Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

15 първи места за представителите на „Ичи Геки“ – Варна

Автор:

В „Юнашки салон“ гр.Варна, представителят на ИКО България – СКК“ИЧИ ГЕКИ Варна“ с председател Шихан Емил Костов, със съдействието на Община Варна проведе Отворено първенство по карате киокушин „ИЧИ ГЕКИ ВАРНА“ на категории за всички възрасти . В състезанието взеха участие около 170 каратеки от клубове, членове на  БКА от градовете :  Разград, Аксаково, Силистра, Айтос, Провадия, Търговище, Пловдив, Бургас и разбира се Варна.

Проявата бе официално открито от директора на Дирекция спорт към Община Врана Кристиян Димитров.

От клуба домакин се съревноваваха 55 състезатели, които спечелиха 15 първи, 14 втори и 12 трети места.  Шампиони от клуба на „ИЧИ ГЕКИ ВАРНА“ станаха:

Place Name
I Михаил Тодоров
I Аглая Костова
I Борис Петков
I Кристиян Димитров
I Антоан Ставрев
I Антон Стефанов
I Даниел Маринов
I Димитър Карбов
I Антон Христов
I Адриан Бояджиев
I Георги Николов
I Калоян Пешев
I Николай Николов
I Виктор Николов
I Александър Раев

Благодарим и на партньорите, които съдействаха за популяризирането и подготовката на това събитието: Фирма „ООО YES“, в лицето на г-н Стефан Петров, Академика инвест“- Живко Кръстев, DECATHLON Варна, спортен център „Аякс“, Хонда – Апостолов и „Академика спорт KOSTOV’S DOJO”.

Специални награди на Първенството бяха връчени на:

–  Павлин Павлеков (СКК “Киокушин Спирит“Бургас) за „НАЙ-МАЛЪК СЪСТЕЗАТЕЛ“;

–  Димитър Пенджуров (СКК “Киокушин Спирит“Бургас) – за „НАЙ-ГОЛЯМ СЪСТЕЗАТЕЛ“ и „ВОЛЯ ЗА ПОБЕДА“

–  Георги Николов (СКК “ИЧИ ГЕКИ ВАРНА“) – за „НАЙ-ТЕХНИЧЕН СЪСТЕЗАТЕЛ“

–  Николай Николов (СКК “ИЧИ ГЕКИ ВАРНА“) спечели „КУПАТА НА ИЧИ ГЕКИ“ за най-добре представил се състезател на цялото първенство.

Това беше един тест за всички състезатели, на които им престои участие на 9-тото Балканско първенство, което ще се проведе на 19-ти март във Варна.

Следващата проява която БКА – ИКО България организира и на което варненските каратеки ще присъстват е 10-ти зимен лагер под инструктажа на Световния шампион на без-категории Шихан  Хитоши Кияма от Япония. Семинарът ще се проведе в спортна база „Аквалайф“, Кранево от 9-ти до 12-ти февруари 2023г.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Росен Добрев: Дом на плажните спортове във Варна - това е идея, която трябва да бъде осъществена

Квалификациите за Европейско първенство по плажен хандбал за мъже и жени започват от днес във Варна. Мачовете са на Южния плаж, където има изграден стадиона с 4 игрища за проявата. Входът е свободен, а организаторите канят всички, които обичат хандбала и спорта да подкрепят нашите отбори, които имат важна мисия на тези квалификации...

публикувано на 11.07.24 в 07:04

Англия се промъкна до финалите на Европейското първенство

Англия отива на финал на Европейското първенство по футбол. Те спечелиха с 2-1 срещу Нидерландия. Чави Симонс откри резултата в седмата минута, а Хари Кейн изравни от дузпа в 18-ата минута. В 91-та минута на мача резервата Уоткинс вкара гола на живота си и класира британците за финала, където срещат Испания за титлата.

публикувано на 10.07.24 в 23:55

"Черно море" спечели втората контрола днес (ВИДЕО)

Ч.море победи Дунав - Русе в контрола с 4-0. Последната проверка на варненци е в събота с Добруджа от 19.45. Тогава ще бъде представен отборът за новия сезон. Новите футболисти на варненци Начо и Дуду /снимката горе/ взеха участие в този мач. Начо 1-0, Дуду, 19 2-0, Сула, 64 3-0, Брено Тейшейра, 79, дузпа 4-0, Панайотов с прехвърлящ удар от..

публикувано на 10.07.24 в 23:34

"Черно море" загуби първата контрола от "Фратрия"-Варна с 0-1 (ВИДЕО)

Черно море загуби от Фратрия с 0-1 в контрола. Четвърта проверка за "моряците". Голът вкара Васил Андони в последната минута.  Италианец пристигна на пробои в отбора на Ч.море. Казва се Салваторе Рибауду и участва в контролата днес срещу Фратрия. Той е роден в Палермо, на 20 години и за последно е играл в  тима на Струмица /Македония.

публикувано на 10.07.24 в 23:30

"Черно море" с две контроли днес

Отборът на Черно море поднови занимания в понеделник. „Моряците“ тренират на стадион „Младост“ във Варна в последната част от лятната си подготовка. В сряда „зелено-белите“ ще изиграят две контроли. Съперници на тима, воден от Илиан Илиев са два втородивизионни отбора. От 17:45 часа на стадион „Младост“ „моряците“ срещат новака в професионалния..

публикувано на 10.07.24 в 15:45

Две близначки съдийки по плажен хандбал разказват историята си (ВИДЕО)

На завършилото Европейско първенство по плажен хандбал във Варна имаше българско участие и сред съдиите на шампионата. Става дума за две близначки Пламена и Кремена Георгиеви. Двете дами са от Хасково, но вече се справят перфектно със свирката и получиха добри оценки от делегатите. Днес ви срещаме с хандбалните реферки Пламена и Кремена...

публикувано на 10.07.24 в 11:50

Англия много силно иска да е на финал

Англия много иска да стигне до втори финал на ЕП по футбол, при това пореден. Тимът на може да го направи, ако тази вечер отстрани Нидерландия. Двата отбора се изправят в полуфинал на шампионата в Дортмунд. На финала ги чака отборът на Испания. Британците нямат силен мач, и това вече не е новина, но имат много качествени играчи нацията разчита на тях...

публикувано на 10.07.24 в 11:35