празниците –на 11 януари. Телефонът за  информация е  0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Христос Воскресе!

"Човек се чувства окрилен на такива празници" , споделя д-р Людмила Емилова и разказва своето разбиране за Възкресението на Христос като един добър повод да си спомним, че животът продължава дори и когато физически някои от нас не са вече на този свят. С д -р Людмила Емилова ни среща Габриела Гаврилова. Това е един наистина голям празник. Ден..

публикувано на 04.05.21 в 10:43
Снимката е от публикация на Клиника

Холорофилът в помощ на организма

Хлорофилът по структура и състав наподобява хемоглобина. Основната разлика идва от един атом - зеленото вещество съдържа магнезий, докато червеното - желязо. От химична гледна точка, хлорофилът е мастно разтворим пигмент и притежава изразено антиоксидантно въздействие, попаднал в човешкия организъм, разказва д-р Людмила Емилова в разговор с Габриела..

публикувано на 26.04.21 в 06:00

Плодолечението - път към здравето и надеждата

Инсулинова резистентност и метаболитен синдром са часто от проблемите, които отвеждат Ваня Велиславова в клиниката на д-р Людмила Емилова. След месец плодолечение пациентката вече има надежда, защото показателите й се подобряват. „Много съм доволна от програмата, защото тя ме накара да повярвам, че всичко е възможно и мога да се оправя само за..

публикувано на 19.04.21 в 06:00

Щом има желание, човек може да постигне всичко

Радка Падалска е на 70 години и за своя юбилей получава като подарък от своите деца престой в клиниката на д-р Людмила Емилова. Първото й посещение обаче е през през 2005-та година. "Тук ме доведе малкият ми син и тогава се получи любов от пръв поглед" разказва Радка Падалска и си спомня за вниманието, отношението и грижата, които е получила в клиниката...

публикувано на 12.04.21 в 06:00

Ефектът от плодолечението при децата

Четиригодишната Мария е сред пациентите на д-р Людмила Емилова. В продължение на пет дни малкото момиченце преминава кратък курс на плодолечение с банани и чай. След това преминава и режим на захранване. Така детето успява да преодолее запека. Първа пътя към клиниката открива нейната майка Петя Зафирова. „Д-р Емилова не само лекува хората, но..

публикувано на 05.04.21 в 06:00

С плодолечение промяната е уникална

Стефан Кънчев е на 38 години от Ловеч. Идва в клиниката на д-р Людмила Емилова за първи път, но вече изпитва ползите от плодолечението. Успява да привлече към идеята и своята съпруга и така семейството му започва здравословен начин на живот. Със Стефан Кънчев разговаря Габриела Гаврилова. "Дойдох тук преди 30 дни за първи път и вече започвам да се..

публикувано на 29.03.21 в 06:00

С 13 килограма по-малко след двадесетдневно плодолечение

От 25 години д-р Цветко Хантов е диабетик с последвали невропатични усложнения и високо кръвно налягане. Към това с годините се прибавя и наднорменото тегло, което още повече усложнява динамичното му ежедневие на лекар в Спешна помощ. И така сам стига до извода, че пътят към лечението преминава през природосъобразния начин на живот. Началото поставя в..

публикувано на 22.03.21 в 05:25