Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

21-годишна се удари в бетонна ограда в Балчик, няма пострадали

Полицейска кола
Снимка: архив

За инцидента съобщават днес от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за пътнотранспортното произшествие на улица „Приморска“ в града е подаден около 22 часа на 1 май. На място е установено, че лек автомобил „Пежо”, управляван от 21-годишна жена, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над моторното превозно средство и се блъска в бетонна ограда.

Вследствие на пътнотранспортното произшествие са нанесени материални щети по автомобила.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

ЕРП-Север: В бъдеще минимизираме планираните изключвания

Плановите прекъсвания на електричеството в горещите дни са редуцирани, но не могат да бъдат преустановени изяло. Това обясни пред Радио Варна Христо Христов, член на Управителния съвет на Електроразпределение-Север. Причина да го потърсим са сигнали от наши слушатели, които трудно понасят жегите заради планови прекъсвания на тока от страна на..

публикувано на 18.07.24 в 12:26

Зелената зона възпрепятства варненка да излезе от гаража си

Собственичка на гараж на ул. "Хан Пресиян" 15  не може да изкарва колата си заради спрели коли в разчертаните за зелена зона места. За казуса сигнал до редакцията ни подаде Ирина Павлова, която обясни, че  габаритите на еднопосочната улица и обособеният паркинг успоредно на отсрещния тротоар затрудняват безопасното излизане от имота ѝ. Всекидневно й се..

обновено на 18.07.24 в 11:22

Национален екоклъстер беше учреден във Варна

Сдружение „Национален екоклъстер България“ беше учреден във Варна. Основната му цел е да обедини всички заинтересовани, които работят в областта на опазването на околната среда – личности, неправителствени организации, бизнес и местни власти. Това съобщи за Радио Варна Апостол Пенков, председател на новоучреденото сдружение. По думите му, освен..

публикувано на 18.07.24 в 09:42

ПП-ДБ са готови да върнат втория мандат

ПП-ДБ са готови да върнат втория мандат за създаване на правителство. Това обявиха на брифинг в парламента депутатите от парламентарната група, предаде БНР. На проведените вчера срещи по предложената от коалицията декларация за антикорупционно законодателство те получиха откази за подкрепа от ГЕРБ-СДС, "Възраждане", БСП и "Има такъв народ". "Няма..

публикувано на 18.07.24 в 09:40

Жители на община Аврен излизат на протест срещу безводието

Жители на община Аврен се събират на протест срещу безводието.  Второ лято при рекордно високи температури и обявен оранжев код в селата Аврен, Бенковски, Здравец Садово и Приселци хората са изправени пред проблем с липса на водоснабдяване, което засяга все по-сериозно ежедневния им живот, отбелязват мотивите си организаторите от Сдружение с..

публикувано на 18.07.24 в 08:50

От днес е забранено косенето на трева и храсти в цялата страна

От днес на територията на цялата страна се забранява косенето на трева, машинното почистване и почистването на храсти в постоянно затревените площи и обработваемите земи на територията на цялата страна. Причината са високите температури и повишения риск от пожари при ползването на земеделска техника, предаде БНР . Заповедта на земеделския министър не..

публикувано на 18.07.24 в 08:49
архив

Тлеещо огнище се активира между стария път за София и АМ "Хемус"

Два екипа на Областната дирекция "Противопожарна и аварийна безопасност" са на стария път Варна - София, до местността Побити камъни, където между него и магистрала "Хемус" отново се е активирало тлеещо огнище.  Запалили са се изгнили дънери на дървета. Няма други активирани огнища, през нощта също е имало задимяване в района на магистралата, но..

публикувано на 18.07.24 в 08:32