Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Нов живот и нови мечти дава срещата с д-р Емилова

Усмихната, лъчезарна, много доволна и готова за нови събития в живота - така изглежда Таня от Бургас след месец престой в клиниката на д-р Емилова.
Жизнерадостна, щастлива и здрава ме изписват, казва Таня.
Само след  месец с програмата за плодолечение излизам с нови надежди и желание да живея.

Какво ви доведе  в клиниката на д-р Емилова?

Всичко започна от случаен преглед при ендокринолог, за да проверя как ми е щитовидната жлеза.  От там започна моя ад.

Всеки човек с диагноза го казва. Но наистина в определен момент спрях да чувам диагнозата, а само си представях децата си и какво ще последва за тях.

Наистина изпаднах в  дълбока депресия, след като влязох в лекарския кабинет и ми казаха, че имам образования като точки по жлезата. Щитовидната ми изглеждала като решетка. Не ми беше ясно какво означава това. Изписаха ми две страници с рецепти за лекарства и хормони, които трябваше да пия.

Вземахте ли хормоните?

Не. Не знаех какво може да последва и като ги вземам, и като не ги приемам. Последва един месец ходене по лекари. Казаха ми кисти. Основният хормон на щитовидната жлеза беше завишен до пет и нещо.  Само искам да отбележа, че сега си тръгвам с ТСХ /тиреоид-стимулиращ хормон/  2.20. Това е само за един месец проведена програма - 20 дни плодолечение и 10 захранване. Тук ми откриха и висока глюкоза-6.60, а сега си тръгвам с показател  4.20.

Вие сте много слаба по начало

Аз не дойдох толкова слаба. Когато научих тази диагноза започна едно тъпкане с храна, едно изолиране от живота и все повече се тъпчех.

Сега си тръгвам 57 кг при ръст 170. Чувствам се енергична, жизнена, весела.

Запознах се с екипа на д-р Емилова


Лекарите са прекрасни хора - всеотдайни и внимателни.


 

Д-р Емилова е като един ангел, изпратен на земята

Трябва повече хора да се докоснат до този човек и тя да ги докосне.

Ще си променя изцяло живота, с нов хранителен режим.

А семейството?

Тук разбрах колко грешки съм допуснала вече. И при захранването на децата. И с продуктите, които купувам.

Изцяло ще променя и техния хранителен режим. Искам да сме здрави, красиви и да живеем един хубав живот в мир и разбирателство.

Има ли още мечти?

Мечтите се пораждат когато сме здрави и щастливи. И когато духът е здрав.

Моите мечти тепърва искам да се изпълнят, което го нямаше преди месец.

Един малък месец промени целият ми живот!

Не само на мен.

А на цялото ми семейство, т.к. те ще видят една щастлива жена, която се прибира. Една майка и съпруга, която е готова да дарява любов, усмивки и хубава храна.

И това се дължи на екипа на д-р Емилова. Тези хора ще останат в сърцето ми.

На д-р Емилова пожелавам още дълги години живот! Още много доволни пациенти като мен.

Пожелавам на всички да имат сили да стигнат до тук, ако имат нужда.

Това пожелавам на всички, за да могат  да живеят пълноценен живот.

Живот, който заслужаваме всички хора на земята


Клиниката  на д-р Емилова се намира в хотел "Аква азур" в курорта "Свети Константин и Елена" край Варна.

Телефонът за връзка с нейните секретари е 0888 951 288 .

Клиниката започва работа от 6 януари 2020 година.


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

При д-р Емилова си почива и тялото, и духа

Психическа подкрепа и успокоение дава клиниката на д.р Людмила Емилова. Така смята пациент, който за първи път е бил при нея преди 20 години. Драгомир Драгнев е на 53 години, женен с две деца, от Търговище. Не успях сам да се справя тогава, преди 20 години, с висок холестерол и болен черен дроб. Така и не можах да се справя сам Знам за  клиниката на..

публикувано на 16.02.20 в 19:35

Пациент: Започвам всяка година при д-р Емилова, за да се заредя с енергия

Приятел на здравословния начин на живот и на д-р Емилова още от времето , когато тя създава своят клиника преди 26 години.  Това е кратката биография по отношение на здравето на Иван Петков от Плевен С д-р Емилова се познаваме от санаториума на МВР край Варна. И когато тя реши да направи тази крачка, посъветва се с такива като..

публикувано на 10.02.20 в 10:50

Плодолечението връща в ритъм сърцето

Желанието да промени навиците си и най-вече да помогне за нормалната работа на сърцето си  водят в клиниката на д-р Емилова един 60-годишен мъж, който от няколко години   прави програмата за плодолечение. Казвам се Иван Иванов. От Ямбол съм. От 2013 година правя програмата на д-р Емилова, защото сърцето ми излиза извън ритъм. Ходих по доктори..

публикувано на 03.02.20 в 00:05

Болките в стомаха си отиват завинаги с подходящо плодолечение

"Ние много често лекуваме пациенти, които имат хронични гастрити, язви на дванадесетопръстника или на стомаха, гастроезофагеален рефлукс, което може да доведе до образуване на язви на хранопровода", разказва д-р Людмила Емилова. Според нея програмата на плод и чай е подходяща и за такива хора. Те не трябва да пият фрешове от кисели, дразнещи цитрусови..

публикувано на 27.01.20 в 06:00

Вяра Николова: "Повярвайте на д-р Емилова и няма да сбъркате!"

15 килограма само за два месеца успява да свали Вяра Николова от Варна с програмата на плодове, чай и мед и напътствията на д-р Людмила Емилова. За пътя до този резултат Вяра разказва пред Габриела Гаврилова. От известно време се лекувам при д-р Емилова. С големи надежди отидох при нея, защото имах различни заболявания като високо кръвно и..

публикувано на 20.01.20 в 06:00

Изборът да заживееш без лекарства

Мерием Йосгерен е на 64 години. Жвее в Холандия и има три деца. "Грижа се за тях сама от 27 години и реших, че сега е време да обърна внимание на себе си", разказва Мерием. В клиниката нва д-р Емилова успява след едномесечен престой да изхвърли всички хапчета от нощното шкафче и да заживее нов живот. За своя път тя разказва пред Габриела Гаврилова...

публикувано на 13.01.20 в 06:00

Нови програми в клиниката на д-р Емилова

Клиниката на д-р Людмила Емилова възобновява работа от днес. Н овият старт е в деня на празника Богоявление, мястото и екипът са същите. Честита на всички 2020-та година. Да се надяваме, че ще бъде по-ползотворна, че за всички ще има повече работа и по-голямо желание за всички да работят, зада имат едно по-достойно съществуване...

публикувано на 06.01.20 в 06:00