Плодолечението дава заряд, сила и енергия

13 години Татяна Стоянова посещава клиниката на д-р Людмила Емилова и споделя идеята за здравословен начин на живот в ежедневието си. През 2003-та година Татяна опитва за първи път лечебното гладуване с резервираното убеждение, че то е несъвместимо с нейното обичайно ниско кръвно. Много бързо обаче разбира, че режимът на плодове и чай я кара да се чувства все по-добре.

„Разбрах, че нормалното състояние на човек е да бъде спокоен и щастлив”, разказва Татяна пред Габриела Гаврилова.

-  Колко пъти в годината правите тази програма?

Минимум веднъж в годината съм на плодове, чай и мед в продължение на 20 дни и захранване – 10. Всеки понеделник си правя кратки гладувания или понякога до пет дни в месеца. Редувам ги. Имах прекъсване в продължение на пет години. Стоматологът ми забрани заради опасността организмът ми да изхвърли зъбните импланти, които имам. Но миналата година отново дойдох при д-р Емилова и тя ме убеди, че вече няма такъв риск.

-  Срещам Ви в края на захранването?

Тази година непланирано гладувах 20 дни. Пръвоначално си мислех, че ще съм на чай и плод само няколко дни, но после продължих. Когато съм на захранване винаги идвам в клиниката. Така се случи, че миналата година посещавах клиниката няколко пъти и получих такъв заряд, имах толкова и сила и енергия, които ме държаха до сега.

-  Имахте ли някакви диагнози преди гладуването?

-  Вече дори не ги помня.

-  Вие сте слаба, но свалихте ли още килограми?

Да, 6 килограма. Бих искала да споделя, че по време на плодолечение аз забременях. Работих до последния ден преди раждането. Не напълнях, а имах само малко коремче. Родих момче – Теодор, който е вече на 13 години.

Клиниката на д-р Емилова започва работа на 20.09 отново в хотел Аква Азур край Варна. Телефонът за връзка с нейния екип е 0888/951288
ВИЖТЕ ОЩЕ

С Радио Варна помогаме на хората да намерят пътя към здравето

С Радио Варна работя още от създаването на медицинския център от 26 години и половина. И винаги съм била изключително доволна от това, че сме помагали заедно на много хора да се ориентират правилно и да намерят правилния път към здравето. Мисля, че за всички 85 години, хората работили в радиото са допринесли то да се ползва с уважението, което сега има,..

публикувано на 09.12.19 в 06:00

7 килограма по-малко за седем дни

Желанието да обърне внимание на собственото си здраве води една българка от Англия в клиниката на д-р Емилова. Евтимия Димова е на 40 години и живее в Англия от 17. Майка е на две деца, но преди тяхното раждане е имала здравословни проблеми и трудно забременяване. - Аз имам поликистозен яйчников синдром, преминах много хормонални терапии, от които..

обновено на 02.12.19 в 08:38

По-слаб=по-здрав=по-щастлив

Проф. Весела Кънчева е специалист по органична и биоорганична химия в БАН. С няколко тежки заболявания тя се обръща към клиниката на д-р Емилова за помощ. През 1991 год тя е оперирана от рак на гърдата. След хирургическата намеса и лъчетерапия силно е увредено сърцето. Следва инвалидизиране, покачване на теглото и диабет. Като специалист Вие как..

публикувано на 24.11.19 в 19:35

В клиниката на д-р Емилова съм като у дома си

Най-хубавото място. Така една млада дама определя клиниката на д-р Емилова, с която се среща преди 15 години. Казвам се Веселина Таслакова. От Поморие. На 49 години съм . Първата ми среща и първата ми  най-най-хубава  почивка в живота ми беше преди 15 години, когато за първи път дойдох тук. Тогава се запознах и с д-р  Емилова, екипа..

публикувано на 17.11.19 в 19:05

Картофът - приятел или враг?

Заради различни писания в социалните мрежи напоследък има един зеленчук, който се опитваме да забравим и да изтикаме от трапезата. Става дума за картофа. Д-р Емилова, имат ли основания подобни писания?  Картофите са изключително ценен зеленчук. Най-употребявания в света. Картофът става "европеец" чак през 16 век. В България още по-късно пристига...

публикувано на 10.11.19 в 19:05

Д-р Емилова: "Храната е нашето лекарство"

„Нека храната да е вашето лекарство, а лекарството да е вашата храна“ – тези думи на Стийв Джобс са изключително популярни в социалните мрежи. Оказва се, че той цитира Хипократ. Д-р Емилова, вашата практика какво показва – 26 години вече сте последовател на Лидия Ковачева? Не случайно Стийв Джобс си спечели доста години в живота,..

публикувано на 04.11.19 в 06:00

Клиниката на д-р Емилова - ХРАМ НА ЗДРАВЕТО

След 12 години отново в клиниката на д-р Людмила Емилова идва една българка, която почти целият си съзнателен живот е прекарала в чужбина. В момента тя е финансов консултант в Италия, живяла и работила е и в Швейцария, има изключително успешна кариера. Катя Радева Брандализе  живее повече от 10 години край Венеция. Връща се в..

публикувано на 27.10.19 в 13:29