Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Как да преминем успешно семейна криза? - Семинар с водещ Димитрина Иванова

10 февруари, събота, Арт салон на Радио Варна, 17.00 часа

"Срещи за Семейството" и "Как да преминем успешно семейна криза?" - Семинар с водещ Димитрина Иванова - дипломиран и действащ магистър психолог, майка на три деца и съпруга, която лично е провеждала брачни и семейни консултации през последните 7 години.

За семинара: Всеки от нас понякога попада в трудни, тежки периоди в живота си, които неминуемо оказват влияние върху семейството и любимите ни хора. В такова време, едно от най-стойностните неща, които можем да направим за себе си и за най-близките си, е да запазим взаимоотношенията си, да останем свързани и да продължим заедно напред.
Добре дошли на този специален семинар в подкрепа на семейството от поредицата "Срещи за Семейството", който ще ви даде информация как да стане това!
След лекцията ще има достатъчно време за въпроси, дискусия и изразяване на различни мнения по темата. А във втория час и свободни разговори между присъстващите.
Седмица на брака - Избраната темата е и по повод предстоящето честване на Международната Седмица на брака у нас между 7 и 14 февруари 2024 г. Повече за инициативата може да научите на: brak.bg

Събитието "Срещи за Семейството" се организира съвместно от Национална асоциация "Поход за Семейството" и Сдружение "Нов живот" - гр. Варна 
Билети и запазване на място в семинара на https://forms.gle/ESfZhktQDWuAWe4q8

ВИЖТЕ ОЩЕ

Изложбата “Светоглед” на Цветомил Семков гостува в Арт салона на Радио Варна

19 февруари, понеделник, Арт салон на Радио Варна, 18,30 часа Случвало ли ви се е, когато четете даден текст съзнанието ви да започне да рисува картини и образи предизвикани от думите? Изложбата “Светоглед” прави това строго индивидуално преживяване споделено за всеки, който я посети. Цветомил Семков се заема с изключително деликатната задача..

публикувано на 16.02.24 в 15:10

Камерен концерт от програмата на Държавна опера Варна

28 февруари, сряда, Концертно студио на Радио Варна, 19.00 часа Гост солист: Пилар Гарридо Летериер , сопран Солисти на Държавна опера Варна Акомпанимент: Игнасио Апариси В програмата: Винченцо Белини , Гаетано Доницети , Джузепе Верди , Джакомо Пучини , Пьотър Чайковски

обновено на 16.02.24 в 10:17

Наближава 61-вата Щафетна обиколка на Радио Варна

Станаха ясни часовете за стартовете на отделните дисциплини включени в 61-вата Щафетна обиколка на Радио Варна, която традиционно провеждаме на Националния празник - Трети март: В 10.00 ч в зала "Владислав" ще бъде дадено началото на състезанието по спортно катерене.  В 11.00 ч е стартът на плувната щафета на плувен комплекс "Приморски"..

публикувано на 06.02.24 в 06:50

"Здравей, Любов, и Лека нощ" - поетичен моноспектакъл

14 февруари, сряда, Арт салон на Радио Варна, 14.00 часа Поетично-музикален моноспектакъл "Здравей, Любов, и Лека нощ" на Илияна Олияна. Вхос всободен

обновено на 31.01.24 в 14:37

Връчване на наградите на Фестивална академия - Варна 2023

26 януари, петък, Арт салона на Радио Варна от 17.00 часа Фестивална академия - Варна е създадена през 2022 г. за да насърчава качеството в организацията на многобройните фестивални събития в морската столица. Инициативата е по идея на платформата „Дигитален каталог на фестивалите във Варна“. В обсега на наблюдение през изтеклата 2023 година..

публикувано на 26.01.24 в 09:05

Изложба-дарение „Красива България” представя Кино-фотоклуб „Варна”

16 януари, вторник, Арт салон на Радио Варна, 19 часа Красотата на България през обектива на участниците в Кино-фотоклуб „Варна”. След закриване на изложбата фотосите ще бъдат дарени на Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания „Д-р М. Марков”- гр. Варна. Експозицията включва 63 фотографии на 32-ма автори. Творбите са с..

обновено на 26.01.24 в 09:03

Годишна изложба на младите таланти от НУИ „Добри Христов"

11 януари, четвъртък, Арт салон на Радио Варна, 18.00 часа НУИ „Добри Христов" представя годишна изложба на ученици от специалности изящни изкуства и рекламна графика Годишната изложба представя художествените специалности на училището. Експозицията включва творби на ученици от прогимназиален етап - пети до седми клас и гимназиалните..

обновено на 22.01.24 в 16:44