Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Българка популяризира д-р Емилова в Германия

| обновено на 14.05.17 в 22:29

Доволна от резултатите в клиниката на д-р Емилова, нейна пациентка споделя не само със свои приятели за успехите, но и се свързва със своята здравна каса в Германия,  на която  разказва за успехите на българската лекарка.

Здравейте, казвам се Мими фон дер Роп и идвам от Германия, където живея 49 години. Първият път когато дойдох при д-р Емилова, ме доведе чистото любопитство- исках да се докосна до тази лекарка, за която много съм чувала и съм гледала по телевизията.

И в Германия?

Аз хващам българска телевизия. И в YouTube.com  изгледах много интервюта на нейни пациенти, и най-вече на дечица. И реших, че щом едно дете може да устои на глад, а то не е глад. То не е глад, това трябва да знаят всички – тук се храним със сочни  плодове, пием хубав чай.

Вторият път защо дойдохте?

Уговорих се с една приятелка – да дойдем да си починем. Времето беше хубаво, разхождаме се по плажа, ходим в басейна, храним се с плодове 12 дена. Това е най-хубавият начин да изчистим тялото и да „освободим“ няколко килограма…

Как се чувствате сега?

Прекрасно. Утре си летя  след 3 седмици в клиниката. Много добре се чувствам.

А в началото как бяхте?

Дойдох с 3 дискови хернии, скована, с болки. Три дни бях само в стаята си, полека-лека започна ефекта. Сега всичко е наред. Изследванията вчера на ехографа бяха прекрасни.  Трябва всеки да повярва, че когато се храним здравословно, ставаме по-енергични, по-свежи, по-ведри, даже и по-хубави, както казва д-р Емилова. 

Снимка

Вие имате онази кожа, на която пациенти, които са правили програмата,  се радват….

Благодаря ! Така не се виждам, но явно е така, защото хората не вярват, че съм на 73 години.

Ще продължите ли с този начин на живот в Германия? Може би ще е по-трудно?

Задължително ще продължа. Не така 100 процента, но ще се постарая. Аз отдавна съм убедена и затова дойдох първия път, че това е за мен начина на хранене. И не само за мен – и за млад, и за стар, и за здрав, и за болен.

На своите приятели споделихте ли в Германия за тази програма?

Аз  мисля, че даже направих нещо повече за д-р Емилова и за този център, но най-вече за пациентите. Когато реших да дойда в клиниката, се обадих на моя застраховател и го запознах с програмата, исках да зная дали ще поемат нещо от процедурите, защото моята здравна каса много се грижи за пациентите преди да се разболеят. Те не знаеха за клиниката на д-р Емилова, аз им дадох страницата й – www.emilova.org, на немски, разбира се.  Те са я разгледали и на другия ден ми съобщиха, че ще ми поемат част от разноските. Аз споделих на всички мои приятели, които имат компютри, че отивам при д-р Емилова и с молба да разпратят имейлите на други свои познати. На другите, които не ползват компютри, съобщих по телефона. Много от тях се запалиха и казаха :“ Уау,  добре че ни каза“. Надявам се и те да идват и също така да са възхитени. Когато дойдох при д-р Емилова, й показах официалното писмо от здравната ни каса какво поема и много ще се радвам,  ако съм допринесла повече хора да бъдат щастливи в центъра на д-р Емилова. Много съм добре, отивам си окрилена!  



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

"Гладната революция на д-р Емилова" - премиера на книгата във Варна на 26 април

Новата книга на д-р Емилова ще бъде представена тази сряда, 26 април, от 18 часа в концертното студио на РАДИО ВАРНА. Книгата „Гладната революция на д-р Емилова“ разказва историите на 25-ма от нейните пациенти - вече излекувани или дори спасени. И срещата с всекиго от тях  оставя  трайна следа в живота и - заради изпитанията, рисковете,..

публикувано на 23.04.23 в 14:25

„Керанка – глад за живот“ с премиера във Варна на 9 март

„Глад за живот“ е вдъхновяващата история за изцеление то на Керанка Костова. Това е филм за изумителния дух и страстта да живее, които тази млада жена има, за да се спаси от множествената склероза. Прожекцията във Варна е на 9 март от 19 часа във във Фестивален и конгресен център - Варна.   Днес Керанка е усмихната..

публикувано на 05.03.23 в 18:45

Бавно, но сигурно, последиците от ковид-19 отзвучават с плодолечение

Сезонът край морето започна за Клиниката на д-р Емилова . Много от пациентите постъпват, за да се възстановят след коронавирус. Постковид синдром – така медиците наричат  хроничното заболяване, което може да се проявява в най-различни форми. Според данни, цитирани от Дойче веле, около 15% от преболедувалите, продължават да страдат от..

публикувано на 18.11.21 в 07:25

Д-р Емилова спасява здравето, променя живота

Светлана Рачева е от хората, променили живота си към по-добро. В Клиниката на д-р Емилова тя идва от Бургас с намерение за пълна почивка, съчетана   с профилактика: https://bnr.bg/varna/post/101549936/d-r-emilova-balgarskata-sharlot-gerson Нямах основни заболявания, нямах основателна причина, когато дойдох за първи път в клиниката..

публикувано на 15.11.21 в 07:05

В Клиниката на д-р Емилова се отварят очите на хората

В Клиниката на д-р Емилова отварят очите на хората за здравето - как то е свързано с вътрешната чистота на тялото, за освобождаването от токсичните отрови на модерния свят, за значението на природосъобразното хранене и гладуването.  Как  пациентите пристигат уморени, притеснени, с болки, без настроение и потиснати.  Как само няколко дни,..

публикувано на 07.11.21 в 19:05

Д-р Емилова - българската Шарлот Герсон

Когато абсолютно обикновени хора превръщат личната си кауза в обществено добро, спокойно казваме, че са будители. На 1 ноември разказваме за д-р Людмила Емилова – един лекар, който за мнозина е просветител, след срещите с когото хората поглеждат по друг начин на живота си, преосмислят го и го променят, към по-добро. Такъв е примерът на..

публикувано на 01.11.21 в 12:24

Със здравословен начин на живот се преодолява постковид синдромът

При здравословен начин на живот постковид синдромът отстъпва. Това показва практиката в Клиниката на д-р  Людмила Емилова край Варна. Как помагат там на пациентите, преминали изпитанието коронавирус, обясни д-р Емилова: Правим всичко възможно да пречистим пациентите както от самото заболяване и от всички поражения, които е нанесло на различните..

обновено на 26.10.21 в 12:27