Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Изборът да заживееш без лекарства

Мерием Йосгерен е на 64 години. Жвее в Холандия и има три деца. "Грижа се за тях сама от 27 години и реших, че сега е време да обърна внимание на себе си", разказва Мерием. В клиниката нва д-р Емилова успява след едномесечен престой да изхвърли всички хапчета от нощното шкафче и да заживее нов живот. За своя път тя разказва пред Габриела Гаврилова.

Преди два месеца лежах в болница -  с проблеми в белите дробове, кръвното налягане, пиех антибиотици и още много други лекарства - до 9 хапчета се събираха на ден. Гълтах таблетки за стомах, за захарта, за холестерола, други четири за ритъма на сърцето, за високото кръвно, за алергия и др. Откакто съм тук захарта ми се нормализира и въобще не пия лекарства 

И какво ще правим тези таблетки сега?

Само за месец плаките по съдовете ми се изчистиха, доплерът го показа – всичко изчезна за 30 дена – 20 дни  гладуване и 10 дни  захранване и се оправих. Приятелка българка от холандия ми каза за тази клиника и по нейния съвет дойхдох при д-р Емилова. Много съм доволна и добре, че дойдох при д-р Емилова. Не мога да повярвам, че само за месец се оправих и се чувствам така добре.

Трудна ли беше самата програма?

Е, малко трудно беше в началото. С плодовете беше добре, но при захранването повече ми се отвори апетита. Имам воля и искам да продължа. Децата и сестра ми ме подкрепят и вярвам, че ще имам сили да успея. Наистина много е добра д-р Емилова - и като лекар, и като човек - без капризи, душа човек е тя, постоянно е заедно с пациентите си, много, много съм доволна, че се запознах с нея и смятам пак дойда. Поне веднъж на година възнамерявам да идвам за по 10 дни – и докторката да видя, и себе си да проверя как съм.

Няма ли да ви липсват тези лекарства?

Аз съм щастлива, че без тях ще продължа живота си оттук нататък.

Клиниката  на д-р Емилова се намира в хотел "Аква азур" в курорта "Свети Константин и Елена" край Варна.

Телефонът за връзка с нейните секретари е 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Болките в стомаха си отиват завинаги с подходящо плодолечение

"Ние много често лекуваме пациенти, които имат хронични гастрити, язви на дванадесетопръстника или на стомаха, гастроезофагеален рефлукс, което може да доведе до образуване на язви на хранопровода", разказва д-р Людмила Емилова. Според нея програмата на плод и чай е подходяща и за такива хора. Те не трябва да пият фрешове от кисели, дразнещи цитрусови..

публикувано на 27.01.20 в 06:00

Вяра Николова: "Повярвайте на д-р Емилова и няма да сбъркате!"

15 килограма само за два месеца успява да свали Вяра Николова от Варна с програмата на плодове, чай и мед и напътствията на д-р Людмила Емилова. За пътя до този резултат Вяра разказва пред Габриела Гаврилова. От известно време се лекувам при д-р Емилова. С големи надежди отидох при нея, защото имах различни заболявания като високо кръвно и..

публикувано на 20.01.20 в 06:00

Нови програми в клиниката на д-р Емилова

Клиниката на д-р Людмила Емилова възобновява работа от днес. Н овият старт е в деня на празника Богоявление, мястото и екипът са същите. Честита на всички 2020-та година. Да се надяваме, че ще бъде по-ползотворна, че за всички ще има повече работа и по-голямо желание за всички да работят, зада имат едно по-достойно съществуване...

публикувано на 06.01.20 в 06:00

Д-р Людмила Емилова: "Благодаря на всички пациенти, които повярваха в мен"

Многобройните пациенти на д-р Людмила Емилова я определят като истински човек и винаги й благодарят. За какво обаче благодари д-р Емилова в края на годината? Благодаря на всичките си пациенти, които повярваха в мен и в това, което правим в центъра и няколко пъти в годината едни и същи хора идват отново и отново, не защото имат болести, а защото при..

публикувано на 30.12.19 в 06:00

Нов живот и нови мечти дава срещата с д-р Емилова

Усмихната, лъчезарна, много доволна и готова за нови събития в живота - така изглежда Таня от Бургас след месец престой в клиниката на д-р Емилова. Жизнерадостна, щастлива и здрава ме изписват, казва Таня. Само след  месец с програмата за плодолечение излизам с нови надежди и желание да живея. Какво ви доведе  в клиниката на д-р Емилова? Всичко..

публикувано на 22.12.19 в 19:05

Нов живот с 45 килограма по-малко

По-голямо самочувствие и променена визия е равносметката на Радостина Станимирова, която след двегодишна промяна в клиниката на д-р Людмила Емилова отново се радва на живота. "Промяната се случи благодарение на центъра на д-р Емилова", разказва Радостина пред Габриела Гаврилова.  Когато дойдох за първи път преди две години аз тежах 146 кг. С помощта на..

публикувано на 16.12.19 в 06:00

С Радио Варна помогаме на хората да намерят пътя към здравето

С Радио Варна работя още от създаването на медицинския център от 26 години и половина. И винаги съм била изключително доволна от това, че сме помагали заедно на много хора да се ориентират правилно и да намерят правилния път към здравето. Мисля, че за всички 85 години, хората работили в радиото са допринесли то да се ползва с уважението, което сега има,..

публикувано на 09.12.19 в 06:00