Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Грам профилактика е по-добре от килограм лечение

Семеен абонамент предлага от този месец Клиника „Д-р Емилова“. Идеята е на д-р Красимир Милев, който е част от екипа на центъра вече 22 години.

Целта е нашите пациенти да имат дистанционен контрол и те да получават почти всичко, което предоставяме на място, обясни д-р Милев.

Семейният абонамент включва: ежемесечна консултация с д-р Емилова, с лекуващия лекар, с нутрициониста Веселин Станков и изготвяне на хранителен режим.

Освен това проследяване на показателите, оплакванията, здравословните проблеми на пациентите и така те получават възможност виртуално да се пренесат в Клиниката – да наблюдават  сутрешната гимнастика, лекциите на д-р Емилова, кулинарното училище и други събития, които ние периодично ще транслираме, уточни д-р Милев.

Чрез този семеен абонамент нашите пациенти ще се чувстват обгрижени, ще може да бъдат контролирани и няма да загубят резултатите, които са постигнали по време на престоя си в клиниката.

В интернет-страницата на Клиниката, а също и във фейсбук, е описано как точно да ни намерят. Това става чрез приложението  Healee , където сме регистрирани. Това е специално телемедицинско приложение за комуникация, чрез което може лесно да се прехвърлят медицински данни и може всеки да общува с нас под формата на текст, аудио и видео връзка.  

Helaee дава възможност за съхранение, проследяване и споделяне на жизнени показатели като телесна температура, пулс, кръвно налягане, кръвна захар, телесно тегло и др. В него могат да бъдат запазвани снимки, документи, лабораторни изследвания, информация за болестни състояния, както и тяхната терапия. В този смисъл то е неоценим помощник в грижата за здравето и връзката с лекуващите специалисти, когато това се налага.

Вече имате интерес от българи, които живеят в Нова Зеландия?

Много е удобно за хората в чужбина, особено в сегашните условия, при които трудно се напускат държавите.  И така от разстояние може да се свързват с нас и да получават съвети , които до сега давахме само на пациенти, които посещават лично нашия център.

Трябва да се адаптираме към новите предизвикателства на времето и технологиите са именно за това -  да се използват за най-ценните неща, в случая за човешкото здраве.

Как точно ще консултирате вашите пациенти?

След като един пациент вече е минал през центъра, направил е необходимите изследвания , описали сме неговото здравословно състояние подробно, то вече можем да му дадем съвети от разстояние, използвайки именно тези канали за връзка – текстовите съобщения, снимки, прехвърляне  на медицинска документация и чрез аудио и видео връзка.  Helaee ще ви помогне да бъдете под наш контрол, дори във времето, когато не сте в клиниката – чак до окончателното приключване на препоръчания хранителен режим. То позволява отдалечено провеждане на контролни аудио/видео консултации с д-р Емилова и лекуващите лекари. Посредством приложението лесно ще научавате важна информация за събития, свързани с нашата дейност, промяна в начина на работа, предлагани нови услуги и др.

Получава се все едно пациентът е пред нас и ние сме пред него.

Цената е за една година е 120 лева на месец когато е предплатена за семейство, като всеки един член на фамилията получава всичко вече изредено.

150 лева е  при предплащане за 6 месеца.

Какво печелят пациентите?

Пациентите получават непрекъсната връзка с лекарите, които ги лекуват, наблюдават, което в днешно време е много трудно на практика да се осъществи.

Повечето лекари са твърде заети и трудно могат да наблюдават голям брой пациенти.

Ние чрез новите технологии ще опитаме да го направим и вярвам, че ще успеем.

Семейният пакет е само от дни, но вече има сериозен интерес към него.

Така е, защото хората правят простата сметка, че ако посетят няколко пъти друг лекар през следващите няколко месеца, това ще им излезе дори по-скъпо, отколкото ако наблегнат на този вид профилактика. С други думи доказва се старото правило:  Грам профилактика е по-добре от килограм лечение.


Клиника „Д-р Емилова“ работи в курорта Св. Св. Константин и Елена, х-л Аква Азур

Работата е изцяло съобразена с изискванията и предписанията на здравните власти.

За подробности и записване – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Гладната революция на д-р Емилова" - премиера на книгата във Варна на 26 април

Новата книга на д-р Емилова ще бъде представена тази сряда, 26 април, от 18 часа в концертното студио на РАДИО ВАРНА. Книгата „Гладната революция на д-р Емилова“ разказва историите на 25-ма от нейните пациенти - вече излекувани или дори спасени. И срещата с всекиго от тях  оставя  трайна следа в живота и - заради изпитанията, рисковете,..

публикувано на 23.04.23 в 14:25

„Керанка – глад за живот“ с премиера във Варна на 9 март

„Глад за живот“ е вдъхновяващата история за изцеление то на Керанка Костова. Това е филм за изумителния дух и страстта да живее, които тази млада жена има, за да се спаси от множествената склероза. Прожекцията във Варна е на 9 март от 19 часа във във Фестивален и конгресен център - Варна.   Днес Керанка е усмихната..

публикувано на 05.03.23 в 18:45

Бавно, но сигурно, последиците от ковид-19 отзвучават с плодолечение

Сезонът край морето започна за Клиниката на д-р Емилова . Много от пациентите постъпват, за да се възстановят след коронавирус. Постковид синдром – така медиците наричат  хроничното заболяване, което може да се проявява в най-различни форми. Според данни, цитирани от Дойче веле, около 15% от преболедувалите, продължават да страдат от..

публикувано на 18.11.21 в 07:25

Д-р Емилова спасява здравето, променя живота

Светлана Рачева е от хората, променили живота си към по-добро. В Клиниката на д-р Емилова тя идва от Бургас с намерение за пълна почивка, съчетана   с профилактика: https://bnr.bg/varna/post/101549936/d-r-emilova-balgarskata-sharlot-gerson Нямах основни заболявания, нямах основателна причина, когато дойдох за първи път в клиниката..

публикувано на 15.11.21 в 07:05

В Клиниката на д-р Емилова се отварят очите на хората

В Клиниката на д-р Емилова отварят очите на хората за здравето - как то е свързано с вътрешната чистота на тялото, за освобождаването от токсичните отрови на модерния свят, за значението на природосъобразното хранене и гладуването.  Как  пациентите пристигат уморени, притеснени, с болки, без настроение и потиснати.  Как само няколко дни,..

публикувано на 07.11.21 в 19:05

Д-р Емилова - българската Шарлот Герсон

Когато абсолютно обикновени хора превръщат личната си кауза в обществено добро, спокойно казваме, че са будители. На 1 ноември разказваме за д-р Людмила Емилова – един лекар, който за мнозина е просветител, след срещите с когото хората поглеждат по друг начин на живота си, преосмислят го и го променят, към по-добро. Такъв е примерът на..

публикувано на 01.11.21 в 12:24

Със здравословен начин на живот се преодолява постковид синдромът

При здравословен начин на живот постковид синдромът отстъпва. Това показва практиката в Клиниката на д-р  Людмила Емилова край Варна. Как помагат там на пациентите, преминали изпитанието коронавирус, обясни д-р Емилова: Правим всичко възможно да пречистим пациентите както от самото заболяване и от всички поражения, които е нанесло на различните..

обновено на 26.10.21 в 12:27