Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Програмата на д-р Емилова слага край на депресиите

Сем. Стоянови
Снимка: Радио Варна,Г.Гаврилова

За това разказват майка и син. Повече от 10 години природосъобразен начин на живот води семейство Стоянови от село Тънково, община Несебър. Тръгват си много щастливи от контролния преглед след поредната програма на д-р Емилова.

Олга Стоянова: Много добре се чувствам след всяка програма. Имам перфектни резултати от изследванията – всичко е в норма при мен!

Защо се наложи да правите програмата?

Олга Стоянова : Букет от болести – имах 7 сериозни заболявания – ужасна  мигрена, имах страхова невроза, язва, гастрит , високо кръвно налягане, разширени вени... Почти всичко съм излекувала.

През тези 14 години Вие се опитвате да живеете здравословно?

Олга Стоянова : Да. Първоначално исках да отслабна, защото имах и повече килограми – бях около 90, но това не беше най-важното. Много ме притесняваше мигрената и високото кръвно и за това пиех непрекъснато медикаменти.

Как програмата на плодолечение се отразява на нервите?

Олга Стоянова : Много добре. В началото – първия и втория път, се притеснявах, че няма да издържа. Първият път направих само 18 дни. След месец обаче разбрах, че се чувствам много добре и колко съм елегантна. Аз съм свалила много килограми – за 10 месеца – 24 килограма.

Каква беше реакцията на Вашите приятели?

Олга Стоянова : Някои от тях се страхуваха, че съм се разболяла сериозно. Други може би завиждаха....При всяко следващо гладуване имах притеснение какво ще помислят хората, но сега вече това не ме интересува мнението на хората. Аз се зареждам и се връщам окрилена.  Не искам да променям никого, аз се чувствам добре!

Но сте срещнали разбиране в семейството. Почти веднага и Вашият син Цветан се включва в програмата!

Цветан Стоянов : Година след като видях, че майка ми има подобрение. Аз имах проблем най-вече със ставите – имах остеопороза, вечер не можех да спя от болка...Бях много притеснителен и неспокоен, но след две програми всичко отшумя...

И болките в ставите?

Цветан Стоянов : Също! При физическо натоварване има болка, но тя е моментна, не е както преди да не може да спиш цяла нощ!

С програмата се изчиства съзнанието, разума. Човек става по-ефективен, по-работоспособен!  Без значение от натоварването, всеки ден е приятен и минава леко!

Вие сте млад човек, какво е Вашето обяснение за този ефект ?

Цветан Стоянов : От това, което съм чул и прочел, токсините се изчистват от организма – от всички части. Може би 2 години не съм бил болен, не съм ползвал хапчета. Всяка сутрин взимаме по 2 лъжици сироп от черен бъз, който майка ми приготвя, за засилване на имунитета . И това – спазваме програмата!

Олга Стоянова : Аз забравих за седмото – то беше най-страшното – депресията!

Цветан Стоянов : Аз също имах депресия!

Олга Стоянова : Той имаше и гонартроза.

Цветан Стоянов : Почти забравихме какви проблеми сме имали, защото човек бързо свиква с хубавото!

Олга Стоянова : Сънят е много лек, нямаш кошмари...

От колко време спите спокойно?

Цветан Стоянов : Години наред! Е, разбира се, има моменти, когато имаш лични проблеми, но това е за седмица- две- три, и след това всичко е нормално.

Олга Стоянова : Сънищата са красиви и се събуждаш с усмивка! Само за това си струва да гладуваш – като се събудиш, да си щастлив! Колко е хубаво и леко! И дреха може да сложиш – влизаш в магазина и всичко ти става! И някои може да сбърка, че съм млада.....Клиниката на д-р Емилова е в хотел „Азалия” в курортен комплекс „Св.Св.Константин и Елена” край Варна. Телефонът за  информация е  0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Христос Воскресе!

"Човек се чувства окрилен на такива празници" , споделя д-р Людмила Емилова и разказва своето разбиране за Възкресението на Христос като един добър повод да си спомним, че животът продължава дори и когато физически някои от нас не са вече на този свят. С д -р Людмила Емилова ни среща Габриела Гаврилова. Това е един наистина голям празник. Ден..

публикувано на 04.05.21 в 10:43
Снимката е от публикация на Клиника

Холорофилът в помощ на организма

Хлорофилът по структура и състав наподобява хемоглобина. Основната разлика идва от един атом - зеленото вещество съдържа магнезий, докато червеното - желязо. От химична гледна точка, хлорофилът е мастно разтворим пигмент и притежава изразено антиоксидантно въздействие, попаднал в човешкия организъм, разказва д-р Людмила Емилова в разговор с Габриела..

публикувано на 26.04.21 в 06:00

Плодолечението - път към здравето и надеждата

Инсулинова резистентност и метаболитен синдром са часто от проблемите, които отвеждат Ваня Велиславова в клиниката на д-р Людмила Емилова. След месец плодолечение пациентката вече има надежда, защото показателите й се подобряват. „Много съм доволна от програмата, защото тя ме накара да повярвам, че всичко е възможно и мога да се оправя само за..

публикувано на 19.04.21 в 06:00

Щом има желание, човек може да постигне всичко

Радка Падалска е на 70 години и за своя юбилей получава като подарък от своите деца престой в клиниката на д-р Людмила Емилова. Първото й посещение обаче е през през 2005-та година. "Тук ме доведе малкият ми син и тогава се получи любов от пръв поглед" разказва Радка Падалска и си спомня за вниманието, отношението и грижата, които е получила в клиниката...

публикувано на 12.04.21 в 06:00

Ефектът от плодолечението при децата

Четиригодишната Мария е сред пациентите на д-р Людмила Емилова. В продължение на пет дни малкото момиченце преминава кратък курс на плодолечение с банани и чай. След това преминава и режим на захранване. Така детето успява да преодолее запека. Първа пътя към клиниката открива нейната майка Петя Зафирова. „Д-р Емилова не само лекува хората, но..

публикувано на 05.04.21 в 06:00

С плодолечение промяната е уникална

Стефан Кънчев е на 38 години от Ловеч. Идва в клиниката на д-р Людмила Емилова за първи път, но вече изпитва ползите от плодолечението. Успява да привлече към идеята и своята съпруга и така семейството му започва здравословен начин на живот. Със Стефан Кънчев разговаря Габриела Гаврилова. "Дойдох тук преди 30 дни за първи път и вече започвам да се..

публикувано на 29.03.21 в 06:00

С 13 килограма по-малко след двадесетдневно плодолечение

От 25 години д-р Цветко Хантов е диабетик с последвали невропатични усложнения и високо кръвно налягане. Към това с годините се прибавя и наднорменото тегло, което още повече усложнява динамичното му ежедневие на лекар в Спешна помощ. И така сам стига до извода, че пътят към лечението преминава през природосъобразния начин на живот. Началото поставя в..

публикувано на 22.03.21 в 05:25