Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Вяра Николова: "Повярвайте на д-р Емилова и няма да сбъркате!"

15 килограма само за два месеца успява да свали Вяра Николова от Варна с програмата на плодове, чай и мед и напътствията на д-р Людмила Емилова. За пътя до този резултат Вяра разказва пред Габриела Гаврилова.

От известно време се лекувам при д-р Емилова. С големи надежди отидох при нея, защото имах различни заболявания като високо кръвно и захарен диабет. Започнах да гладувам в клиниката. В продължение на 10 дни бях на програмата плод, чай и мед. 10 дни се захранвах и 5 дни бях на общо хранене. След това продължих у дома да се храня на общ режим, но спазвах съветите на д-р Емилова.

За първи път ли правите тази програма?

Да, възхитена съм и нямам думи как да изразя благодарността си, защото аз преди не можех дори чорапите да си обувам заради наднорменото тегло.

Вие сте свалила 9 см от талията и 12 от ханша само за два месеца

След това още намалих килограмите, но по празниците си позволих някои  изкушения и само 600 грама от теглото си наддадох. Сега отново съм на петдневен режим чай плод и мед и после петдневно захранване. На 25.01 ми предстои преглед при д-р Емилова, която трябва да ми даде напътствия какво да правя оттук нататък.

Какво се случи с болестите?

Спрях хапчетата за кръвното и диабета. В момента съм с добри показатели на захарта и кръвното. Аз доста години пия хапчета за кръвно. Диабетът ми не беше силно изразен. Беше към 7 и отиваше към вземане на медикаменти. Но реших че трябва да се боря с това да не стигна до инсулин.

Срещате ли подкрепа в семейството?

Причината да съм тук са дъщеря ми и съпругът ми. Те отдавна настояваха, но аз си мислех, че няма да се справя само на плод, чай и мед.

Трудно ли беше?

Не, никак не ми беше трудно. Ако си у дома е по-трудно, но ако човек е упорит и има подкрепата на околните, то той лесно може да се справи и да постигне много добри резултати.

Повярвайте на д-р Емилова и няма да сбъркате!

Клиниката на д-р Емилова се намира в хотел "Аква азур" в курорта "Свети Константин и Елена" край Варна.

Телефонът за връзка с нейните секретари е 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Грам профилактика е по-добре от килограм лечение

Семеен абонамент предлага от този месец Клиника „Д-р Емилова“ . Идеята е на д-р Красимир Милев, който е част от екипа на центъра вече 22 години. Целта е нашите пациенти да имат дистанционен контрол и те да получават почти всичко, което предоставяме на място, обясни д-р Милев. Семейният абонамент включва: ежемесечна консултация с..

публикувано на 30.09.20 в 18:13

Клиниката на д-р Емилова отваря врати отново в к.к. Свети Константин и Елена

От 16 септември клиниката на д-р Емилова ще работи в курорта „Св. Св. Константин и Елена“ във Варна. Както и миналата година екипът й ще бъде в хотел „Аква Азур“, а р аботата ще бъде изцяло съобразена с изискванията и предписанията на здравните власти. Телефоните 0888 951 288 и 0886 919 944 а подробности и записване телефони..

публикувано на 14.09.20 в 01:05

Как д-р Емилова създаде международна общност, посветена на здравословното хранене и живот

Всички пациенти на д-р Людмила Емилова са изключително впечатлени от приятелския дух, който цари в нейната клиника. За това допълнително помагат и специалните коктейли, които се организират от няколко месеца. Докато опитват поредното кулинарно изкушение – плодов сок в различни комбинации, пациентите разказват своите лични истории. Как..

публикувано на 31.08.20 в 07:35

Три поколения пациенти: Д-р Емилова създава култура на здравето

Преди година Албена Петрова и съпругът ѝ  за пръв път се доверяват на  медицинския център на д-р Емилова. Пристигнали в клиниката за 20 дни гладуване и 10-дневно захранване по настояване на дъщерите си. Петрови нямали голяма вяра в излекуване на многото си болести, след като дълги години безброй хапчета не могли да им помогнат. Високо кръвно,..

публикувано на 10.08.20 в 07:25

Професор Ана Савова: Плодова диета и гладуване за здраво сърце

Повече от двадесет годишно приятелство свързва професор Ана Савова, известен български кардиолог, с д-р Людмила Емилова. Професор Ана Савова вижда в д-р Емилова една борбена, колоритна личност, лекар, който се бори и проповядва това, в което вярва. Като кардиолог вие как оценявате методите? - Аз съм..

публикувано на 03.08.20 в 09:30

Всяка година идваме за здраве, за почивка, за релаксация

Цялото семейство подкрепя своето дете в борбата за съхраняване на здравето и така се срещат с екипа на д-р Людмила Емилова. Здравейте, какво се случи при вас? Казвам се Мария и съм от Пловдив. Преди 18 години детето ми имаше увеличена трета сливица, предлагаха ни оперативно да се премахне, но ние потърсихме алтернативни..

публикувано на 20.07.20 в 09:30

25 кг надолу и вече без лекарства за високо кръвно и диабет

Това се случва в живота на един господин, който от една година спазва съветите на д-р Емилова и е направил нейната програма няколко пъти. - Казвам се Руслан Митев, преди една година бях тук и направих пълната програма 20 плюс 10 захранване. Двайсет дни на плодове - това е лечебната програма и изчезна кръвното, в смисъл падна..

публикувано на 13.07.20 в 09:30