Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъжкият ни тим загуби от Румъния

Автор:

Националите ни по плажен хандбал допуснаха загуба в последната си среща на ЕП във Варна. Те отстъпиха с 0-2 срещу отбора на Румъния и остават на 18-то място. Този европейски шампионат беше от изключително значение за тима ни да трупа опит. На нашият отбор му липсва точно това. Въпреки загубите, отборът ни показа добри игри и добро разбиране на плажния хандбал, който е нов спорт за нас.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Иван Митев: Една сбъдната мечта. Всичко ми е като сън (ВИДЕО)

Не е за вярване, но е факт. Варненец работи в най-силния отбор в света в колоезденето- казахстанският „Астана“. Отборът позагуби блясък в последните години, но отново продължава да диктува модата в този спорт. Иван Митев от дете обича велосипедите и в един момент щастието му отваря път към тима на „Астана“. Работи в отбора, като механик...

публикувано на 25.09.24 в 11:50

Изявление на клубния бос на "Спартак"- Варна

От ПФК Спартак - Варна излязоха с официално обръщение на клубния президент Павлин Николов: Лъжите, интригите и провокациите, раждани от болните амбиции на шепа хора, които до този момент не са излезли с нито едно смислено и мотивирано предложение, рефлектират негативно и разяждат атмосферата, в която всички ние, от ръководството, през треньорите до..

публикувано на 25.09.24 в 08:44

Илиан Илиев обяви имената на "чужденците"

Селекционерът на България Илиан Илиев обяви списъка с футболисти, играещи в чужбина, на които ще разчита за предстоящите октомврийски мачове от турнира Лига на нациите. На 12 октомври “лъвовете” приемат Люксембург на стадион “Христо Ботев” в Пловдив, а на 15 октомври е гостуването на Северна Ирландия в Белфаст. Ето и пълния списък с легионерите:..

публикувано на 25.09.24 в 08:43

Изтеглиха жребия за Висшата лига по волейбол

Изтеглиха жребия за Висшата лига по волейбол през сезон 2024/2025: Родопа (Смолян) – Изгрев (Ябланица) Софийски университет (София) – Славия (София) Миньор (Перник) – Арда (Кърджали) Раковски (Севлиево) – Звездец (Горна Малина) ВАСК (София) – Град (Белоградчик) Черноморец (Бяла) – Ботев (Луковит) Етрополе – почива

публикувано на 25.09.24 в 08:41

Радослав Златков е новият изпълнителен директор на ЦСКА

С цел по-ефективното и целенасочено планиране и изпълнение на стратегическите цели на ЦСКА, Управителният съвет на Фондация “Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука" избра за нов изпълнителен директор на клуба г-н Радослав Златков. Мисията пред г-н Златков е да ръководи мениджърския екип на ЦСКА, за да оптимизира управлението на..

публикувано на 25.09.24 в 08:40

Ясни са съперниците за 2-рия кръг за купата на България по футбол

Днес изтеглиха жребия за турнира купа България по футбол. Двата варненски тима ще участва в 1/16 финалите. Черно море ще се изправи срещу победителя от двойката Кюстендил-Марек, а Спартак /Варна/ чака победителя от срещата Саяна – Локомотив Горна Оряховица. Мачовете от този етап на турнира ще се играят в периода 29-31 октомври 2024 година...

публикувано на 24.09.24 в 14:17

Гимнастичките на "Грация" - Варна ще ни представят на световния форум Golden Age (ВИДЕО)

Състезателките по художествена гимнастика на „Грация“-Варна ще представят страната ни на световния гимнастически фестивал Golden Age в Бургас. Надпреварата стартира и в нея участват дами и господа над 50 години. Варненската формация е подготвила специална композиция, а треньор на тима е Петя Димитрова. Днес ви срещаме с амбициозните..

публикувано на 24.09.24 в 11:55