Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Здрави и спокойни са децата, родени след плодолечение при д-р Емилова

Тотална промяна  се случва в живота на бившата гимнастичка Милена Георгиева от  София след срещата и с д-р Людмила Емилова.

Първата ми среща с д-р Емилова беше след тежка бременност и раждане. Качих 30 килограма. Възстановяването беше трудно и тежко. Така реших да опитам в клиниката на д-р Емилова.

В началото беше трудно. Чувствах се отпаднала и с много тежко главоболие. Не можех да търпя никого около мен - музика, светлина, шум не понасях. Затварях се в стаята и мислех, че правя огромна грешка

На третия ден обаче се случи чудо. Събудих се без главоболие и почувствах прилив на енергия. Всяка сутрин  лекцията на д-р Емилова ме зареждаше и ми даваше сила да продължа.

Така при първото гладуване свалих 14-15 кг .

Промених си тотално начина на живот, начина на мислене, начина на  хранене и  отношението си към близки, семейство и природа.

Снимка

В клиниката не сте сама този път ?

Тук съм с моята дъщеричка, която е на 11 години. От самото забременяване и преди това бях на глад при д-р Емилова, за да изчистя организма и бременността да е по-лека и бебенцето да се роди здраво.

Разликата между двете деца е огромна! Синът ми плачеше и беше много неспокоен, аз също. Дъщеричката ми от раждането си още  е много спокойно, не боледува до ден днешен и е много по-здрава.  С огромно внимание и отношение е към живота - спортува, храни се здравословно и тн

А в къщи спазвате ли препоръките на д-р Емилова за природосъобразен начин на живот?

В къщи се старая да спазвам, но не да налагам. Да давам личен пример, но все пак децата ходят на училище, на тренировка, на лагери и там няма фрешове,  крем-супи и смутита. Трябва да има от всичко по малко. Иначе сме тук при докторката и ето моята дъщеричка изкара 24 часа на фрешове и плодове, след което захранваме с леки храни. Тя сама усеща колко по-добре се чувства. Даваме шанс на добрия начин на живот.

Вие самата някакви заболявания имахте ли?

О, дори съм забравила за тези неща.

В клиниката от постъпването ми се води картотека, но аз съм забравила за голяма част от моите оплаквания и болести.

Те са били по цялото тяло - вътрешни органи, опорно-двигателен апарат, други болки ..По време на първото ми гладуване от цялото ми тяло се отделяха секрети - от ушите тъмна течност, през гениталиите също. Оказа се, че съм имала кистичка, за която не знаех. Силно притеснена отидох при докторката за помощ и тя ме успокои, че организмът отделя всичко, което не му е нужно и трябва да бъде изчистен по този начин.

  Лично препоръчвам на  всекиго да дойде тук в клиниката при д-р Емилова.

Снимка

 Защото сам се гладува трудно - в къщи максимум три дни се издържа и започва безразборно хранене и стават големи бели. Затова трябва в клиниката, че да се направят необходимите изследвания  и  прегледи. Много добре ни обгрижват всички тук. Правим разходки, екскурзии, целодневно имаме  занимания, сутрешна гимнастика, йога, пилатес.., а ако не желаете да бъдете активни, то може да си почивате.

Клиниката на д-р Людмила Емилова до края на месец август е в курорта Боровец.

Телефонът за връзка с нейния екип е: 0888 951 288

Още информация има на сайта: emilova.org


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Грам профилактика е по-добре от килограм лечение

Семеен абонамент предлага от този месец Клиника „Д-р Емилова“ . Идеята е на д-р Красимир Милев, който е част от екипа на центъра вече 22 години. Целта е нашите пациенти да имат дистанционен контрол и те да получават почти всичко, което предоставяме на място, обясни д-р Милев. Семейният абонамент включва: ежемесечна консултация с..

публикувано на 30.09.20 в 18:13

Клиниката на д-р Емилова отваря врати отново в к.к. Свети Константин и Елена

От 16 септември клиниката на д-р Емилова ще работи в курорта „Св. Св. Константин и Елена“ във Варна. Както и миналата година екипът й ще бъде в хотел „Аква Азур“, а р аботата ще бъде изцяло съобразена с изискванията и предписанията на здравните власти. Телефоните 0888 951 288 и 0886 919 944 а подробности и записване телефони..

публикувано на 14.09.20 в 01:05

Как д-р Емилова създаде международна общност, посветена на здравословното хранене и живот

Всички пациенти на д-р Людмила Емилова са изключително впечатлени от приятелския дух, който цари в нейната клиника. За това допълнително помагат и специалните коктейли, които се организират от няколко месеца. Докато опитват поредното кулинарно изкушение – плодов сок в различни комбинации, пациентите разказват своите лични истории. Как..

публикувано на 31.08.20 в 07:35

Три поколения пациенти: Д-р Емилова създава култура на здравето

Преди година Албена Петрова и съпругът ѝ  за пръв път се доверяват на  медицинския център на д-р Емилова. Пристигнали в клиниката за 20 дни гладуване и 10-дневно захранване по настояване на дъщерите си. Петрови нямали голяма вяра в излекуване на многото си болести, след като дълги години безброй хапчета не могли да им помогнат. Високо кръвно,..

публикувано на 10.08.20 в 07:25

Професор Ана Савова: Плодова диета и гладуване за здраво сърце

Повече от двадесет годишно приятелство свързва професор Ана Савова, известен български кардиолог, с д-р Людмила Емилова. Професор Ана Савова вижда в д-р Емилова една борбена, колоритна личност, лекар, който се бори и проповядва това, в което вярва. Като кардиолог вие как оценявате методите? - Аз съм..

публикувано на 03.08.20 в 09:30

Всяка година идваме за здраве, за почивка, за релаксация

Цялото семейство подкрепя своето дете в борбата за съхраняване на здравето и така се срещат с екипа на д-р Людмила Емилова. Здравейте, какво се случи при вас? Казвам се Мария и съм от Пловдив. Преди 18 години детето ми имаше увеличена трета сливица, предлагаха ни оперативно да се премахне, но ние потърсихме алтернативни..

публикувано на 20.07.20 в 09:30

25 кг надолу и вече без лекарства за високо кръвно и диабет

Това се случва в живота на един господин, който от една година спазва съветите на д-р Емилова и е направил нейната програма няколко пъти. - Казвам се Руслан Митев, преди една година бях тук и направих пълната програма 20 плюс 10 захранване. Двайсет дни на плодове - това е лечебната програма и изчезна кръвното, в смисъл падна..

публикувано на 13.07.20 в 09:30