Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пламен Николов: Надявам се да направим едни добри мачове

Автор:


Наставникът на женския волейболен отбор на „Перун“-Варна Пламен Николов коментира подготовката на отбора в навечерието на подновяването на първенството при дамите. Варненки стартираха новата година със загуба  1-3 при гостуването си на Локомжотив /Сф/. Треньорът разказва за подготовката и очакванията този сезон.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Срещаме Украйна на полуфинала

Украйна е съперникът на България в полуфиналната фаза от Европейското първенство за мъже под 20 години. Финалната четворка на шампионата се проведе на 6 и 7 септември във Върнячка баня (Сърбия). Селекцията на Мирослав Живков ще се изправи в битка за място на финала във втората среща от програмата в петък. Мачът е с начало 19:00 ч. наше време. Три..

публикувано на 06.09.24 в 08:06

Сабаленка е на финал на US Open

Арина Сабаленка е първата финалистка при жените на US Open. Тя победи с 6:3, 7:6(2) представителката на домакините Ема Наваро.Другият полуфинал е между Каролина Мухова и Джесика Пегула. Ще се изиграят и полуфиналите при мъжете на US Open. Първият е между световния №1 Яник Синер и приятната изненада Джак Дрейпър. Срещата ще започне не преди..

публикувано на 06.09.24 в 08:05

Лига на нациите, резултати и предстоящи срещи

Мачовете от Лига на нациите днес: Група А2 21:45 Белгия – Израел 21:45 Франция – Италия Група В3 17:00 Казахстан – Норвегия 21:45 Словения – Австрия Група В4 21:45 Исландия - Черна гора 21:45 Уелс – Турция Група С2 19:00 Литва - Кипър 21:45 Косово – Румъния Резултати от мачовете снощи в турнира: Азербайджан -..

публикувано на 06.09.24 в 08:04

Беларус и България не се победиха

Отборите на Беларус и България завършиха наравно 0-0 в Унгария в първа среща от група С3 на турнира Лига на нациите. Срещата се игра на неутрален терен и пред празни трибуни в  Залаегерсег. Двата тима показаха равностойна игра, но като цяло българите имаха повече положения пред вратата на съперника. Владеехме повече топката, но не успяхме да..

публикувано на 05.09.24 в 23:39

Николай Стоянов и Цветомир Чернокожев, двамата нови в "Черно море Тича" (ВИДЕО)

Баскетболистите на „Черно море Тича“ започнаха подготовката си за новия сезон. През първите дни се набляга най- вече на физическа подготовка. На този етап новият наставник на „моряците“ Георги Давидов привлече четирима нови състезатели-двама американци и двама българи. Нашите момчета са Николай Стоянов, който е възпитаник на варненския отбор и се..

публикувано на 05.09.24 в 11:50

Лагер-сбор на кикбоксьорите на "Боил"-Варна (ВИДЕО)

Най-добрите състезатели по кикбокс на варненския клуб "Боил" провеждат лагер на "Спортпалас". Той е и част от подготовката за държавното първенство в Козлодуй. Тренировките се водят от треньора Красимир Кирилов. Сред участниците е и световният вицешампион Росен Шеев, който преди дни се завърна от Световното в Будапеща със сребро.

публикувано на 05.09.24 в 11:39

Щангистите на "Титан"- Варна на лагер на "Спортпалас" (ВИДЕО)

Най-добрите състезатели по вдигане на тежести на спортен клуб "Титан"- Варна са на лагер на "Спортпалас". В лагера участват само шампионите в отделните категории. Треньор е Живко Николов.Най-добрите щангисти на Варна ще останат на подготовка до 12 септември.

публикувано на 05.09.24 в 11:31