Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Вяра Николова: "Повярвайте на д-р Емилова и няма да сбъркате!"

15 килограма само за два месеца успява да свали Вяра Николова от Варна с програмата на плодове, чай и мед и напътствията на д-р Людмила Емилова. За пътя до този резултат Вяра разказва пред Габриела Гаврилова.

От известно време се лекувам при д-р Емилова. С големи надежди отидох при нея, защото имах различни заболявания като високо кръвно и захарен диабет. Започнах да гладувам в клиниката. В продължение на 10 дни бях на програмата плод, чай и мед. 10 дни се захранвах и 5 дни бях на общо хранене. След това продължих у дома да се храня на общ режим, но спазвах съветите на д-р Емилова.

За първи път ли правите тази програма?

Да, възхитена съм и нямам думи как да изразя благодарността си, защото аз преди не можех дори чорапите да си обувам заради наднорменото тегло.

Вие сте свалила 9 см от талията и 12 от ханша само за два месеца

След това още намалих килограмите, но по празниците си позволих някои  изкушения и само 600 грама от теглото си наддадох. Сега отново съм на петдневен режим чай плод и мед и после петдневно захранване. На 25.01 ми предстои преглед при д-р Емилова, която трябва да ми даде напътствия какво да правя оттук нататък.

Какво се случи с болестите?

Спрях хапчетата за кръвното и диабета. В момента съм с добри показатели на захарта и кръвното. Аз доста години пия хапчета за кръвно. Диабетът ми не беше силно изразен. Беше към 7 и отиваше към вземане на медикаменти. Но реших че трябва да се боря с това да не стигна до инсулин.

Срещате ли подкрепа в семейството?

Причината да съм тук са дъщеря ми и съпругът ми. Те отдавна настояваха, но аз си мислех, че няма да се справя само на плод, чай и мед.

Трудно ли беше?

Не, никак не ми беше трудно. Ако си у дома е по-трудно, но ако човек е упорит и има подкрепата на околните, то той лесно може да се справи и да постигне много добри резултати.

Повярвайте на д-р Емилова и няма да сбъркате!

Клиниката на д-р Емилова се намира в хотел "Аква азур" в курорта "Свети Константин и Елена" край Варна.

Телефонът за връзка с нейните секретари е 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

При д-р Емилова си почива и тялото, и духа

Психическа подкрепа и успокоение дава клиниката на д.р Людмила Емилова. Така смята пациент, който за първи път е бил при нея преди 20 години. Драгомир Драгнев е на 53 години, женен с две деца, от Търговище. Не успях сам да се справя тогава, преди 20 години, с висок холестерол и болен черен дроб. Така и не можах да се справя сам Знам за  клиниката на..

публикувано на 16.02.20 в 19:35

Пациент: Започвам всяка година при д-р Емилова, за да се заредя с енергия

Приятел на здравословния начин на живот и на д-р Емилова още от времето , когато тя създава своят клиника преди 26 години.  Това е кратката биография по отношение на здравето на Иван Петков от Плевен С д-р Емилова се познаваме от санаториума на МВР край Варна. И когато тя реши да направи тази крачка, посъветва се с такива като..

публикувано на 10.02.20 в 10:50

Плодолечението връща в ритъм сърцето

Желанието да промени навиците си и най-вече да помогне за нормалната работа на сърцето си  водят в клиниката на д-р Емилова един 60-годишен мъж, който от няколко години   прави програмата за плодолечение. Казвам се Иван Иванов. От Ямбол съм. От 2013 година правя програмата на д-р Емилова, защото сърцето ми излиза извън ритъм. Ходих по доктори..

публикувано на 03.02.20 в 00:05

Болките в стомаха си отиват завинаги с подходящо плодолечение

"Ние много често лекуваме пациенти, които имат хронични гастрити, язви на дванадесетопръстника или на стомаха, гастроезофагеален рефлукс, което може да доведе до образуване на язви на хранопровода", разказва д-р Людмила Емилова. Според нея програмата на плод и чай е подходяща и за такива хора. Те не трябва да пият фрешове от кисели, дразнещи цитрусови..

публикувано на 27.01.20 в 06:00

Изборът да заживееш без лекарства

Мерием Йосгерен е на 64 години. Жвее в Холандия и има три деца. "Грижа се за тях сама от 27 години и реших, че сега е време да обърна внимание на себе си", разказва Мерием. В клиниката нва д-р Емилова успява след едномесечен престой да изхвърли всички хапчета от нощното шкафче и да заживее нов живот. За своя път тя разказва пред Габриела Гаврилова...

публикувано на 13.01.20 в 06:00

Нови програми в клиниката на д-р Емилова

Клиниката на д-р Людмила Емилова възобновява работа от днес. Н овият старт е в деня на празника Богоявление, мястото и екипът са същите. Честита на всички 2020-та година. Да се надяваме, че ще бъде по-ползотворна, че за всички ще има повече работа и по-голямо желание за всички да работят, зада имат едно по-достойно съществуване...

публикувано на 06.01.20 в 06:00

Д-р Людмила Емилова: "Благодаря на всички пациенти, които повярваха в мен"

Многобройните пациенти на д-р Людмила Емилова я определят като истински човек и винаги й благодарят. За какво обаче благодари д-р Емилова в края на годината? Благодаря на всичките си пациенти, които повярваха в мен и в това, което правим в центъра и няколко пъти в годината едни и същи хора идват отново и отново, не защото имат болести, а защото при..

публикувано на 30.12.19 в 06:00