Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Росен Марков с нестандартна подкрепа за Кубрат Пулев

Росен Марков, известен с нестандартните си акции, реши да подкрепии Кубрат Пулев с шеговит жест преди битката му за световната титла по бокс в тежка категория с Антъни Джошуа.

Марков, който е лидер на Партия на българските мъже застана пред Двореца на културата и спорта във Варна  и издигна плакат с надпис: "Кобра, "нокаутира" Андреа, нокаутирай и Джошуа".

"Кобрата е един голям спортист, българин и мъж. Желая му успех. Това от мен е едно усмихнато, закачливо пожелание“, каза още той.


Снимки: Румен Сарандев




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Норвежки журналисти подготвят предаване за Варна и Българското Черноморие

Норвежки журналисти са на обиколка на  Българското Черноморие, за да съберат материал за предаване и печатни издания, които ще рекламират страната ни на север, като атрактивна туристическа дестинация, съобщават от общинския пресцентър. Заместник-кметът по туризма Снежана Апостолова посрещна гостите във Варна.  Посещението е организирано от..

публикувано на 10.09.24 в 16:30

Няма основание да се повишава цената на кафето

Ритуалът с пиенето на кафе, свещен момент за милиони хора по света, става все по-скъпо удоволствие.  През последните години цената на кафето се повиши значително, предизвиквайки безпокойство както у потребителите, така и сред компаниите в сектора.  Опасенията са, че тази възходяща тенденция ще продължи заради климатичната криза, която..

публикувано на 10.09.24 в 09:35

Увеличават се смесените бракове във Варна, най-много сватби между украинки и българи

От началото на годината до края на август са сключени 748 брака,112 от тях са смесени.  Най-много са сватбите между българи и украинки, но има младоженци и от Испания, Германия, Турция, дори от Австралия. Голям е интересът към сватбите на дати, в които цифрите на датите и месеците съвпадат, както и в точен час, предварително изчислен от астролози..

публикувано на 09.09.24 в 16:45

Археологически разкопки на късноантичната крепост в кв. "Хоризонт" в Балчик, търсят се работници

Исторически музей - Балчик и СУ "Св. Климент Охридски" от днес започват разкопки на Късноантичната и  ранносредновековна  крепост в кв. "Хоризонт" в Белия град. Те ще продължат до края на септември. Търсят се хора за работа на обекта, съобщи директорът на музея Радостина Енчева.   (За допълнителна информация тел: 0895554037). Археологическо то..

публикувано на 09.09.24 в 16:10

Лесна работа: Разходка с куче - продължение

В миналото издание на рубриката „Лесна работа“ чухте как започва разходката с домашния ми любимец. Той непринудено и от сърце произвежда няколко събития и се втурва с отдаденост да разравя купчинка пръст. Възмутен старец настоява да разбере какво копае животинката. Отговорно го информирам, че кучето търси трюфели. Ще ставаме богати. Пределно..

публикувано на 09.09.24 в 14:30
Астрономическа обсерватория Николай Коперник във Варна

Националният ни младежки отбор по астрономия се готви за олимпиадата в Непал

Националният младши отбор на България се подготвя във Варна за участие в предстояща международна олимпиада. Отборът включва петима ученици на възраст 14-15 години, които са се класирали от цялата страна   – двама от Математическата гимназия във Варна и трима от училища от София.  Техни преподаватели са старши учителят Ева Божурова от..

публикувано на 09.09.24 в 10:57

9 септември.1944: Очевидец разказва как съветските войски влизат в Радио Варна

Днес се навършват 80 години от преврата на 9 септември 1944 г., когато офицери, минали на страната на Отечествения фронт превземат Министерството на войната, Централна поща, Телефонната палата, Централна гара и други ключови обекти в София. Министрите от правителството на Константин Муравиев са арестувани, а Кимон Георгиев обявява по..

публикувано на 09.09.24 в 09:42