Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Маркетинг по време на криза или що е то дигитален маркетинг?

Как да сме успешни в бизнеса, който стартираме? С какви инструменти да си служим? Какво е дигитален маркетинг? Това са само част от темите, които ще засегнем в следващите минути с Анна Христова – маркетинг специалист и създател на напълно безплатната форма на обучение. Ако сте любопитни да научите как се случва маркетинг без бюджет или маркетинг във време на криза, може да посетите напълно безплатно онлайн лекциите на маркетинг училище „Успех” в интернет на адрес: academy.creativemarketing.bg или в youtube канала на училището. Още за възможността да почерпим опит от най-добрите в бранша, разказва Анна Христова:

Как започна всичко и какво представлява дигиталния маркетинг, с който се занимавате?

"Занимавам се с маркетинг от 7 години, като през последните 3 от тях, практикувам Дигитален Маркетинг, по-конкретно Facebook маркетинг. Знанието, придобито в университета, подкрепено с 3 годишен практически опит, ме кара да се чувствам достатъчно уверена, че мога да помогна на всеки един бизнес да се развива с помощта на Facebook маркетинга. Зад себе си имам няколко успешни цялостни проекта, които съм развивала от ниво идея до крайната продажба и следпродажбено обслужване. Класирала съм сайтове в ТОП 3 в google, в силно конкурентни ниши като хотелиерските услуги, аксесоарите за мобилни телефони, застраховките и подаръците.

Как да изберем правилната среда за обучение, ако искаме да придобием или да надградим знания в тази област?

Да познаваш целия процес на маркетинга в дигиталната ера, е това, което отличава истинските специалисти пред всички други. Опитът, който имам, ме кара да се чувствам напълно сигурна, че мога да се справя с всяко ново предизвикателство. Facebook маркетингът е моята най-голяма страст. Аз помагам на бизнеса да достигне до повече хора, по един още по-личен и вълнуващ начин, като същевременно помагам и на крайния клиент да успее чрез продуктите или услугите на този бизнес. Съсредоточавам енергията си върху изграждането на дългосрочни взаимоотношения и поставям силата в ръцете на потребителя. Харесва ми да правя това, заедно с клиентите си, които могат да разчитат на моята подкрепа, разбиране и професионални умения.

Маркетингът е процес, а не събитие.

Конкуренцията на пазара е голяма и Вие трябва да се борите с нея всеки ден! Трябва да търсите най-доброто решение, как да достигнете до повече хора.

Цялото интервю може да чуете в прикачения звуков файл по-горе.

ВИЖТЕ ОЩЕ

"Открий колелото" или защо да караме повече велосипеди в града

Всеки ден, Теодоси Бялков (Тео) изминава с велосипеда си между 8 и 20 км. ( Той е и един от малкото хора, които всяка сутрин слизат до морския бряг във Варна, за да снимат изгрева на слънцето ). Покрай няколкото колелета в семейството му, а и десетките хиляди, които не се използват толкова активно, в средата на лятото се ражда мечтата му..

обновено на 18.10.21 в 09:03

Да се разходим наоколо с фотографа Пламен Михайлов

Поредна изложба в нетрадицонно пространство се откри във Варна. Домакин е популярен магазин за месо в центъра на града. Там фотографът Пламен Михайлов подреди свои творби в черно-бяло, снимани наоколо .   Художникът Димитър Трайчев представя автора така: Всички гледат. Едни виждат, други не. Някои от тези, които виждат, забелязват...

публикувано на 15.10.21 в 10:44
Корабът

Иван Цонев: ИАМА и „Гранична полиция“ трябваше да се качат на "Вера Су" веднага след инцидента

Варненският апелативен съд, най-вероятно, ще гледа на 19 октомври делото, в което капитанът и вторият  помощник-капитан на кораба „Вера Су” ще обжалват постоянните си мерки за неотклонение. Това съобщи в морското предаване на Радио Варна председателят на Българската асоциация на морските капитани Иван Цонев. Той отново напомни, че от асоциацията..

публикувано на 14.10.21 в 09:35

"Изгубени във времето" - дебютен албум на Атанас Кателиев

Атанас Кателиев с дебютен миниалбум, който носи названието „Изгубени във времето“. Победителят в един от големите музикални формати ще го представи за първи път във Варна. Събитието е на 15 октомври от 20 часа в заведение на Морска гара. Там талантливия изпълнител освен новите си неща ще изпее и вече познатите „Вярваш ли ми“ и „Четеш по устните ми“,..

публикувано на 13.10.21 в 09:00
Доц. д-р Петър Шивачев, дм - специалист по педиатрия, детска кардиология и ревматология, МУ-Варна

Доцент Петър Шивачев: Вродените сърдечни малформации са лечими в световен мащаб

Доц. д-р Петър Шивачев , дм е специалист  педиатър, детски кардиолог и ревматолог. Роден е във Варна, възпитаник на МГ „Д-р Петър Берон” и Медицински университет – Варна. От 1987 година работи в Клиниката по детска кардиология към катедрата по педиатрия в МУ-Варна и УМБАЛ "Св. Марина", а от 2002 година е републикански консултант по педиатрия и..

публикувано на 12.10.21 в 09:30

Ветроходецът Светлозар Тенев: Това е лошото на самотника, никой не му е виновен за това, което се случва на борда

Светлозар Тенев е едно от големите имена във варненското ветроходно дело. Наричат го самотният мореплавател. Той и Васил Попов са двучленният екипаж на яхтата „Булкон Стар”, която на 30 юни 1986 година, пресича финалната линия на трансатлантическото състезание за двучленни екипажи „Ту стар“ като победител в своя пети клас. Има още много..

публикувано на 11.10.21 в 10:53

Варненци-гълъбовъди вдигат летвата в спорта с гълъби

Варненците Траян Минчев и Александър Бучков, които по професия са архитект и търговец, паралелно развиват и друга своя страст – гълъбовъдство. Ако за Александър това е ново начинание - от около 4 години, то Траян се занимава от повече време и дори е част от голяма аукционна къща, в която се продават едни от най-скъпите екземпляри. Последният..

обновено на 10.10.21 в 10:28