Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Промяна в мисленето = промяна в храненето

Да обърнеш внимание на здравето си, докато все още го имаш. Това прави една българка, която живее в Холандия, пропътува хиляди километри, за да се срещне отново и през тази година с д-р Людмила Емилова. С нея ни среща Габриела Гаврилова.

Казвам се Гергана и съм на 54 години. Дойдох за първи път преди 8 години, за да сваля килограми. Но видях въздействието на режима и върху здравето си. Имунната ми система се закрепи и аз престанах да боледувам от вирусни инфекции. Преди това се разболявах дори ако само премина покрай някого.

Променихте ли начина на живот?

Аз дойдох невярваща, стресирана, изплашена. Направих програмата 20 дни плодолечение и 10 дни захранване. Промених си начина на хранене. Премахнах бялата захар, брашното, месото, белия ориз. Мъжът ми отслабна 12 килограма без да е идвал при д-р Емилова. Ние не сме гонили такъв ефект, но нещата със здравословна цел се случиха само за 6 месеца това се случи.

Сега отново сте тук.

Сега отново съм тук и се чувствам безкрайно добре и с много енергия. Лекциите на д-р Емилова и срещите с нея много ме зареждат. Целият колектив е толкова мил, отзивчив и вярващ в това, което прави.

Трудна ли е програмата за човек, който не е вярвал в нея?

Не, самата програма не е трудна. Но ако я правиш при тези условия, този екип и с лекциите на д-р Емилова. Защото те са много важни и променят начина на мислене за храната. Всички са много доволни, особено когато си записваш и спазваш наученото.

Вас какво ви впечатли от тези лекции?

Например, че в готварската сол има олово. Това го разказах на мои приятелки. Имам приятелка, която вече три пъти идва и той дойде тук от реанимация и се стабилизира на 80 години.

Завиждат ли ви като се върнете в Холандия?

Да, така е. Изчиства се организма и кожата. Всеки ми казва, че съм ходила на козметик и изглеждам много добре. А всъщност това е от изчистването на организма.

Кога за последно боледувахте?

Преди 8 години. Да, а преди това боледувах през месец, два. Пиех много антибиотици. Сега не пия нищо. И разбирам, че съм правила грешки с всички тези антибиотици.

Каква е промяната, която трябва да направи всеки от нас?

Всеки от нас трябва да направи промяната преди да е получил тежкото заболяване или диагноза. Да се слушат лекциите на д-р Емилова, да се чете, което тя пише в сайта си. В интернет има страшно много информация, но не всяка е достоверна. Трябва да се чете това, което е достоверно от сайта на д-р Емилова, защото това са хора, които наистина са опитали програмата и са доволни от нея. Щастлива съм, че съм се запознала с д-р Емилова, чувствам се прекрасно при нея и след това. Всички, които искат да бъдат здрави и щастливи трябва поне веднъж да я посетят.

Колко километра пропътувахте, за да бъдете тук?

2200 км. И ще продължавам да идвам.

Желая й здраве. Да е жива и здрава, за да може да помага на хората.

Цялото интервю с д-р Людмила Емилова можете да чуете в звуковия файл:


ВИЖТЕ ОЩЕ

Сърце, енергия и желание за ново начало в Клиника "Д-р Емилова"

Започва седмицата, в която екипът  на Клиника „Д-р Емилова“ се връща отново на работа. От 20 май, сряда,  ще бъдат приемани и първите пациенти. На постъпилите в първите 3 дни от започване на работата ще бъде направено намаление.  Няма да бъдат приемани пациенти с грипоподобни оплаквания и симптоми, а дейността ще е изцяло съобразена с..

публикувано на 18.05.20 в 14:44

Клиника "Д-р Емилова" отваря на 20 май

Клиниката ще бъде отново отворена 7 дни след официалната отмяна на извънредното положение в страната. На постъпилите в първите 3 дни от започване на работата ще бъде направено намаление.  Няма да бъдат приемани пациенти с грипоподобни оплаквания и симптоми. Работата ни ще е изцяло съобразена с изискванията и предписанията на..

публикувано на 11.05.20 в 19:24
Снимката е от публикация на Клиника

Д-р Емилова: Да бъдем здрави, съпричастни и оптимисти

Клиника „Д-р Емилова“ временно затвори врати за своите пациенти, за да се съобрази със строгите мерки на извънредното положение в България. Въпреки  това мисията на  екипа винаги е била да помага на пациентите да намират верния път към здравето и затова всеки понеделник в ефира на радио Варна в 9.40..

публикувано на 27.04.20 в 07:05

Д-р Емилова: Честито Възкресение Христово!

 Светлината винаги побеждава мрака, любовта винаги изцелява, а протегната със състрадание ръка носи топлината на слънцето! Нека да да носим светлината на познанието и стремежа към духовност, да си представяме добри дела и своите малки стъпки към тях! Да бъдем здрави, да бъдем добри човеци, да се радваме на всеки миг от чудото, наречено живот!..

публикувано на 20.04.20 в 10:23

Клиника „Д-р Емилова“ затваря до 13 април

Скъпи приятели, Клиника „Д-р Емилова“ временно затваря врати за своите пациенти, за да се съобрази със строгите мерки на извънредното положение в България. Надяваме се в дните, които прекарвате у дома си, да се погрижите за своето здраве и за здравето на близките си, да успеете да си починете и да намерите време за себе си. Ще отворим..

публикувано на 16.03.20 в 09:33

Плодолечението ни държи далеч от грипа

Как да увеличим защитните сили на организма си и да не попаднем сред засегнатите от грипа хора  - отговор търсим от д-р Людмила Емилова, която има  дългогодишен опит : Вече 27 години работя в областта на природонаучната медицина. Хиляди хора са минали през нашия център, наблюдавала съм съдбите на много хора, на цели семейства, преживели..

публикувано на 08.03.20 в 19:15

Защо земната ябълка трябва да бъде на трапезата ни

Суровата земна ябълка е изключително полезна за повишаване на имунитета и е  най-добрият избор за включване в менюто ни, разказва д-р Людмила Емилова. От години растението е част от нейната градина. Гулията е позната  като ерусалимски артишок и почти не изисква никакви грижи. Земната ябълка дълго време беше сред забравените и..

публикувано на 23.02.20 в 19:15