Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ерик Стоев отива в Марек

Автор:

Волейболният тим на Марек Юнион-Ивкони привлече в редиците си младежкия национал Ерик Стоев.

Ерик е син на един от найдоброте български треньори Мартин Стоев. Той ще тренира под ръководството на Найден Найденов за втория дял от шампионата. През есента Стоев беше част от Пирин (Разлог).

Ерик име медали с младежите от Европейски и Световни първенства.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Владислав Йоргов: Изгубихме хладнокръвие в края на мача (ВИДЕО)

Владислав Йоргов е един от основните състезатели на националния тим по плажен хандбал. Той беше в отбора по време на загубата от Чехия. Смята, че сме играли добре и сме имали шансове да спечелим този мач, но не се е получило. Още по темата вижте в интервюто.

публикувано на 12.07.24 в 21:00

Стиляна Павлова: В нашия град хандбалът е на огромна почит (ВИДЕО)

Стиляна Павлова е национална състезателка по плажен хандбал и участва на европейските квалификации във Варна. Тя е представител на тима от Сливница, където този спорт е на голямо уважение. След победата срещу Швейцария, Стиляна даде интервю.

публикувано на 12.07.24 в 20:01

Нашите национали не успяха срещу Чехия

Националите по плажен хандбал- мъже претърпяха загуба от отбора на Чехия след изпълнение на дузпи. Много тежък мач за българите. Трима от нашите състезатели получиха и червени картони . Така все още не сме си гарантирали продължаване на пред в квалификациите.

публикувано на 12.07.24 в 18:58

Българките се справиха с Швейцария

Женският ни национален отбор по плажен хандбал победи състава на Швейцария с 2-0. Това означава първа победа за българките в днешния ден. Преди това нашите момичета отстъпиха срещу състава на Украйна.

публикувано на 12.07.24 в 18:56
Старши треньорът на

Изборът на националния селекционер по футбол е силно ограничен

Футболист, който играе в Бундеслигата, скоро ще стане опция за националния отбор. Това съобщи пред Радио Варна селекционерът на „лъвовете“ Илиан Илиев. Майката на играча е българка и се чака да му бъде издаден паспорт. Илиев коментира и липсата на българи в титулярните състави на водещите отбори. „Не мога да осъждам и обсъждам клубната..

публикувано на 12.07.24 в 14:20

Женският ни тим загуби от Украйна

Националките по плажен хандбал загубиха от състава на Украйна днес в първия си мач на европейските квалификации във Варна. Сами се бихме в този мач, след многото допуснати пропуски. Вчера българките победиха Хърватия и загубиха от Полша, а днес от 16.00 играят срещу Швейцария.

публикувано на 12.07.24 в 12:53

Втора победа за мъжкия ни отбор ( ВИДЕО)

Втора победа за българския национален отбор мъже на европейските квалификации по плажа е хандбал във Варна. В днешния първи мач България победи Малта с 2-0. Вчера загубихме от Франция и победихме Норвегия. Това означава, че при още една победа българите ще си осигурят участие на шампионата.

публикувано на 12.07.24 в 12:50