Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Нов живот и нови мечти дава срещата с д-р Емилова

Усмихната, лъчезарна, много доволна и готова за нови събития в живота - така изглежда Таня от Бургас след месец престой в клиниката на д-р Емилова.
Жизнерадостна, щастлива и здрава ме изписват, казва Таня.
Само след  месец с програмата за плодолечение излизам с нови надежди и желание да живея.

Какво ви доведе  в клиниката на д-р Емилова?

Всичко започна от случаен преглед при ендокринолог, за да проверя как ми е щитовидната жлеза.  От там започна моя ад.

Всеки човек с диагноза го казва. Но наистина в определен момент спрях да чувам диагнозата, а само си представях децата си и какво ще последва за тях.

Наистина изпаднах в  дълбока депресия, след като влязох в лекарския кабинет и ми казаха, че имам образования като точки по жлезата. Щитовидната ми изглеждала като решетка. Не ми беше ясно какво означава това. Изписаха ми две страници с рецепти за лекарства и хормони, които трябваше да пия.

Вземахте ли хормоните?

Не. Не знаех какво може да последва и като ги вземам, и като не ги приемам. Последва един месец ходене по лекари. Казаха ми кисти. Основният хормон на щитовидната жлеза беше завишен до пет и нещо.  Само искам да отбележа, че сега си тръгвам с ТСХ /тиреоид-стимулиращ хормон/  2.20. Това е само за един месец проведена програма - 20 дни плодолечение и 10 захранване. Тук ми откриха и висока глюкоза-6.60, а сега си тръгвам с показател  4.20.

Вие сте много слаба по начало

Аз не дойдох толкова слаба. Когато научих тази диагноза започна едно тъпкане с храна, едно изолиране от живота и все повече се тъпчех.

Сега си тръгвам 57 кг при ръст 170. Чувствам се енергична, жизнена, весела.

Запознах се с екипа на д-р Емилова


Лекарите са прекрасни хора - всеотдайни и внимателни.


 

Д-р Емилова е като един ангел, изпратен на земята

Трябва повече хора да се докоснат до този човек и тя да ги докосне.

Ще си променя изцяло живота, с нов хранителен режим.

А семейството?

Тук разбрах колко грешки съм допуснала вече. И при захранването на децата. И с продуктите, които купувам.

Изцяло ще променя и техния хранителен режим. Искам да сме здрави, красиви и да живеем един хубав живот в мир и разбирателство.

Има ли още мечти?

Мечтите се пораждат когато сме здрави и щастливи. И когато духът е здрав.

Моите мечти тепърва искам да се изпълнят, което го нямаше преди месец.

Един малък месец промени целият ми живот!

Не само на мен.

А на цялото ми семейство, т.к. те ще видят една щастлива жена, която се прибира. Една майка и съпруга, която е готова да дарява любов, усмивки и хубава храна.

И това се дължи на екипа на д-р Емилова. Тези хора ще останат в сърцето ми.

На д-р Емилова пожелавам още дълги години живот! Още много доволни пациенти като мен.

Пожелавам на всички да имат сили да стигнат до тук, ако имат нужда.

Това пожелавам на всички, за да могат  да живеят пълноценен живот.

Живот, който заслужаваме всички хора на земята


Клиниката  на д-р Емилова се намира в хотел "Аква азур" в курорта "Свети Константин и Елена" край Варна.

Телефонът за връзка с нейните секретари е 0888 951 288 .

Клиниката започва работа от 6 януари 2020 година.


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Грам профилактика е по-добре от килограм лечение

Семеен абонамент предлага от този месец Клиника „Д-р Емилова“ . Идеята е на д-р Красимир Милев, който е част от екипа на центъра вече 22 години. Целта е нашите пациенти да имат дистанционен контрол и те да получават почти всичко, което предоставяме на място, обясни д-р Милев. Семейният абонамент включва: ежемесечна консултация с..

публикувано на 30.09.20 в 18:13

Клиниката на д-р Емилова отваря врати отново в к.к. Свети Константин и Елена

От 16 септември клиниката на д-р Емилова ще работи в курорта „Св. Св. Константин и Елена“ във Варна. Както и миналата година екипът й ще бъде в хотел „Аква Азур“, а р аботата ще бъде изцяло съобразена с изискванията и предписанията на здравните власти. Телефоните 0888 951 288 и 0886 919 944 а подробности и записване телефони..

публикувано на 14.09.20 в 01:05

Как д-р Емилова създаде международна общност, посветена на здравословното хранене и живот

Всички пациенти на д-р Людмила Емилова са изключително впечатлени от приятелския дух, който цари в нейната клиника. За това допълнително помагат и специалните коктейли, които се организират от няколко месеца. Докато опитват поредното кулинарно изкушение – плодов сок в различни комбинации, пациентите разказват своите лични истории. Как..

публикувано на 31.08.20 в 07:35

Три поколения пациенти: Д-р Емилова създава култура на здравето

Преди година Албена Петрова и съпругът ѝ  за пръв път се доверяват на  медицинския център на д-р Емилова. Пристигнали в клиниката за 20 дни гладуване и 10-дневно захранване по настояване на дъщерите си. Петрови нямали голяма вяра в излекуване на многото си болести, след като дълги години безброй хапчета не могли да им помогнат. Високо кръвно,..

публикувано на 10.08.20 в 07:25

Професор Ана Савова: Плодова диета и гладуване за здраво сърце

Повече от двадесет годишно приятелство свързва професор Ана Савова, известен български кардиолог, с д-р Людмила Емилова. Професор Ана Савова вижда в д-р Емилова една борбена, колоритна личност, лекар, който се бори и проповядва това, в което вярва. Като кардиолог вие как оценявате методите? - Аз съм..

публикувано на 03.08.20 в 09:30

Всяка година идваме за здраве, за почивка, за релаксация

Цялото семейство подкрепя своето дете в борбата за съхраняване на здравето и така се срещат с екипа на д-р Людмила Емилова. Здравейте, какво се случи при вас? Казвам се Мария и съм от Пловдив. Преди 18 години детето ми имаше увеличена трета сливица, предлагаха ни оперативно да се премахне, но ние потърсихме алтернативни..

публикувано на 20.07.20 в 09:30

25 кг надолу и вече без лекарства за високо кръвно и диабет

Това се случва в живота на един господин, който от една година спазва съветите на д-р Емилова и е направил нейната програма няколко пъти. - Казвам се Руслан Митев, преди една година бях тук и направих пълната програма 20 плюс 10 захранване. Двайсет дни на плодове - това е лечебната програма и изчезна кръвното, в смисъл падна..

публикувано на 13.07.20 в 09:30