Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илиан Илиев призна за детектора. Георги Илиев-възмутен.

Автор:

Наставникът на Черно море - Илиан Илиев, призна, че “моряците” са минали през детектора на лъжата.
 
“Неприятне момент, но трябваше да го направим. На Ради Василев и Кононго им бяха предложени договори, но те решиха да продължат кариерите си извън България. Другите момчета предпочетоха да потърсят други отбори, тъй като нямаха много шанс за изява", сподели Илиев.

"Не искам да коментирам подобни теми, тъй като смятам, че това е абсурдно. Никой треньор не вярва в подобни неща. Не можем да осъзнаем какво се случи. Доста е неприятно. Ако зависеше от мен, аз нямаше да освободя никого. В сряда от ръководството ми казаха, че не мога да разчитам на тези играчи”, добави Илиев.

Освободеният от Черно море Георги Илиев изрази дълбокото си възмущение от скандала около него и другите му съотборници.

“ Не само аз, но и семейството ми и тези на другите момчета са възмутени. Не знам кой болен и развален мозък може да роди такива неща. Ние сме хората, които искаме истината да излезе наяве. Всеки, който ме познава, знае какъв човек съм.

Хартийките в банката са за тези, които създават тези истории. Нямам идея откъде се появиха. Който има някакви доказателства, да се обади. Тези дни не ми остава много време да мисля за футбол, занимавам се с тези глупости ”, заяви Илиев.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Надал се предаде пред Джокович

Новак Джокович и Рафа Надал се срещнаха на олимпийския турнир по тенис в Париж. Победа с 2-0 сета, 6-1, 6-4 за Ноле. Сърбинът беше компромисен в този мач, а Надал приключва yтчастието си на сингъл на Олимпиадата.

публикувано на 29.07.24 в 19:00

Томова отпадна във втория кръг

Виктория Томова загуби срещу 11-тата поставена Ема Наваро и отпадна във втори кръг на Олимпийските игри в Париж. Загуба със 7:6(5), 4:6, 1:6.  Томова остана с 23 уинъра и 41 сбъркани топки. 

публикувано на 29.07.24 в 18:57

Йоана Илиева загуби от унгарка

Йоана Илиева завърши на десето място при дебюта си на  олимпийски игри. В турнира на сабя в Париж тя записа една победа и една загуба, с което влезе сред най-добрите 16 в надпреварата. Българката отстъпи срещу унгарката Лука Счуш.

публикувано на 29.07.24 в 18:56

Марк Христов приключи олимпийското си участие

Марк Христов отпадна на Игрите в Париж в надпреварата по джудо. В категория до 73 килограма той допусна поражение от втория в световната ранглиста и носител на пет медала от световни първенства Сойчи Хашимото (Япония). Българинът допусна оценка "ва-дзари" още в първите секунди, което го спря.

публикувано на 29.07.24 в 18:55

Росенов напуска Париж

Радослав Росенов допусна болезнено поражение във втория кръг на олимпийския турнир в Париж. В категория до 63.5 килограма националът ни трябваше да преглътне загуба от шампиона в панамериканските игри Уайет Санфорд. 20-годишният ни суперталант отстъпи в съдийските карти с 0:5 гласа, въпреки че направи много здрава битка с канадеца. Росенов започна..

публикувано на 29.07.24 в 18:54

Среща с варненските олимпийци: Лазар Христов с първи медал за каяка в България

Лазар Христов е един от най-славните варненски състезатели по кану каяк. Той е участвал на две Олимпиади. Печели бронзов медал на Игрите в Москва 1980 на четириместен каяк на 1000 м. Това е първото отличие от Олимпиада за този спортза България и остава паметно.  На Олимпиадата в Монреал 1976 г отпада на полуфинала на 500 м. Многократен държавен..

публикувано на 29.07.24 в 11:55

Българското участие на Олимпиадата в Париж днес

Българското участие на Олимпиадата хв Париж днес: Антоанета Костадинова и Кирил Киров стартират квалификации на 10 метра въздушен пистолет, смесено отборно на турнира по спортна стрелба в 10:15 часа. Габриела Георгиева ще участва в сериите на 100 метра гръб в турнира по плуване утре в 12:00 часа. Ако се класира сред най-бързите 16 в..

публикувано на 29.07.24 в 10:45