Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Марияна Сандакчиева: Дойдох при д-р Емилова да ме научи как да продължа да живея

| обновено на 29.05.21 в 18:27

Да провери ефекта от плодолечението - това прави една българка, която от 15 години живее в Америка.

Тези 30 дни в клиниката на д-р Емилова бяха едно много приятно преживяване за мен, разказва Марияна Сандакчиева.   Тръгвам си с лека тъга, че напускам това място. За първи път гладувам и не съжалявам, даже не мога да кажа, че съм гладувала.

Вие имахте ли причина да дойдете тук, да изминете тези хиляди километри?

В клиниката дойдох заради заболяване - рак на гърдата, но причината е за да ме научи д-р Емилова как да продължа да живея. С лекциите всяка сутрин и с подкрепата на целия екип ще мога да продължа да живея природосъобразно.

Резултатите от вашите изследвания в момента какви са?

В момента нямам бучка на гърдата. Минах през една химиотерапия. Когато дойдох имах кисти на яйчника, но вече и това е изчистено. Така яйчника е чист и здрав и вече нямам нужда от операция.

Всъщност ракът е изчезнал преди да дойдете в България, нали?

Да, бучката се стопи от химиотерапията, нямам никакви разсейки. Имам толкова голяма вяра в природосъобразното лечение, че когато научих, че има хора, които могат да ми помогнат, въобще не се двоумих да тръгна и да дойда тук за това лечение. Всъщност първо научих за клиника в Америка, но там лечението е с пълен глад само на вода и не мисля, че можех да се справя. Тук ми хареса омекотеният вариант на гладуване с плодове и програмата в  клиниката.

Как се чувствате сега?

Химеотерапията не е най-добрият начин на лечение. Преминавате през период, в който въобще нямате връзка с тялото си, отпуснат сте, губите всякаква енергия. А когато сме на  плодолечение е точно обратното - изпълнени сме с голямо желание за живот, с енергия и оптимизъм.

Толкова съм щастлива, че се започнах с д-р Емилова, защото тя има страхотно излъчване и когато сте до нея може да усетите, че тя е един народен човек  и наистина дава всичко от себе си. Благодарна съм и от все сърце, че продължава да се бори и да помага на хората.

Клиниката на д-р Емилова е в хотел „Аква азур“ край Варна.

За подробности и записване – телефони 0888 951 288 и 0886 919 944.

Повече информация вижте на страницата: www.emilova.eu


ВИЖТЕ ОЩЕ

Черницата колкото е по-тъмна, толкова е по-полезна. Сега им е времето

Горещо  Ви препоръчвам черницата като изключителен плод, подсеща ни всеки път при среща през юни д-р Емилова. Черниците са изключително полезни за здравето. Даже съм чела изследвания, че помагат при порок на сърцето. Да не говорим  за ползата от профилактика на рака за дебелото черво, рака на млечната жлеза, изобщо – за профилактика..

публикувано на 14.06.21 в 17:05

В клиниката на д-р Емилова глезят с кухня гурме

В рубриката „Споделено за здравето” ви срещаме с Ралица Мотовска. Тя е от София,  на 43 години,  десет  от които е пациент на д-р Емилова . Спряла съм  да броя годините, което означава, че вече съм спокойна за здравето си, разказва Ралица. Чуйте защо тя не пропуска година без да почива в клиниката на д-р Емилова: Чувствам се добре..

обновено на 14.06.21 в 14:47

В Клиниката на д-р Емилова не само лекуват, но и променят живота – към добро

Памела Пенева е на 26 год от Стара Загора, но от много време живее в столицата. В Клиниката на д-р Емилова край Варна младото момиче идва, за да отслабне. В „Споделено за здравето” ви срещаме с нея, защото е пример как тръгвайки от обичайното за началото за всяко лято желание да сме по-елегантни,  Памела стига до пълен поврат в живота –..

публикувано на 07.06.21 в 01:05

С четене и над 20 дни на плодове и мед се отказват цигарите

България е сред страните, в които броят на пушачите непрекъснато нараства. Какво трябва да знаят хората, които посягат към цигарите, за да се успокоят, както те си мислят. реално това така ли е търсим отговор от д-р Людмила Емилова, която има достатъчно опит, за да ни каже как влияе на здравето никотинът и има ли връзка с ковид-19?   Отдавна е..

публикувано на 19.05.21 в 10:03

Христос Воскресе!

"Човек се чувства окрилен на такива празници" , споделя д-р Людмила Емилова и разказва своето разбиране за Възкресението на Христос като един добър повод да си спомним, че животът продължава дори и когато физически някои от нас не са вече на този свят. С д -р Людмила Емилова ни среща Габриела Гаврилова. Това е един наистина голям празник. Ден..

публикувано на 04.05.21 в 10:43
Снимката е от публикация на Клиника

Хлорофилът в помощ на организма

Хлорофилът по структура и състав наподобява хемоглобина. Основната разлика идва от един атом - зеленото вещество съдържа магнезий, докато червеното - желязо. От химична гледна точка, хлорофилът е мастно разтворим пигмент и притежава изразено антиоксидантно въздействие, попаднал в човешкия организъм, разказва д-р Людмила Емилова в разговор с Габриела..

публикувано на 26.04.21 в 06:00

Плодолечението - път към здравето и надеждата

Инсулинова резистентност и метаболитен синдром са часто от проблемите, които отвеждат Ваня Велиславова в клиниката на д-р Людмила Емилова. След месец плодолечение пациентката вече има надежда, защото показателите й се подобряват. „Много съм доволна от програмата, защото тя ме накара да повярвам, че всичко е възможно и мога да се оправя само за..

публикувано на 19.04.21 в 06:00