Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Надя Убчева и Станислав Савев за любимата игра- падел

Автор:


Надя Убчева е дългогодишна състезателка по тенис на маса от Варна. Има доста отличия в този спорт, но сега се пуска в ново предизвикателство. Тя взе участие в първите си турнири по падел. Това са поредица от турнири във Варна, които събраха елита на този спорт у нас. Срещаме ви с Надя Убчева и с един от най-добрите българи в падела-Станислав Савев от София.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Англия се промъкна до финалите на Европейското първенство

Англия отива на финал на Европейското първенство по футбол. Те спечелиха с 2-1 срещу Нидерландия. Чави Симонс откри резултата в седмата минута, а Хари Кейн изравни от дузпа в 18-ата минута. В 91-та минута на мача резервата Уоткинс вкара гола на живота си и класира британците за финала, където срещат Испания за титлата.

публикувано на 10.07.24 в 23:55

"Черно море" спечели втората контрола днес (ВИДЕО)

Ч.море победи Дунав - Русе в контрола с 4-0. Последната проверка на варненци е в събота с Добруджа от 19.45. Тогава ще бъде представен отборът за новия сезон. Новите футболисти на варненци Начо и Дуду /снимката горе/ взеха участие в този мач. Начо 1-0, Дуду, 19 2-0, Сула, 64 3-0, Брено Тейшейра, 79, дузпа 4-0, Панайотов с прехвърлящ удар от..

публикувано на 10.07.24 в 23:34

"Черно море" загуби първата контрола от "Фратрия"-Варна с 0-1 (ВИДЕО)

Черно море загуби от Фратрия с 0-1 в контрола. Четвърта проверка за "моряците". Голът вкара Васил Андони в последната минута.  Италианец пристигна на пробои в отбора на Ч.море. Казва се Салваторе Рибауду и участва в контролата днес срещу Фратрия. Той е роден в Палермо, на 20 години и за последно е играл в  тима на Струмица /Македония.

публикувано на 10.07.24 в 23:30

"Черно море" с две контроли днес

Отборът на Черно море поднови занимания в понеделник. „Моряците“ тренират на стадион „Младост“ във Варна в последната част от лятната си подготовка. В сряда „зелено-белите“ ще изиграят две контроли. Съперници на тима, воден от Илиан Илиев са два втородивизионни отбора. От 17:45 часа на стадион „Младост“ „моряците“ срещат новака в професионалния..

публикувано на 10.07.24 в 15:45

Две близначки съдийки по плажен хандбал разказват историята си (ВИДЕО)

На завършилото Европейско първенство по плажен хандбал във Варна имаше българско участие и сред съдиите на шампионата. Става дума за две близначки Пламена и Кремена Георгиеви. Двете дами са от Хасково, но вече се справят перфектно със свирката и получиха добри оценки от делегатите. Днес ви срещаме с хандбалните реферки Пламена и Кремена...

публикувано на 10.07.24 в 11:50

Англия много силно иска да е на финал

Англия много иска да стигне до втори финал на ЕП по футбол, при това пореден. Тимът на може да го направи, ако тази вечер отстрани Нидерландия. Двата отбора се изправят в полуфинал на шампионата в Дортмунд. На финала ги чака отборът на Испания. Британците нямат силен мач, и това вече не е новина, но имат много качествени играчи нацията разчита на тях...

публикувано на 10.07.24 в 11:35

46 състезатели от 16 спорта ще представят България на Олимпиадата в Париж

Проектът „Спортен треньор+“ е инициатива на Олимпийската фондация за бежанците към Международния олимпийски комитет (МОК) и се изпълнява от Международния червен кръст и съответните национални олимпийски комитети в осем държави. Основна му цел е да подпомогне психичното здраве и психосоциалното благополучие на младите хора (10-24-годишни) чрез спорт...

публикувано на 10.07.24 в 11:08