Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

При д-р Емилова си поемам дъх

Необходимостта да обърне духовните очи към себе си е една от причините Маргарита Хофер да дойде отново в клиниката на д-р Емилова. Тя идва от Швейцария, където живее в продължение на десетилетия.

"Посвещават те в теб самия и ти казват да се вземеш в ръце“. Така звучи случващото се в клиниката на д-р Емилова през очите на една от нейните многобройни пациентки. "Тя много ми импонира като човек заради своята целеустременост, разказва Маргарита Хофер. Д-р Емилова е като вулкан и иска да даде всичко на хората. Обяснява това, което знае по един много непретенциозен начин.

Имахте ли здравословни проблеми?

Единствено ниското кръвно налягане, което ми прави проблем. Но имах нужда от нещо, което да ме сдруса и да ми обясни така нещата, както моят дядо ми обясняваше всичко с приказки и примери. Тук при д-р Емилова намерих това нещо. Аз работя за двама или трима души. Това понякога изисква да се спреш и да си поемеш дъх. Когато идвам при д-р Емилова, аз правя именно това – поемам си дъх от водовъртежа, в който сама се сложих.

За кой път идвате при д-р Емилова?

Може би за осми или девети. Видях колко й е трудно да обяснява всеки божи ден  какво природата е дала на човек и как това, което е започнало леко да куца, пак да го изправи на крака и пак да се вземе в ръцете си. Това е, което най-много ми е харесало и което най-много ми трябваше.

Вие идвате във Варна от Швейцария ?

Да, но нейните лекции са нещо невероятно! Еднакво я разбира и обикновеният човек, дори и най-образованият. Тя умее да увлича и да мотивира хората, което е много важно. Аз имах нужда именно от това Тук се чувствам като у дома. Атмосферата и хората са приятни.

Върнахте се от разходка сред природата?

Да, научих се постепенно да навлизам в програмата. На д-р Емилова мога да пожелая да е жива и здрава. Тя не може по друг начин. С такава всеотдаденост човек се ражда. Който иска да намери пътя към себе си, да осъзнае всичко, не трябва да я пропуска. Това са хора, които се раждат такива, а ние гледаме все надалеч и не виждаме какво има до нас.

Целият разговор на Габриела Гаврилова можете да чуете в звуковия файл.

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  е в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Защо земната ябълка трябва да бъде на трапезата ни

Суровата земна ябълка е изключително полезна за повишаване на имунитета и е  най-добрият избор за включване в менюто ни, разказва д-р Людмила Емилова. От години растението е част от нейната градина. Гулията е позната  като ерусалимски артишок и почти не изисква никакви грижи. Земната ябълка дълго време беше сред забравените и..

публикувано на 23.02.20 в 19:15

При д-р Емилова си почива и тялото, и духа

Психическа подкрепа и успокоение дава клиниката на д.р Людмила Емилова. Така смята пациент, който за първи път е бил при нея преди 20 години. Драгомир Драгнев е на 53 години, женен с две деца, от Търговище. Не успях сам да се справя тогава, преди 20 години, с висок холестерол и болен черен дроб. Така и не можах да се справя сам Знам за  клиниката на..

публикувано на 16.02.20 в 19:35

Пациент: Започвам всяка година при д-р Емилова, за да се заредя с енергия

Приятел на здравословния начин на живот и на д-р Емилова още от времето , когато тя създава своят клиника преди 26 години.  Това е кратката биография по отношение на здравето на Иван Петков от Плевен С д-р Емилова се познаваме от санаториума на МВР край Варна. И когато тя реши да направи тази крачка, посъветва се с такива като..

публикувано на 10.02.20 в 10:50

Плодолечението връща в ритъм сърцето

Желанието да промени навиците си и най-вече да помогне за нормалната работа на сърцето си  водят в клиниката на д-р Емилова един 60-годишен мъж, който от няколко години   прави програмата за плодолечение. Казвам се Иван Иванов. От Ямбол съм. От 2013 година правя програмата на д-р Емилова, защото сърцето ми излиза извън ритъм. Ходих по доктори..

публикувано на 03.02.20 в 00:05

Болките в стомаха си отиват завинаги с подходящо плодолечение

"Ние много често лекуваме пациенти, които имат хронични гастрити, язви на дванадесетопръстника или на стомаха, гастроезофагеален рефлукс, което може да доведе до образуване на язви на хранопровода", разказва д-р Людмила Емилова. Според нея програмата на плод и чай е подходяща и за такива хора. Те не трябва да пият фрешове от кисели, дразнещи цитрусови..

публикувано на 27.01.20 в 06:00

Вяра Николова: "Повярвайте на д-р Емилова и няма да сбъркате!"

15 килограма само за два месеца успява да свали Вяра Николова от Варна с програмата на плодове, чай и мед и напътствията на д-р Людмила Емилова. За пътя до този резултат Вяра разказва пред Габриела Гаврилова. От известно време се лекувам при д-р Емилова. С големи надежди отидох при нея, защото имах различни заболявания като високо кръвно и..

публикувано на 20.01.20 в 06:00

Изборът да заживееш без лекарства

Мерием Йосгерен е на 64 години. Жвее в Холандия и има три деца. "Грижа се за тях сама от 27 години и реших, че сега е време да обърна внимание на себе си", разказва Мерием. В клиниката нва д-р Емилова успява след едномесечен престой да изхвърли всички хапчета от нощното шкафче и да заживее нов живот. За своя път тя разказва пред Габриела Гаврилова...

публикувано на 13.01.20 в 06:00