Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

За шеста поредна година Радио Варна организира конкурс за детска рисунка

Тази година Радио Варна кани всички малки творци да се включат в конкурса за рисунка с наслов „Когато дойде Коледа”. Това е шестата поредна година, в която медията приканва всички деца на възраст от 6 до 16 години да проявят своя талант в артистичния конкурс. По традиция една от избраните рисунки ще бъде отпечатана като коледна картичка на Радио Варна.

Всяко дете може да изпрати до две рисунки. Няма ограничение относно материалите, инструментите или техниката на рисуване. Регламент на конкурса тук.

Рисунките се приемат лично в Радио Варна или с пощенско клеймо до 30 ноември 2021 г.

Творби от миналите години може да разгледате в официалната страница на Радио Варна във фейсбук  Албуми
ВИЖТЕ ОЩЕ

"C'est moi..." - първа самостоятелна изложба на Красимира Ангелова

22 ноември, понеделник, Арт салон на Радио Варна, 18.00 часа Красимира Ангелова ви кани на своята първа самостоятелна изложба " C'est moi... " . "Радвам се да случа своя личен празник с изложба на мои произведения, рисувани с шарени чувства и споделени с вас. За мен това е важно събитие, защото е първото ми представяне пред публика. Подготвила..

обновено на 22.11.21 в 11:16

Животът в кадър с Красимир Делчев

Самостоятелната фотоизложба "Животът в кадър" на Красимир Делчев гостува в Арт салона на Радио Варна. Събитието е част от  Есенния салон на изкуствата Варна 2021 . Красимир Делчев: Фотографията става, когато свършат думите Изложбата е отворена за посещение до 29 ноември, от 14:00 до 18:00 часа, всеки делничен ден.

обновено на 10.11.21 в 10:16

Потопете се в танцовото изкуство с фолклорно студио „Орсе“

Фолклорно студио „Орсе“ е създадено през 1992 г. – първоначално към Двореца на културата и спорта, а по-късно към Асоциацията за български музикално танцов фолклор. Наименованието на Студиото е свързано с фамилните корени на неговия създател – Мария Дражева, доктор по музикално и танцово изкуство - така наричали всеки хороигралец в родното..

обновено на 04.10.21 в 15:38

Планирайте вашето събитие в залите на Радио Варна

Уважаеми приятели и гости, Щастливи сме да споделим с Вас, че Арт салонът на Радио Варна е отворен за посетители . Може да се свържете с нас на познатите ви телефони: 052/664462 и 052/664488, както и на e-mail:  events.varna@bnr.bg . На ваше разположение работят две изложбени зали и една концертна зала /звукозаписно студио/. Планирайте вашето..

обновено на 07.09.21 в 10:29

Танци, които докосват сърцето

Школа “Let’s Dance” ви кани да се разтоварите от проблемите на ежедневието и да се пренесете в света на танца. Ако все още не сте се запознали с магията на социалните танци, ако искате да изживеете нова емоция и да внесете разнообразие в своето ежедневие, това е мястото и моментът. Чрез танца можеш да изразиш всичките си емоции при..

публикувано на 07.09.21 в 10:28
Подкасти от БНР